Zorro – Tajemná tvář: Jak dnes žijí hlavní hvězdy filmu?

Když se v roce 1998 režisér Martin Campbell tasil s trhákem představujícím legendu o tajemném mstiteli Zorrovi, následoval obří celosvětový úspěch hvězdami nabitého snímku. Jak dnes žijí jeho hlavní představitelé v čele s krásnou Catherinou Zeta-Jones a šarmantním Antoniem Banderasem jako Zorro?

Zorro

Zorro – muž s černou maskou

Antonio Banderas vyhrával po svém objevení se v tomto dobrodružném dramatu spoustu diváckých ocenění. Za svou roli tajemného Zorra byl dokonce nominován na Zlatý glóbus, ocenění si ale nakonec neodnesl.

Romantická píseň Marca Anthonyho a Tiny Areny I Want to Spend My Lifetime Loving You se zaryla hluboko do srdcí všech, kdo tento snímek viděli. Příběh odehrávající se na území dnešní Kalifornie, kde se proti španělským kolonizátorům postavil hrdina Zorro, ochránce chudých.

Anthony Hopkins jede na sociálních sítích a věnuje se hudbě i malbě

Prvním z hrdinů je ctihodný občan, zámožný Don Diego de la Vega. Právě on představuje prvního hrdinu s černou maskou přes oči. Dramatický boj s nemilosrdným Donem Rafaelem Monterem ve slavném snímku uskutečnil Anthony Hopkins.

Dnes dvaaosmdesátiletý slavný hollywoodský herec se narodil v britském Walesu. Mnozí z nás si jej nejvíce pamatují z filmu Mlčení jehňátek, ale na svém kontě má několik desítek filmových i seriálových postav.

V roce 2018 se například objevoval v seriálu Westworld. Letos se představí ve snímku The Father, a loni jste jej mohli zaznamenat v životopisném komediálním dramatu Dva papežové, které vypráví příběh o přátelství mezi papeži Benediktem XVI. a budoucím papežem Františkem.

Jelikož i do života tohoto významného herce vstoupila celosvětová pandemie, rozhodl se pro karanténu. A právě o ní velmi vtipně otevřeně hovoří ve svých příspěvcích na sociálních sítích.

Naplno se dal do malování, postuje ale i příspěvky své hry na klavír. Například v příspěvku, kde komentuje svůj 174. den karantény, se snaží humorně celou situaci odlehčit. Na pozadí jdou vidět jeho umělecká díla.

Že se ale dal i na moderní tanec a bude své video dávat na Tik Tok, to asi čekal málokdo. A jelikož si sir Anthony Hopkins umí ze sebe udělat legraci, umístil na začátku května na Instagram video, kde se popral s jednou z challenge, a to na hitovku od Drakea.

A že svým pozitivním příspěvkem v těžké době udělal radost mnoha lidem? To rozhodně! Příspěvek zhlédlo na milión příznivců, kteří jej nadšeně sdíleli.

Zorro

Prvním z hrdinů je ctihodný občan, zámožný Don Diego de la Vega. (zdroj foto: www.rollingstone.com)

Antonio Banderas – Zorro – oslavil šedesátku

Od natočení legendárního snímku o muži s černou maskou letos uplynulo již 22 let. Na své stránce si toto výročí připomněl i slavný představitel mladého Zorra mstitele. Dnes šedesátiletý charismatický rodák ze španělské Málagy se ve své kariéře rozhodně nenudí. V poslední době se ale začal mnohem více věnovat divadlu, nežli velkolepým snímkům.

Rozhodně jste jej ale mohli zaznamenat v seriálovém hitu Génius, za který byl nominován i na prestižní Zlatý glóbus. Letos se objevil i ve snímku Picasso y el Guernica, ve kterém si hlavní roli zahrál společně s Gwyneth Paltrow.

Banderas se pro ústup ze světa showbusinessu rozhodl poté, co prodělal v šestapadesáti letech infarkt. Dle svých slov je to nejlepší věc, co jej kdy postihla, protože si díky tomu mohl uvědomit, co je pro něj v životě skutečně důležité.

Dal se na cvičení a vrátil se ke svým divadelním kořenům. I tak se ale v příštím roce budeme moci těšit na tři premiéry, ve kterých se tento charismatický čerstvý šedesátník objeví. Další Zorro už to ale nebude.

Zorro Antonio

Antonio Banderas jako šarmantní Zorro. (zdroj foto: www.ccn.com)

Catherine Zeta-Jones

Filmová kráska, která dodnes patří k nejkrásnějším ženám filmového průmyslu, sice ztvárnila ohnivou Mexičanku, její původ je však docela jiný. No řekněte sami, zda byste této krásné padesátileté dámě tipovali, že se narodila ve Walesu. Ano, Catherine je Britka!

Po celou její kariéru ji však mnoho lidí neváhá oslovovat španělsky. Krásná herečka se naposledy představila v roce 2019 v seriálu Queen America. Manželka Michaela Douglase slaví narozeniny dokonce ve stejný den, jako její o 25 let starší manžel, a to 25. září.

Zorro Catherine-Zeta Jones

Tato krásná Britka dodnes patří k nejkrásnějším ženám světového showbyznysu. (zdroj foto: www.dailymail.co.uk)

Kdo byl vaší hvězdou filmu Zorro?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak žijí hvězdy seriálu Krok za krokem – Frank a Carol? Budete zírat

Jak dnes žijí hvězdy TV Nova, které znáte z devadesátých let?