Kde rozhodně nedělat pánskou jízdu? Tady!

Uznejte – pánská jízda jednou za čas je nutnost. Jsou prostě věci, které se nejlíp proberou mezi námi chlapy a ženy by u toho jen kazily všeobecnou pohodu. Což ale vůbec neznamená, že je vhodné podobnou akci pořádat kdekoliv. Kde tedy rozhodně ne?

Kde nedělat pánskou jízdu...

1. Doma

Tedy abychom byli přesní – tohle neplatí pro single žijící jedince. Ti ať si klidně užívají pánských jízd ve vlastním obydlí bez omezení. Pokud ovšem sdílíte příbytek s přítelkyní nebo manželkou, pak může být docela problém. Hlavně když něco podobného provedete za jejich zády. Ony by možná ty propálené parkety, hromady vypitých lahví v předsíni nebo vyžraná lednice zas tolik nevadily. Ovšem vykládat své nejdražší po jejím návratu z wellness pobytu, že u toho všeho NEBYLY jiné ženy, je předem ztracený boj. Nebudou tomu věřit a čeká vás na dlouho tichá domácnost.

2. V práci

I když máte v rachotě super chlapskou partu a se šéfem jste jedna ruka, tak tady prostě fakt ne! Vaše ženské kolegyně (případně podřízené) to totiž budou vnímat jako jasnou genderovou diskriminaci. A dají vám to sežrat daleko víc, než kdybyste s nimi na celofiremním večírku sexuálně harašili. Pakliže jste náhodou čistě mužské pracoviště, možná by se to i dalo. Nezapomeňte ovšem, že s jídlem roste chuť. Takže aby se nakonec ve vaší slavné firmě víc nekalilo než pracovalo. Večírky jsou sice fajn, ale musí se na ně občas taky vydělávat.

3. Hotelový pokoj

Vyrazit s partou na pánskou jízdu s ubytováním v hotelu je určitě super nápad. Samotná kalba na hotelovém pokoji už tolik ne. Nebo máte fakt záruku, že vaši ovínění kamarádi cestou na záchod nestrhnou ze zdi zrcadlo? Že vám v nestřeženém okamžiku nepozvrací sněhobílé hotelové povlečení? Nebo v návalu divoké nálady po vzoru rockových hvězd nevyhodí televizor z okna? Jasně. Můžete s přesvědčivým hlasem druhý den vykládat na recepci, že „už to tak bylo“. Pravděpodobnější ovšem je, že váš účet za pobyt v hotelu bude vyšší než měsíční plat ústavních činitelů.

4. Samota u lesa

Proboha, proč ne tam? Chaloupka stranou od civilizace, kde nikoho nemůžete rušit svým halasným chlapským virválem, je přece na první pohled naprosto ideální. Nojo, ale pak s pokročilou večerní (noční) dobou najednou zjistíte, že ono toho chlastu, cigaret a jídla zas není tolik, jak jste si původně mysleli. A nejen, že sto kilometrů široko daleko není žádná večerka nebo hospoda. Ona tam není ani žádná sousedská lidská bytost, kterou byste v nouzi ukecali, aby vám prodala pár flašek ze svých zásob. A přece se uprostřed té nej zábavy nezačnete hádat, kdo toho přivezl málo a kdo víc.

5. Nevyzkoušený podnik

Co chcete na pánské jízdě dělat? No asi hlavně mít klídek, probrat všechna svoje oblíbená témata a mít k tomu pravidelný přísun tekutin a dalších poživatin. Určitě není úplně ideální celý večer řešit, proč sakra už dávno nemáte na stole další pivo, proč nemají na lístku tatarák nebo proč v místní televizi mají namísto derby pražských „S“ naladěnou Ordinaci v růžové zahradě. Takže předem nevyzkoušený podnik rozhodně nebrat a návrhy typu: „nezajdem do tý nový hospody vedle fotbalovýho hřiště“ rozhodně odmítat!

A jak jste na tom s pánskými jízdami vy? Jsou další místa, kde byste ji nikdy nepodnikli?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 věcí, které vám můžou zachránit kejhák

Jak nejlíp (ne)spáchat sebevraždu.