Jak ze sebe zaručeně udělat blbce? Tohle nedělejte!

Znáte to asi všichni. Každý máme někdy potřebu udělat něco nečekaného, šokujícího, kontroverzního. Čemu se ale vyhnout, aby si z vás vaše okolí neutahovalo a nešuškala si o vás půlka města?

Jak ze sebe udelat blbce

Účes jako CR7

Chlapi v hospodě jsou unesení výkony fotbalisty Realu Madrid Cristiana Ronalda a vy si, jelikož se jim chcete aspoň trochu zavděčit a fotbal vás zároveň moc nebere, pořídíte stejný účes jako slavný Portugalec? No ovace moc nečekejte. Na padesátníkovi s vanou ten sestřih prostě tolik nevynikne, to se nedá nic dělat. Radši jim kupte panáka, uděláte daleko lépe!

Platím za všechny, ať to stojí, co to stojí

Stará omšelá past, která spolehlivě sklapne, když to nejméně čekáte. Alkohol ve velkém množství značně otupuje lidskou mysl a s ní i schopnost reálně odhadovat své finanční možnosti. To samo o sobě může být sice problém, ale tak prostě druhý den doplatíte to, na co jste zrovna neměli (beztak to tak děláte co týden). Ovšem pozor na to, když se vám zachce zvát všechy přítomné. To je pak člověk nejen na mizině, ale především za blbce, který zve na to, na co nemá. V lepším případě se mu chlapi v hospodě měsíc smějí, v tom horším si o něm povídá široké okolí ještě měsíce. Propije i kalhoty, dělá Haura, dluží kam se podívá, apod.

Nadbíhání ženě, která vás odmítla

Každý z nás byl někdy zamilovaný až po uši. Ale v momentě, kdy vás jednou nechala, v žádném případě za ni nelezte. Chlap má svoji důstojnost a pofňukáváním u zvonku nedojmete ani starou Weitingerovou, která jinak celé dny probulí u telenovel. Když vám jednou dala košem, vykašlete se na ni. Není potřeba nikomu dělat blbce. Jo leda by přilezla sama. To pak nemáte potenciál blbce, ale kinga. Ale i tak pozor. Protože kdyby odešla podruhé, tak jste blbec automaticky! Stačí se zeptat Weitingerové!

Další způsoby najdete v našem článku: 15 nejhorších typů blbců, které jde na veřejnosti potkat.

Blbcování je nevděčná disciplína a každý muž se jí snaží vyhýbat celý život. Někdy ovšem marně. Máte nějakou zkušenost s blbci ve vašem okolí? Podělte se!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Prezidentovy skandály. Zásobuje nás!

Rychlost přitahuje. Kdo a co umí dobře rozpálit?