Jak žijí hvězdy seriálu Krok za krokem – Frank a Carol? Budete zírat

Kdo by si nepamatoval Krok za krokem? Legendární seriál z devadesátek, ve kterém se humorným a laskavým způsobem řešily životní trable rodiny Lambertů? Jak žijí její představitelé dnes? Budete zírat, jak dnes vypadají Carol i Frank!

herci

Tipovali byste, že seriálový otec a matka již oslavili sedm křížků? Kdo je stále aktivním hercem, a kdo se nebojí otevřeně hovořit o svém milostném životě?

Carol jede bomby!

Seriálová maminka nebyla typickou představitelkou unavené ženy v domácnosti. Šla si za svým snem, pracovala v kadeřnickém studiu, a především se o sebe starala. Unavenou šedou myšku by v ní hledal jen málokdo. Carol si své manželství dokázala užít, a scény, kdy představitelka seriálové matky nakráčí do ložnice v krásném sexy oblečení, se staly první sexuální touhou nejednoho teenagera té doby.

Suzanne Somers je dnes krásných 73 let. A když se podíváte na její fotografie, poznáte, že rozhodně odmítá připustit, že by se o sebe v pokročilejším věku přestala starat. Samozřejmě chápeme, že jsou na ní poznat zákroky estetické medicíny, kterými se rozhodně netají, ale i přes přifouklé rty je nutné konstatovat, že na svůj věk vypadá báječně!

herečka
Seriálová maminka nebyla typickou představitelkou unavené ženy v domácnosti. Šla si za svým snem, pracovala v kadeřnickém studiu, a především se o sebe starala. Unavenou šedou myšku by v ní hledal jen málokdo. (zdroj foto: twitter.com)

Po ukončení práce na legendárním seriálu se sice objevila i v několika dalších projektech, ale žádný z nich nezaznamenal větší úspěch. Seriálová Carol se tak spíše než herectví, věnuje jejímu vlastnímu teleshoppingu, kde například nabízí svůj vlastní přístroj na posilování stehen. Je autorkou několika knih o zdravém životním stylu. Mimo seriálu Krok za krokem se objevila se i v pořadu Dancing with the Stars.

Suzanne se toho rozhodně nebojí – veřejně se nechává slyšet, že stále udržují velmi aktivní sexuální život se svým partnerem, který již oslavil osmdesátku. Pomocí doplňků stravy si tak i během karantény, kterou prožil celý svět, dopřávali pravidelnou porci romantiky a něžností. O sexuálním životě také vydala knihu a stala se velkou propagátorkou hormonálních doplňků stravy, které je oba udržují v partnersky dokonalém stavu.

Frank je oblíbeným hercem

Seriálový Frank Lambert dokázal opravit kde co, a kromě zručných rukou se nebál opravit i city jednotlivých členů rozvětvené rodiny. Zkrátka otec, jak má být. Dnes je jeho hereckému představiteli Patricku Duffymu 71 let, a jde z role do role. Proslavilo jej kromě rodinného sitcomu Krok za krokem také natáčení nekonečného seriálu Dallas, kde ztvárnil roli Bobbyho Ewinga.

V poslední době jsme jej mohli zaznamenat ve filmech Texaský bordel z roku 2017 nebo The Mistletoe Secret z roku 2019. I když již má důchodový věk, stále se aktivně živí herectvím. Letos mají premiéru díly seriálu All Rise a Námořní vyšetřovací služba, ve kterých se herec opět objeví.

Patrick Duffy
Kromě herectví se Patrick Duffy věnuje i režii – postaral se například o režii několika dílů seriálu Closer, Dallas nebo i seriálu Krok za krokem. (zdroj foto: www.parade,com)

I když jeho život vypadá velmi učesaně a příjemně, neměl to vždy jednoduché. Vyrůstal v rodině podnikatelů, kteří měli malou tavernu. V roce 1986 se však stalo děsivé neštěstí jako z hororu. Dovnitř přišli velmi nepříjemní hosté a otec Patricka Duffyho je požádal, aby místo opustili. Oni tak učinili, ale za malou chvíli se vrátili zpět a oba Duffyho rodiče nemilosrdně popravili. Herec se nechal při jednom z rozhovorů slyšet, že se s touto obrovskou ztrátou dokázal vyrovnat pouze díky tomu, že se aktivně věnuje buddhismu a meditacím.

Také jste patřili mezi ty, co měli rádi laskavý humor a řešení rodinných situací vtipem a s nadhledem, jako se to dařilo představitelům oblíbeného amerického sitcomu? Kdo byl váš seriálový oblíbenec? Sledujete dodnes některé z hereckých otisků Patricka Duffyho, který v seriálu hrál tátu od početné rodiny?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak dnes žijí hvězdy TV Nova, které znáte z devadesátých let?

Věk partnerky nemusí nic znamenat. Kdo ze slavných má doma starší partnerku?