Penis a užovka. V čem si jsou podobný? Spadne vám čelist!

Mohlo by se zdát, že taková užovka obojková, tedy náš nejběžnější had, a penis homo sapiens nemají vůbec nic společnýho. Opak je pravdou. Jsou si podobní jako vejce vejci. Jak a v čem? Budete zírat, jakou bestii máte v rozkroku!

I když někteří z nás přirovnávají svůj rozkrok k anakondě velké, snad proto, že je to nejtěžší had světa, což odpovídá plné náloži nevyužitého spermatu, penis má blíž spíš k užovce obojkové. Teda blíž. Jak to jen říct? Defacto je to jedno a to samý.

Obecný popis? Nepřekvapí!

Užovka obojková je nejedovatá. Stejně jako pánský klacek. Navíc, oba jsou plazi. Nebo vy se snad nedoprošujete, když chcete sex? Přiznejte si, že se taky plazíte, co vám síly stačí. Když je chuť, i velký pán je malým sluhou… A co je tu dál?

Aktuálně nejsou uznávány žádné poddruhy, jak praví Wikipedie, ale užovka obojková má prý mnoho forem. Tak to taky souhlasí. Penis je prostě jen penis a všechny ty umělý srágory a šidítka se můžou jít zahrabat – nikdo toho zmetka nenahradí.

Jak je to s otisky prstů?

Globální ohroženost podle červeného seznamu IUCN je nízká. Užovka obojková je prý, slovy vědců, málo dotčená. Tak to i brabec. Kolikrát strádá i několik týdnů, a ne a ne ho nikdo pohladit, natož aby se ho dotknul něčím jiným než rukou. Tvl, nevymře za chvíli, i když je masově rozšířen?

Centimetry dělají chlapa

Mladí hadi jsou dlouzí 15 až 20 centimetrů a jsou samostatní ihned po vylíhnutí. Tak na to se taky podíváme. Průměrná délka českých penisů je podle Target Map 15,89 centimetrů, což je třetí nejlepší výsledek v Evropě. Jo a k té samostatnosti snad není třeba nic dodávat. O tom, že by nějaký mladý penis nebyl samostatný ihned po narození, neexistuje záznam. Ještě nějaké dotazy?

Délka života? Záleží na okolnostech

Užovky se dožívají až deseti let, ale objevil se i případ, kdy v zajetí užovka přežila 23 let. Teď si to samý zkuste v manželství. Přežijete, ale bude to mít následky.

Způsob života

Užovka se vyskytuje v blízkosti vody, ale i na vinicích a u lidských obydlí. Zase trefa. Tohle sedí i na ptáka, i když s tou vodou je to trochu pofiderní. Pro dlouhý koupele plný pěny hlasují spíš ženský. My se akorát přizpůsobujeme situaci, protože jakmile pocítíme šanci na sex, jsme pro každou špatnost. I tu koupel.

Zvyky před pářením

Co udělá užovka, když si jde vrznout? Svléká se. Ani v tomhle ta kráska klacek nepřeválcuje. Ten se taky musí obnažit, aby si užil, a nalákat ho zpátky do pláštěnky – kor, když je z latexu, je zatraceně těžký.

Sebeobrana? Smrdutá!

Díky Bohu za encyklopedie! Díky nim víme i to, že užovka nemá jedovatý aparát, ale když je v ohrožení, produkuje zapáchající tekutinu z kloaky. Jako kdyby tohle chlap nedělal taky?! Nedala vám? Zase si ho musíte vyhonit? Nejlepší pomsta je vypuštění krakena, když se milá dívá na oblíbenej seriál. Pokud to neděláte, vezměte si příklad z užovky. Ta si servítky nebere.

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč máš tmavšího banána, než tělo?

Historky hrůzy, jak přijít o penis!