Jak nejlíp (ne)spáchat sebevraždu

Za redakci toto řešení nevěr, dluhů, depresí, rodinných sporů a dalších průserů samozřejmě nedoporučujeme. Pokud jste si však jisti na sto procent, měli byste náležitě zvažovat a uvědomit si, co která metoda obnáší.

Jak nespáchat sebevraždu

Skok z něčeho

Na první pohled asi nejsnazší a nejdostupnější a teoreticky nejspolehlivější. Ovšem! Lidské tělo je nevyzpytatelné a dokáže přežít nemožné. Takže základ je zvolit dostatečnou výšku. Nechcete dopadnout jako Lincoln Rhyme, který, ač úspěšný kriminalista, ovládal vše pouze ústy (dohledej případně na Googlu Jeffery Deaver). Nechcete nechávat na vašich bližních, aby vám měnili pleny a utírali zadky. Chcete mít jistotu. Potom prosíme alespoň 500 metrů a myslete i na ty dole. Nechat se zabít sebevrahem je fakt dost opruz. I když vás to netrápí.

Utopení

Prej je to hezký, když se topíte dýl. Dýl!!! Pokud si jen přivažte balvan na nohu a budete deset minut bojovat o kyslík, tak bychom to nechtěli zažít. Ideální je nechat se někým a něčím ještě omráčit.  Pak máte šanci probrat se až v chvíli, kdy váš mozek je skoro out of order a vy zažíváte ty barvy a světýlka a pocity, že už nechcete pryč.  To ale chce parťáka, nebo skočit ze skály do jezera tak, že se cestou pořádně bouchnete do palice…a to už chce dost umění i štěstí.

Oběšení

Tady je nejdůležitější výběr místa. Pokud vás někdo odřízne předčasně, jste v háji. Opět zbytek „života“ bez mozku. Hodně lidí s tím sice žije od narození, ale jim to tak nepřijde. Ne, nebudeme jmenovat! Pokud jste měli IQ vyšší než talířovka ušatá (Aurelia aurita), bude vám to dost lézt na nervy. Nehledě na to, že při pozitivním výsledku se u toho počůráte, uděláte a vůbec nebudete působit jako sexy chlap. Takže tajně, daleko, za devatero řekami!

Prášky

Tak to vůbec není žádná sranda, vážení! Tento způsob sebevraždy volí dle průzkumů sice především ženy, ale i méně odvážní chlapi na to dozajista pomyslí. Sežeru vše, co mám doma, hlavně manželčiny prášky na spaní, ale…! I když to řádně zapijete chlastem, jistotu nemáte. Spíš budete blít a blít a blít. Ono zas těch léků vázaných třeba na opiátový recepty nebývá k dispozici tolik. A antikoncepcí to nezachráníte rozhodně.

Přejetí

Iveta Bartošová to dala. Dáte to taky??? Určitě? Položíte se na koleje metra, vlaku, tramvaje za zatáčkou a budete v klidu a pohodě čekat na dekapitaci? Tak to jste frajeři. My bychom do toho rozhodně nešli. Nebo stejně jako Iveta po dvou litrech vodky a tubě psychofarmak. Spíš dopadnete jako Fanánek, který i bez nohy užíval život a ví a umí víc, než většina z vás. A to si neberte osobně, on je prostě numero uno.

Zastřelení

Bohužel máme v našem okolí několik lidí, kterým se to „vyplatilo“. Další velký bohužel je ovšem to, že je našly manželky, či děti. Máte-li zbrojní průkaz, jste rozhodně proti ostatním smrtelníkům ve výhodě. Ani zbraň ale nepřináší jistotu. Ustřelených uší, tváři, brad a dokonce částí mozku je plný internet. Homo sapiens je překvapivě tvor odolný. Brokovnice, voda v ústech a mířit nahoru. To je poměrně jistota. Přesto ten pohled na vás nebude nic moc.

Asi bychom mohli jmenovat dalších x způsobů, jak se zpravit ze světa. Věřte ale, že to nikdo neocení. Občas by to chtěla udělat spousta lidí, ale my bychom se na to vykašlali. Nemáte nikoho, na kom vám záleží? Chcete, aby to měl do smrti před očima, třeba i zprostředkovaně? Dejte si víno, nebo panáka, jděte ven mezi lidi, nabalte si nějakou sexy roštěnku a na tyhle myšlenky zapomeňte. Jistotu nemáte nikdy (skoro). A i když máte, nestojí to za to.

Jak byste to udělali vy?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 způsobů, nač využít ženskou

Slovník pojmů pro pořádnýho kulťáka. Uč se!