Jak se finančně zajistit bez práce? Zkuste tohle!

Práce. Znáte vůbec něco odpornějšího? My ne. Ale co dělat, když bez peněz to v životě zkrátka nejde? Nebojte se, pár tipů jak přijít k penězům bez práce máme!

Peníze

Prachatá panička

Nechce se vám pracovat a dámská přítomnost vám není cizí? Pak není nic snadnějšího, než si najít paničku (ideálně vdanou, aby vás neotravovala pořád), která nemá hluboko do kapsy. Pokud se jí dovedete trošku věnovat, zahrne vás nejen svojí láskou (o kterou vlastně stejně nestojíte), ale především štědrými finančními dary, jejichž výši si při troše šikovnosti (ok, nedávej mi tolik, ale budu na tebe mít čas až za týden) budete určovat sami. A práce? S tou vám pak můžou leda vlézt na záda.

Kurzové sázení

Uznáváme, že tady se to bez práce úplně neobejde. Ale stačí trocha šikovnosti a pár hodin denně v teple domova u počítače a peníze se jenom pohrnou. Musíte mít ovšem vášeň pro sport. Bez té se neobejdete. Samozřejmě to není tak, že budete sázet na favority velké částky a snažit se vydělávat po troškách. On i outsider se jednou za čas utrhne ze řetězu. A to byste pak samozřejmě „splakali“ nad výdělkem. Kouzlo tkví v sázení na dílčí atributy. Přesné výsledky, počty vstřelených branek nebo získaných bodů. Jména střelců, výsledky jednotlivých částí utkání, apod. Možností je v sázkových kancelářích bezpočet. A věřte, že i ve vašem okolí je takřka jistě někdo, kdo si kurzovým sázením velmi slušně vydělává. Tak proč ne vy?

Dědictví

Uznáváme, že tahle varianta se nepoštěstí každému, ale co vy víte? Nemocný majitel hotelového impéria v USA prostě může být vaším strýčkem, o kterém jste doteď nevěděli. A nebo se přilepte na někoho, z koho bohatství čiší na první pohled a zároveň je jednou nohou nad hrobem. Je už pak jen na vaší šikovnosti, jestli část bankovního konta, které se v brzké době chystá změnit majitele připadne i na vás (pokud jej tedy rovnou nezískáte celé).

Odpornosti zvané práce se zcela jistě nechá ujít i jinými způsoby. Zapojíte své mozkové závity a vymyslíte další? Nebo jste už dokonce vymysleli? Tak sem s nim. My zatím pořád ještě píšeme články. Třeba ale v budoucnu…

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 předností muže, které jsou zároveň prokletím

24 hodin bez internetu. Jak se dají přežít?