Historky hrůzy: Jak přijít o penis!

Tělo jsme dostali na tenhle svět půjčený jenom jedno. Mnoho orgánů je v něm dvojmo, ale některý jsou jeden vzácnej a nenahraditelnej originál. A tak si my chlapi více než oči chráníme jiný citlivý místo. No jasně, to mezi nohama! Přitom se ale najdou exoti, který o chlapskou pýchu neuvěřitelně přijdou. Jak?

Historky hrůzy: jak přijít o penis!

Aktivista přibil svý varlata na Rudým náměstí

V listopadu 2013 jistej Pjotr Pavlensky, 29letej ruskej umělec a aktivista, chtěl protestovat proti Kremlu a nedodržování lidskejch práv v Rusku. Spíš upozornil jen na sebe a svou prapodivně chorou mysl, když se přibil za koule do dlažby před Leninovým mauzoleem na Rudým náměstí v Moskvě. Normálně hřebem projel, ať už pytel nebo pinďoura. Samozřejmě ho odšmikli a po ošetření putoval do blázince. Jestli jeho akt měl vliv na funkci, agentury neuvádějí.

Vožralovi byl penis ukousnutej

V lednu 2009 tehdy 44letej Alexander Kirilov (takže zase Rusák) popíjel s kámošem a s vodkou to jaksi přehnal. No prostě se vožral, jak zákon káže, a měl chuť na nějakou hupsnout. Jenže žádná ženská nebyla zrovna po ruce, a tak se rozhodl zneuctít nejbližšího živýho tvora. K jeho smůle to byl mýval, kterej ale pro jeho nadrženost neměl pochopení. Jako obranu zvolil útok a milýmu Sáškovi ukousnul šaška. Sice ho nesežral, ale ani rychlej převoz na kliniku poblíž Moskvy nepomohl. Chlapík si už nevrzne.

Co může zničit politika? Viagra!

V září 2013 se jistej Gentil Ramirez Polania, 66letej regionální politik z Kolumbie, chystal na setkání se svou mladičkou milenkou. Aby na ní náležitě zapůsobil, tak se nacpal „modrým zázrakem“. Jak byl starej, tak byl blbej, když se Viagrou tak nafutroval, že mu péro stálo několik dní. A když se přidaly známky zánětu, musel do špitálu a hlavně taky s pravdou ven. Lékařskej ortel byl definitivní – amputace penisu, aby se rozsáhlej zánět nešířil do dalších částí těla.

Nebezpečná kombinace – studenti a Xbox

V listopadu 2013 se dva americký studentíci na koleji rozhodli poměřit síly ve fotbálku na Xboxu. 20letý týpci Nathan a Saber se ale vsadili o dost neobvyklou věc. Poraženýmu byly sešívačkou secvaknutý koule. To vše pod dohledem kamery dalších parťáků na koleji, s následným umístěním na univerzitní web. Při samotným vykonání trestu se jim podařilo ucvaknout kus pinďoura. Se šílenou bolestí se ho ale prej doktůrkům podařilo nějak přiheftovat. Snad Einstein nebo kdo kdysi řekl: „Dvě věci jsou nekonečný – vesmír a lidská blbost. A o tom vesmíru si nejsem jistej.“ Na tyhle budoucí vysokoškolský chytráky to sedí dokonale.

Autor: Zvonimír Bláha

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 věcí, kterých se chlapi bojí! Ale fakt!

Proč máš tmavšího banána, než tělo?