Neuvěříte, co je nejuniverzálnějším čistidlem na světě!

Vykašlete se na oblbovací reklamy, který vám chtěj vnutit nejrůznější krémy, pasty a prášky, co dokážou vyčistit i díru v triku. Blbost! Nejuniverzálnější čistidlo už měl každej z vás jistě doma. A nestojí vám nikde ve sklepě nebo v komoře, ale chladíte si ho v ledničce.

Neuvěříte, co je nejuniverzálnějším čistidlem na světě!

Nebudeme vás dlouho mučit, abyste náhodou nepřepínali svý mozkový závity a prozradíme vám, že tím zázrakem úklidu a čistoty je obyčejná kola. Teda, aby nedošlo k omylu, ne ledajaká, ale originál Coca Cola. Umí třeba i tohle (hele, ale zkoušíte to jen na vlastní nebezpečí, aby bylo jasný):

Sundá krev z hadrů

Až někde dostanete do frňáku a poteče vám červená, tak s kolou můžete odstranit skvrny od krve z oblečení.

Vyčistí pánvičku

Když si uděláte nějakou tu specialitku a trošku se vám to přichytne na pánev, tak jí hned neházejte do popelnice. Vaše stará nic nepozná, když do pánve přes noc nalejete kolu. Ráno ten napeklej hnus jen setřete.

Zbaví vás mastnejch fleků

Tak nejen pánev, ale i nový triko nebo košile nepřežily vaše nesporný kuchařský dovednosti. Všechno zachrání kola, kterou přilejte do pračky přímo na zacákaný prádlo a mastný fleky budou pryč. A dobrá rada: příště si vemte zástěru!

Vyblejská porcelán

Tímhle trikem dostanete každou a doma zabodujete. Až si zase vaše drahá polovička bude stěžovat, jak je zašlej ten porcelán po babce, tak na něj na pár hodin cákněte kolu. Výsledkem bude lesk jako blesk.

Z koberce lehounce

To se tak někdy přihodí, že píšete tak s vervou, že vám propiska upadne a na koberci udělá čáru. Pomoc je jasná: nalejte na tu šmouhu kolu, nechte chvíli působit a potom přejeďte ten váš tepich mejdlovým roztokem (to je jako voda s mejdlem).

Žvejka nemá šanci

Z pokoje vašich potomků se neline řev, ale podezřelý ticho. Výsledkem je žvějkačka ve vlasech. Co udělá ženská? Lamentuje, lomí rukama a pak děcku oznámí, že se nedá nic dělat a vlasy se musí ostříhat. Hloupost! Vy přece máte kolu, vlasy v ní namočíte na zhruba čtvthoďky a pak uvidíte jak jednoduše tu zpropadenou gumu dostanete ven. Doma budete za kinga a děkovný dopisy můžete posílat na mejl redakce.

Garáž jako ze škatulky

Chápeme, že garáž je vaše království, ve kterým platí: pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos. Ale i tak vás ta skvrna od vyteklýho oleje na betonový podlaze štve. Tak jí prostě a jednoduše večer polejte litrovkou koly a nechte do rána vsáknout. Pak podlahu jen spláchněte vodou a máte čisto.

Totální likvidátor

Že je kola skoro lepší a účinnější než kyselina dokázal pokus, při kterým do nádoby s kolou hodili právě vytrženej lidskej zub a pořádně vše utěsnili. Netrvalo to dlouho a po zubu nebylo ani památky.

Jasně, kolu si nechte v dílně vedle solviny a dál v pohodě lemtejte pivko. Brzy vám něco prozradíme i o něm. Tak zdarec!

Autor: Zvonimír Bláha

15 způsobů, jak využít moč. Budete se divit!

Nejhorší práce na světě! Tohle byste fakt dělat nechtěli!