Věk partnerky nemusí nic znamenat. Kdo ze slavných má doma starší partnerku?

Kdo ze slavných osobností má doma starší partnerku? A kdo si hýčká kolouška? O tom, že věk je pouhopouhé číslo, se můžete přesvědčit v našem přehledu dvojic, kde naprosto nehraje roli, že je žena o něco starší než muž.

pár

Z koho láska čiší na každé společné fotografii? A kdo má mezi sebou nejen věkový, ale i významný výškový rozdíl? Láska si nevybírá, když vás amorův šíp trefí, jste bezbranní. Věk nemusí nic znamenat. Jdeme na zamilované hrdličky!

Francouzský prezident věk neřeší

Příběh jako z pohádky. A to doslova, protože jejich láska z nich čiší na každé společné fotografii. Současný, v pořadí již 25. prezident země galského kohouta, a jeho manželka, která je starší o 25 let. Francouzský prezident je po boku této ženy šťasten již dlouhá léta – zamiloval se do ní, když byl ještě na střední škole. Tam Brigitte působila jako jeho učitelka. Přejete si snad slyšet ještě něco? Podívejte se na jejich společné fotky, a pocítíte vlnu opravdové lásky a úcty, kterou si navzájem stále projevují.

macron
Emmanuel Marcon má o 25 let starší manželku.

Vojta a Tatiana Dykovi

Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk. Tito dva, když se začali poprvé spolu vyskytovat na veřejnosti, tak mnozí kroutili hlavami. Mladý zpěvák a herečka a matka dětí, se lišili nejen věkem, ale také výškou. Všem škarohlídům to pořádně natřeli, když se v roce 2019 vzali. Věkový rozdíl je přitom jen 7 let, takže to bulvární plátky mnohdy prostě jen přeháněly.

Heidi Klum a Tom Kaulitz

Zdá se vám, že vztah s o 16 let starší ženou nemůže nikdy fungovat? Omyl! Německá topmodelka a německý hudebník známý z projektu Tokio Hotel vám potvrdí, že láska nezná hranic – jsou již manželé! Jsou jasným důkazem toho, že věk je jenom číslo.

klum
Heidi Klum a Tom Kaulitz jsou manželé. (zdroj foto: theknotnews.com)

Lucie Bílá a Radek Filipi

Naše slavná zpěvačka má charisma na rozdávání. I po padesátce hýří sex-appealem. Její srdce rozhodně nebije jen pro peníze, to už jsme se mohli přesvědčit i během charitativních projektů nebo v současné době, kdy ve velkém šije roušky zdarma pro nemocniční personál. A kromě toho má tato kráska ještě jednu ozdobu – a tou je její road manager Radek Filipi, se kterým jsou již několik let také životní partneři. Příjemný chlapík, hora svalů, a také ochránce. Věkový rozdíl 17 let nehraje žádnou roli. Oba jsou ve vztahu šťastni.

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness

Charismatický herec, ze kterého sex-appeal přímo srší, by jistě mohl vyprávět o dlouhém zástupu žen, které mu doslova padají k nohám. Jeho srdce ale patří jiné – již v roce 1996 si vzal svou hereckou kolegyni, která je o 13 let starší – a věk nikdo neřeší. Dodnes se traduje, že tito dva jsou nerozlučná dvojka, a že je Hugh po boku své ženy skutečně šťastný. No, ostatně, když si prohlédnete jejich společné fotky z akcí, na kterých se společně objevují, musíte uznat, že jim to skutečně klape. Zamilované pohledy a obdiv ke své ženě, to je to, co ze slavného herce dělá skutečného rytíře.

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness, která je o 13 let starší. (zdroj foto: who.com.au)

Martin Chodúr a Ivona Selníková

Když se Martin Chodúr začal objevovat ve slavné televizní show Česko hledá SuperStar, začaly ho hltat tisíce fanynek. Pro jeho charisma, nezaměnitelný hlas, a také pro jisté kavalírství a slušný projev, který ženám všeho věku dokonale imponuje. Jeho srdce ale patří jiné – a tou je matka jeho syna Martínka, Ivona Selníková. Věkový rozdíl? 16 let. Láska nezná hranic, lásku nelze popsat slovy. Láska se musí prožít.

věk Jimmy Fallon a Nancy Juvonen

Sledujete na YouTube noční show Jimmyho Fallona? Těžko byste řekli, že tento charismatický lamač dívčích srdcí, kterého Amerika pro jeho The Tonight Show Starring Jimmy Fallon miluje, má doma starší partnerku. Tou je Nancy Juvonen, filmová producentka. Vzali se v roce 2007, a věkový rozdíl 8 let rozhodně neřeší. Pikantností je, že k tomu, že měla zálusk na Jimmyho, se v jeho talk show přiznala i Nicole Kidman. „V době, kdy jsem byla single, jsem si řekla: ráda se s ním seznámím.“ Jimmy však její city neopětoval. Podle svých slov neměl nejmenší tušení, že by u ní mohl mít šanci, a proto si držel odstup.

fallon
Jimmy Fallon a Nancy Juvonen. (zdroj foto: today.com)

Ani Helena Vondráčková a Martin Michal věk nezajímá

Jedna z našich nejoblíbenějších zpěvaček, věčně mladá sedmdesátnice, dáma se stylem i šarmem. To je Helena Vondráčková, kterou stále obdivují dlouhé zástupy mužů. Je však šťastná po boku podnikatele Martina Michala, se kterým vstoupili do svazku manželského v roce 2003. A věkový rozdíl 12 let? Ten nikomu nevadí. Jsou spolu šťastni.

Že věk je jen číslo potvrzují i další slavné páry – například Mariah Carey a Nick Cannon, jejichž věkový rozdíl je 12 let. A co vy? Máte doma staršího nebo mladšího partnera? Troufli byste si jít do vztahu s mužem, který je o 25 let mladší, jako to udělala Brigitte Macronová?

Přejeme vám spoustu lásky v každém věku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Velký věkový rozdíl partnerů. Na co se připravit ve vztahu se starší partnerkou?

Partnerka hodně ztloustla. Jak jí pomoct, aby byla opět fit?