Pupkaři? V posteli to neskutečně válí!

Nadváha – metla lidstva? Kámo, zase tak horké to nebude. Pupkaři, kteří si léta pěstují svůj pivní mozol, mají v posteli výdrž jako hračky na solární pohon. Takže, až vám příště zase někdo bude vyčítat stravování, pochlubte se, jak to při sexu válíte!

Pupkáči to v sexu válí

Vždycky se říkalo, že na lidi s nadváhou nečeká nic dobrého. Bolest tuhle, pak zase tamhle, klouby, horší ohebnost, menší chuť na sex…. Všichni tyhle kecy známe! „Neměl bys tolik jíst, Pepánku, je to mastné a nezdravé!“ No, může mít člověk na světě aspoň nějakou radost? Ale jo, pár jich je, a to i v případě, kdy vypracovaná postava dávno vzala za své.

Překvapivá souvislost

Stravujete se výhradně v rychlém občerstvení a znáte všechna jejich meníčka nazpaměť? Nedopnete staré džíny? Často vysedáváte v hospodě a konzumujete tekutý chleba? Nemusíte předstírat, že nic z toho není pravda, klidně si dopřávejte dál. Sice si nejspíš trochu pohoršíte u roštěnek, ale jakmile se přenesou přes první „tučný“ dojem a vlákáte je do postele, už vám z ní nebudou chtít vylézt. Proč? Převálcujete i chlapíky s pekáčem buchet!

Vědci z turecké univerzity Erciyes Kayseri zjistili, že muži s nadváhou jsou v posteli lepší, aspoň co se sexuální výdrže týče. Přišlo se na to díky sledování dvou stovek mužů, kterým byl nejdřív vypočítán BMI (index tělesné hmotnosti). Co následovalo?

Všichni odvážlivci museli po celý jeden rok sledovat svoje sexuální výkony a podrobně je zaznamenávat. Maníci s vyšším BMI (nadváha a obezita prvního stupně) vydrželi souložit v průměru 7,3 minuty, kdežto hubenější postavy (norma a podváha) trapné dvě minuty! Existuje pro tenhle úkaz nějaké rozumné vysvětlení?

Lék na trapas?

Vědci tvrdí, že více tuku v oblasti břicha rovná se vyšší hladina estradiolu, což je ženský pohlavní hormon, který brzdí mužský orgasmus a tudíž prodlužuje výdrž. A to je informace, která se bude náramně hodit, zvlášť před žravými svátky, kdy smažené ryby, bramborový salát, punč, medovina a cukroví s rumem zaplní naše žaludky. Hlavně nezapomeňte…

Až se to všechno na Silvestra spláchne chlastem, vzpomeňte si, že to první, co máte na Nový rok udělat, je: zasouložit si déle jak pět minut, protože jak na Nový rok, tak po celý rok!

Jak se analyzovat?

A jestli pořád nevíte, jestli se do té doby vpasujete do optimálních hodnot, najděte si na netu kalkulačku výpočtu BMI, která orientačně vyplivne, jak na tom asi jste. Pro přesnější měření je nutná zastávka u lékaře, který přihlíží i k více parametrům, jako věk, pohlaví, typ postavy nebo objem svalů. Ale to už je pro fajnšmekry, co se z toho gauče zvednou a jdou něco dělat!

A jak to v posteli koulíte s tím pivním mozolem vy? Chceme znát vaši výdrž!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Zdravotní výhody sexu? Tak to nás fakt nezajímá!

Chlapi sobě. Jak se donutit sportovat?