Co bude po Avengers: Infinity War? Ant-Man and the Wasp! Nahlédněte s námi do budoucna

Třetí Avengers s podtitulem Infinity War mají premiéru již tento týden. Co bude následovat? Vrací se Paul Rudd jako Scott Lang, který si svoji filmovou premiéru odbyl v roce 2015. Druhý díl nese název Ant-Man and the Wasp a premiéra je už 5. července 2018.

Návrat sympatického zloděje

Dlouho očekávaný střet s Thanosem se zřejmě protáhne i do Avengers 4, kteří udeří do kin hned příští rok a završí veškeré události, jaké nám Marvel deset let servíroval. V ukázkách na Infinity War chybí kromě Hawkeye ještě jeden hrdina. Ant-Man se po své sólovce objevil rok poté ve snímku Kapitán Amerika: Občanská válka. Tam se kromě klasického zmenšování objevil i ve své obří velikosti. Teď se dočkal pokračování jeho vlastní film a, jak název i ukázky napovídají, nebude se zmenšovat sám.

Další ženská hrdinka?

Oblek „Vosy“ jsme mohli vidět už na konci předchozího snímku. Krásná Evangeline Lily se vrací jako Hope van Dyne a obleče superhrdinský kostým jako Wasp. Pro znalce Marvelu to není žádné překvapení. Přestože přichází na scénu až nyní, byla Wasp v původní komiksové předloze zakládající členkou Avengers. Dokonce to byla právě ona, kdo vymyslel jejich název. Pokud by chtěl někdo znát původní složení týmu, byli to Tony Stark jako Iron Man, Thor, Ant-Man neboli Giant-Man, Wasp a Bruce Banner/Hulk. Těsně poté se přidali Kapitán Amerika, Hawkeye, Wanda Maximoff a její bratr Pietro, Black Panther a Vision. Filmaři ale z předlohy pouze vychází a je to vlastně jedině dobře.

Změna tvaru na všechny způsoby

Ant-Man se bude muset vypořádat s novým záporákem, kterým je Ghost. V komiksu to byl sice muž, ve filmu režiséra Peytona Reeda se role zhostila žena. Podobné to bylo ve snímku Doctor Strange, kdy postavu Prastarého skvěle zahrála Tilda Swinton. Ghost si zahraje Hannah John-Kamen, a Ant-Manovi nepříjemně zatopí svojí schopností fázování, kdy je schopna procházet skrz jakoukoliv pevnou hmotu. Je jasné, že nám tvůrci nepředvedou jen otřepané procházení zdí, ale využijí všemožné možnosti prolínání a předvedou digitální orgie. Ostatně, podívejte se na trailer, jakou gymnastiku v obleku předvádí Wasp a jakých variací na zmenšování čehokoli se nám dostane.

Podle posledních informací se Paul Rudd jako Scott LangInfinity War nejspíš neukáže, objevují se ale zvěsti, že události v Ant-Man and the Wasp nějak ovlivní dění v Avengers 4. Nechme se překvapit.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Avengers: Infinity War jsou za rohem! Postavy budou umírat! S kým se budeme muset rozloučit?

Recenze: Vydejte se na palubu lodi Terror ve strhujícím hororovém seriálu! Co bychom seriálu vytkli a co vás potěší?