Valentýn? I tyhle šílenosti můžete dostat – z lásky!

Už se to zase blíží! Černej den všech, kdo mají v těle aspoň trochu testosteronu. Valentýn už ťuká na dveře, takže se všichni připravme na opravdu výživný dárky! Na co mají ženský žaludek?

Zamilovaná srdíčka

Valentýn patří mezi dny, který jsme nikdy nepochopili a ani chápat nebudeme. Historie sice praví něco o svátku lásky a náklonnosti, během něhož se mají posílat pohlednice, dárky a sladkosti, ale fakt je to trochu mimo. Vždyť je spousta jiných, lepších dní, během kterých vám nikdo nenařizuje, že musíte vrkat u skleničky sektu. Je to hodně smutnej příběh. A víte, kdo za něj může?

Údajně kněz Valentýn, který šel proti proudu, tedy vládci Říma, a i přes jeho zákaz tajně oddával mladé páry. Že se mu to vymklo z rukou, potvrzuje jeho osud. Když ho odhalili, byl popraven, a to právě 14. února. No, a od tý doby jsme uvrženi v nemilost, protože již pár dní před dnem D jsou buchty jako urvaný ze řetězu. (Každá, i když říká, že Valentýna ignoruje, čeká romantický překvapení.)

Prachy to stojí vždycky

Partnerky, manželky a dokonce i vlastní matky… Všechny chtějí důkazy lásky a romantický večeře s těma všema šišlárnama. Když jim nic nedáte, jste vůl, tak to ani nezkoušejte! Radši držte basu a krok. Na oplátku dostanete něco moc, moc primovního. Ty tradičnější půjdou do srdcebolný pohlednice, ostatní zaútočí na obchody. Však ony si dají záležet….

Degradace mužství má jméno

Jestli jste si mysleli, že zástěry s naznačeným trupem těla, které seženete ve stovkách obchodů převážně jižních států, už mají svoje za sebou, jste na omylu. Trend pokračuje a někdy bývá dost odrzlý. Jestli s tou vaší nejste zrovna na dobrý vlně, může se vám prostřednictvím tohoto kusu hadru pořádně pomstít! Místo nabušenýho samce z vás udělá miniaturní chudinku!

Papuče? A roztomilé? Od kdy?

Někdy si ženský myslí, že jakási roztomilost s prvky sexismu potěší. Jako jo, ale záleží na tom, která. Bačkory s poprsím, který budou předurčený hlavně k nošení před návštěvou, moc parády neudělají. „Miláčku, vem si ty bačkůrky, co jsem ti koupila k Valentýnu. Barča je chce vidět!“ Tvl, toho se nikdy nechceme dožít, i když… Jsou ještě horší věci.

Její jméno na klíčence

Srdíčko se jmény vás obou, který se rozdělí na dvě poloviny, z nichž každá z nich se nosí na klíčích? Jestli pracujete v ryze mužským kolektivu a ty klíče se válí všude možně, kluci budou mít důvod ke vtípkům… O to větší, jestli pod nápisem Lenka, Petra, Markéta… trčí vyznání: Miluji Tě, medvídku!

Sladký slipy. Prej pro dobrou náladu

Jako kdyby nestačilo, že ke všem Vánocům a svátkům dostáváme spodky! Valentýn to jistý taky! Co na tom, že jsou z bonbonů, když se ta vaše pohrdavě podívá a řekne: „Snad si nemyslíš, že je budu jíst? Vždyť držím dietu!“ Tak na co je, do háje, kupovala? Máte si je okusovat sami, nebo se před ní producírovat v obýváku? Je vidět, že na důkazy lásky se fakt každej z nás dívá jinak, což je vidět hlavně u toho nejkýčovitějšího nesmyslu všech dob. Co vám ta vaše dá, když nemá soudnost? Že se ještě ptáte!

Růžový medvěd

Máte s ním spát, jíst, muchlovat se? To jako vážně? No, kdyby bylo na nás, tak medvědem třeba vytřeme ten olej na zemi v dílně, ale bohužel, právě že jen o nás to není. Zahození medvěda rovná se zahození lásky a urážka na cti jeho původní majitelky, takže na to si dejte moc velkýho majzla, ať ještě na Valentýna, který letos připadá na sobotu, nejste bez sexu a ještě navíc o hladu!

A co budete svým drahým polovičkám kupovat vy?

Autor: JohnMcClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 nejzajímavějších mobilů 2014

Podivná úmrtí související se sportem