Job snů? Masér vagin!

Ruku na srdce. Pokud nejste politik nebo pasák, vaše zaměstnání je pravděpodobně průměrné a antivzrušující. Chcete změnu? No problem. Investujte do kurzu masírování vagin. Pokud se ani díky němu váš život neprobere, nepomůže už nic!

masér vagin

Snít o profesi pilota, hasiče nebo třeba degustátora, je přežitek. Momentálně frčí něco, o čem si „Amíci“ myslí, že patří jen jim.

Sexological bodywork je nová profese s certifikátem schváleným státem Kalifornia, které by Česko velmi rádo otevřelo dveře. Aby ne. Představa, že ukazujete holce svých snů, jak má masturbovat, a ona vám za to ještě zaplatí, je neskutečná. Takže, co je k tomu potřeba a kolik stojí certifikát?

Jen pohled nestačí

Profese je postavená na metodách práce s tělem, dotekem i dechem, využívá zkušenosti taoistické masáže, léčí stará traumata, uvolňuje pánevní dno a celkově je taková duchovně zaměřená. Když se vypustí tahle omáčka, směle se dá tvrdit, že řeč je i o léčivém masírování vagin, které má obnovit sexuální touhu žen, jejich chuť i sebevědomí. Dobrá myšlenka?

Průkopníkem je jistý Joseph Kramer, který školí pokračovatele své filosofie za velkou louží. Těm pak uděluje status profesionálních bodyworkerů, čímž se dostáváme k tomu, co by chtěl dělat každý z nás.

Rozevřené a čekající pochvy!

Totiž, na rozdíl od gynekologa své klienty můžete taktně odmítat, čímž se výběr vagin, na kterých je třeba zapracovat, zužuje. Chcete si tenhle job snů vyzkoušet? Nemusíte k Amíkům, protože první kurz se u nás v Čechách uskutečnil už v roce 2014, a další následují.  Snad netřeba dodávat, co máte dělat.

Pumpněte kreditku, investujte do kurzu 2900 EUR, což je v přepočtu asi 80 000 našich plus výdaje za ubytování a stravu, a začněte konečně žít!

Za ty prachy se vám maximálně budou hodit i informace o masturbačním koučinku! Má tahle sranda – kromě vstupního vkladu – nějaký háček? Ani ne.

Řidičák na náklaďák nestačí

Všechny konkrétní informace o místech, cenách i jménech školitelů, dohledáte na webu. Podmínkou pro přijetí do kurzu je chuť přinášet užitek ostatním (o té vaší nikdo nepochybuje) a předchozí zkušenosti s masáží.

Pokud ji nemáte, začněte zahájením jakéhokoli desetidenního kurzu intimní masáže v Čechách nebo v zahraničí, který zahrnuje anální masáž, masáž pánevního dna či jiný typ masáže. Pak už jsou dveře otevřené a kalhotky stažené. Všude.

Absolventi profesionálního výcviku se mohou stát členy Asociace certifikovaných terapeutů sexuologické práce s tělem – ACSB (The Association of Certified Sexological Bodyworkers). A to je fakt něco!

Přestaňte jen snít a už se KONEČNĚ vybodněte na svoji nudnou rutinu a nechte svoje ruce macerovat ve vaginálních šťávách. A nezapomeňte je u toho občas promazat super lubrikantem.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Poševní sekrety. Víte, co lížete?

Potřeba orgasmu. Která žena ho chce nejčastěji?