Rekapitulace: rok 2018 se blíží ke konci! Co zajímalo čtenáře ProChlapy.cz ze všeho nejvíc?

Poslední den roku 2018. Tady je rekapitulace, které články byly za uplynulý rok nejčtenější. Všichni jste se pěkně vybarvili – je to samé téma sex a vztahy. Je vidět, co vás zajímá nejvíc!

rekapitulace nejčtenější články prochlapy.cz

Tady je přehled deseti nejčtenějších textů na ProChlapy.cz za rok 2018 v pořadí od toho nejčtenějšího.

1. Jak hluboká je ženská vagina? Možná se budete hodně divit!

Tenhle článek naprosto drtivě přesáhl v počtu přečtení všechny ostatní, a to mluví za všechno. Naše čtenáře nejvíc zajímalo, jak hluboká je vagína. Některé z vás uklidníme, že důležitější není délka vašeho mužství, ale hlavně průměr. Hloubka vagíny je totiž v průměru asi tak osm centimetrů. Zbytek se roztahuje, takže se tam dá nacpat i láhev od sektu. Můžete to na Silvestra vyzkoušet. Na vlastní nebezpečí!

2. Líbání poté, co si olízla prst, namočený do klína. Co vám může hrozit?

Výmluvný název. Zastrčit a pak olíznout. Pro někoho úplně normální, pro jiného možná ne. Ale může něco hrozit, když se pak líbáte? Opravdu nemůžeme být bezstarostní ani u tohohle? Opatrnosti není nikdy nazbyt, tak si přečtěte, že nějaká rizika tu přece jen jsou.

3. Zbytkový alkohol: metla českých řidičů! Jak se otestovat i bez testeru?

Třetí nejčtenější článek. Každého zkrátka zajímá, za jak dlouho může cestovat autem poté, co vypil nějaký alkohol. Tohle my chlapi řešíme asi často. Zbytkáč dokáže nemile překvapit. Kde platí nulová tolerance? Co je dobré sníst, aby se zbytkový alkohol odboural co nejsnadněji? A jak se alkohol z dechu měří? Odpovědi na všechny tyhle otázky najdete právě zde.

4. Tantrická masáž ženského klína. Kdy a proč? Za tohle vás bude milovat!

Spoustu z vás zajímá, jak udělat druhému pohlaví dobře. Zkusit trošku namasírovat ta správná místa nedá příliš práce, ale zaručeně ji uvolníte a všechno po tom bude lepší. Není na škodu se blýsknout, a tento návod vám načrtne, jak na to! Tantra totiž umí zázraky i tam, kde už je nevidíte. Nevěříte?

5. Deset profesí s největším počtem psychopatů. Víte, s kým pracujete?

Pátý nejčtenější článek za rok 2018 se zabývá průzkumem, ve které profesi narazíte nejčastěji na magora. Nechceme nikoho urazit, ale opíráme se o oficiální statistiky, takže je žebříček opravdový. Možná vás překvapí, že v top 10 se objevil právník, policista nebo duchovní mentor, který rád manipuluje s ostatními. Jsou tady i kuchaři, takže pozor, až si budete stěžovat, že vám karlovarský knedlík přijde trochu suchý. Nikdy nevíte, jestli v kuchyni nesmaží na pánvi nějaký šílenec.

6. Co všechno by muži měli vědět o svém mužství. Penis je věda!

Fakta o penisu! Tohle by si měl možná přečíst každý, kdo ho má. Jen pro jistotu, aby se zbytečně nevyděsil, až nastane nějaká situace, popsaná v textu. Průměrný penis? A co jeho zakřivení? Někdo se nad článkem dobře pobaví, jiný si možná oddechne. My jsme se v redakci bavili s vámi!

7. Co je pravdy na tom, že anální sex snižuje imunitu člověka?

Tohle vás taky hodně zajímalo. Z toho se dá usoudit, že máte všichni rádi dělat to do… Jasně, někdy prostě potkáte holku, pro kterou je to naprosté tabu. Pokud k tomu vaší partnerku přemluvíte jen jednou za uherský rok, možná jí nedávejte tenhle článek přečíst. Ne, že by něco hrozilo, když se dobře znáte, ale znáte to. Strašák vyleze ven… Každopádně, ano, anální sex je hlavním důvodem přenosu té nejhorší pohlavní nemoci, kterou nechcete! Takže bacha na to.

8. Silné sexuální typy pro opravdové muže. Víte, jak se zdokonalit v sexu?

Návod pro ty z vás, kteří na to potřebujete návod. A ti co nepotřebují si ty rady stejně rádi přečtou. Jak se stát lepším v posteli řeší spousta z nás, takže trocha inspirace se může hodit. Příprava na sex může být i skutečný rituál.

9. Proč je Ester Ledecká olympijskou šampionkou? Kdo za to může?

Je pravda, že kolektivní zájem o sportovní reprezentaci trochu upadá, ale mladá holka, co dostala dvě zlaté medaile na olympiádě? To byla senzace a nebyl snad nikdo, kdo by se nezajímal o podrobnosti. Co stojí za jejím úspěchem?

10. Nejlepší je, když konflikt vůbec nenastane, říká hanshi Ladislav Petráš

Desátý nejčtenější článek byl rozhovor s Ladislavem Petrášem. Tenhle chlapík celý život trénoval jiu jutsu, dělal ochranku prezidentu Klausovi a patří k těm, kteří se zasloužili o rozvoj sebeobrany u nás v Čechách. Petráš hovoří o svých začátcích, a také srovnává jiu jutsu s Krav maga.

Tak to vidíte. V Top 10 nenajdete žádný text o autech, filmech nebo aktualitách. Dobře víme, co vás nejvíc zajímá!

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kocovina a jak se jí nejúčinněji zbavit. Pokuste se její průběh alespoň urychlit! Co pomůže?

Věděli jste, že Japonci tráví Vánoce ve fastfoodech? A kolik stál nejdražší vánoční strom? Ne všude mají zvyky podobné těm našim!