Na co všechno lze využít ženskou? Našli jsme 10 věcí!

Pánové je na čase si vysvětlit, že ženy nejsou vhodné jen k tomu, co s nimi vyvádíme v posteli! Zjistěte k čemu vlastně jsou! Tohle nás pobavilo.

Jak využít ženskou

1. Dekorace

Samozřejmě že připouštíme, že ženský se nám líbí! To ale ještě neznamená, že si od nich musíte nechat všechno líbit. Jako bytový doplněk však jednoznačně doporučujeme. Ovšem ideálně hluchoněmou!

2. Náhradní orgány

A vy jako víte, kdy vám při vašem životním stylu něco selže, hm? Tak vidíte.

3. Byrokracie

Kam čert nemůže, nastrčí ženskou! A že na úřad jakéhokoliv typu nemůže, na to vezměte jed. Oproti tomu je peklo lázeňská kolonáda! Pokud však pro jednání s nimi využijete ženskou, máte takřka vyhráno. Fajnšmekři klidně vyrazte s ní. Epic battle, který pravděpodobně svede s úřednicí na druhé straně (my chlapi přece podobný práce neděláme) pobaví vaše kamarády u nejedné hospodské seance!

4. Trenér

Nevíme jak vy, ale s námi ženské občas cvičí docela obstojně. Tak proč tomu nedat nějaký smysl!

5. Diář

„A nezapomeň vyzvednout kluka ze školky! A o víkendu jedeme k našim!“ A na co si to jako chcete pamatovat, když vám to stejně ještě stokrát připomene? Zbytečné!

6. Vědma

Tak tuhle funkci mají beze zbytku všechny. A dřív nebo později uslyšíte i vy mysteriózní větu: „Já jsem to říkala!“ Ne asi, když říká tisíc věcí denně!

7. Alkotester

Zbytečně pořizovat elektroniku. Ženská určuje obsah alkoholu v krvi s přesností 99%. Ovšem neměří ho na promile, ale na dny mlčení! Takže jestli chcete mít doma klid, pořádně se zrubejte!

8. Peněženka

Ale jistě! Pryč jsou doby, kdy za vše platil muž. Vydělává víc než vy? No tak se z toho nezblázněte a využijte toho. Má vatu? Tak ať cvaká.

9. Návnada

Správce domu vás zastavil s tím, že je zítra schůze? Pošlete ženskou. Rozumí tomu přece líp (ostatně čemu ne?)! A vy budete mít alespoň klid! Ovšem pozor, po návratu hrozí akutní vykecání díry do hlavy!

10. Sex

No dobře, na začátku jsme kecali. Soulož je jedním ze základních smyslů existence ženy a ani hulváti, jako jsme my, ho tak nemohou v tomto seznamu opomenout! Takže jednou za nás a napište nám do komentáře, jaké to bylo!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

4 šílené erotické pomůcky. Tyhle doma nemáte!

Top 13 smrtících hlášek z fitka