Lesbičky mezi celebritami: Smůla, tyhle jsou na ženy!

Jsou krásné. Jsou úspěšné. A taky si naprosto vystačí bez mužské společnosti. O kom je řeč? O celebritách, které se veřejně přiznaly k tomu, že milují ženy.

ženy

U těchto krásek máme prostě smůlu. Pojďte se s námi podívat na slavné lesbičky. Na konci článku se s vámi podělíme i o pikantní informace o sexy kráskách, co o sobě tvrdí, že mají zkušenosti s muži i se ženami.

Portia de Rossi

Seriál z prostředí právníků, který frčel na přelomu milénia, dal vyniknout i této sexy herečce. Právě v seriálu Ally McBealová zazářila Portia de Rossi v roli sexy blonďaté a ostré právničky. Okamžitě se stala sexbombou a snad nebylo muže, který by si ji nepřál mít doma. Ve skutečnosti ale tato kráska o ně nemá zájem. A je dokonce již dlouhou řadu let ve spokojeném vztahu, který byl před několika lety zpečetěn sňatkem. A koho že si tato kráska vzala? Ženu, která patří mezi nejslavnější lesbičky na celém světě.

Před časem se provdala za velmi slavnou Američanku, která v současné době patří k největším hvězdám showbusinessu. Ellen DeGeneres je o 15 let starší než Portia – a věkový rozdíl rozhodně neřeší. Jsou spolu často vidět ve společnosti a podle svých slov jsou skutečně šťastné. Sice tvoří bezdětný pár, ale láska jedné k druhé jim zřejmě pro plnohodnotný život stačí.

Cynthia Nixon

V seriálu a filmech Sex ve městě jste tuhle sexy zrzku s pořádně ostrým jazykem rozhodně nemohli přehlédnout. I když hrála usedlou manželku a matku, ve skutečnosti nemá o muže rozhodně zájem! Slavná lesbička se v současné době velmi zasazuje o občanská práva lidí z LGBTQ komunity.

ženy
Cynthia Nixon je již několik let šťastně ženatá se svou manželkou, aktivistkou Christinou Marinoni. (zdroj foto: www.nypost.com)

Jodie Foster

Rodačka z Los Angeles a držitelka dvou Oscarů za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli za filmy Mlčení jehňátek z roku 1991 a Znásilnění z roku 1988, je kromě hvězdné herecké kariéry také režisérkou a filmovou producentkou. Ani tato hvězda nemá v soukromém životě zájem o muže a dává přednost ženskému obětí. Z předchozích vztahů, kdy se usadila a rozhodla se mít dítě, má již dvě děti. Jejich biologický otec nebyl nikdy veřejnosti představen.

V poslední době ji více než herečku vídáme za režijním stolkem. Režírovala například seriály Domek z karet, Černé zrcadlo nebo Tales from the Loop. Z filmové režijní filmografie stojí za zmínku například Hra peněz z roku 2016 nebo Pan Bobr z roku 2011.

žena
Jodie Foster je od roku 2014 v manželství s Alexandrou Hedisonovou, která dříve chodila s moderátorkou a komičkou Ellen DeGeneres. (zdroj foto: www.theplaylist.net)

Někdo bere holky i kluky

Podobně, jako se zpívá ve slavné písni Lucie Bílé: „Láska je láska, když choděj kluci s holkama. Láska je láska, když choděj kluci s klukama, holky s holkama…“ se i některé celebrity řídí svým srdcem a city, spíše než společenskými konvencemi. A tak se netají tím, že mají sklon k obdivu k oběma pohlavím – a že tedy rozhodně nejsou lesbičky. A kdo ze slavných už okusil vztah nebo úlet s holkama i klukama?

Bouřlivé mládí si prožila dnes velmi vyklidněná a příkladná matka, herečka, filmařka a bojovnice za lidská práva, Angelina Jolie. Ta se svěřila, že jednu dobu dávala přednost ženám. I sexy herečka Megan Fox se nechala slyšet, že všichni se rodíme bisexuální, a pouze společnost nás tlačí k heterosexualitě. Podobně na obě strany to odjakživa hraje i modelka Cara Delevingne. Tu někdy spatříte se ženou, jindy zase s mužským doprovodem. Sama se vyjadřuje o tom, že bisexualita je pro ni přirozená.

žena
O Megan se proslýchá, že měla dříve velmi blízko k jedné striptérce. (zdroj foto: www.pagesix.com)

Věděli jste o těchto dámách, že dávají v soukromí přednost ženám? Člověk by si řekl, že je to velká škoda, když jsou to navíc takové kočky! No jo, srdci a citu se poručit nedá. Někdo je prostě na vdolky, někdo zase na holky. Nebo tedy na lesbičky. Hlavně, že jsou šťastné.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Gianluca Vacchi aneb prachy, hezké holky a hromada nápadů na blbnutí

Věk partnerky nemusí nic znamenat. Kdo ze slavných má doma starší partnerku?