Partnerka hodně ztloustla. Jak jí pomoct, aby byla opět fit?

Proměnila se vám partnerka před očima ze sexy samice v tlustou macandu? Možná vám to vyhovuje a oceňujete nová „madla lásky.“

cvičení

Jestli byste ale raději opět pod vrstvou špeků svou milou rádi našli, poradíme vám. Partnerka už není tak štíhlá jako dřív. Co s tím? Máme bojový plán, jak na to.

Plán bitvy nepodceňujte

Než nasadíte rytířskou zbroj, pojďte si dát jasné pokyny a načrtněte si bojový plán. Co chcete? Aby partnerka zhubla! A co rozhodně nechcete? Abyste ji svými nejapnými řečmi odrazoval nebo zesměšňoval, protože tahle situace povede k jejímu zablokování a hubnout se nebude. Takže jestli vám na partnerce opravdu záleží, jedovatý jazyk schovat, nebo si ho rovnou useknout. Nasaďte milý, přívětivý tón konverzace.

Nasaďte milý tón konverzace a zmiňte se o tom, že jste na netu viděli perfektní kardio cvičení. Jestli to nechce zkusit. A namočte se do toho taky. Když si s ní párkrát u telky nebo kompu zacvičíte, třeba vás to chytne taky a budete běhat parkem jako dva šílenci společně. A když vás to bude nudit, pomůžete jí alespoň v začátku. Nasaďte nadšený výraz a domluvte se, ve kterou denní hodinu se vám to bude nejlépe hodit.

Do zbroje!

Možná se dávní rytíři dříve nemuseli kvůli svým dvorním dámám převlíkat do elastických kraťasů, ale čert to pal. Rozhodně za sebou neměli několikatýdenní karanténu, při které jde kynutí snad úplně samo. Až se sejdete ve smluvený čas na smluveném místě, tvařte se nadšeně, i když se vám ta myšlenka na společný pohyb už teď zajídá.

Chcete přeci, aby se partnerka opět dostala do formy. Nehledě na to, že posilování pánevních svalů bude mít příznivý účinek i pro váš sexuální život. Ale nabízet partnerce, aby kvůli tomu nosila Venušiny kuličky, to asi necháme na jinou chvíli. Dnes postačí, když trochu pohne svým ctěným pozadím.

Rytíř musí o svou dámu bojovat

Ano, i rytíři museli dříve prokázat sílu a odhodlání, když chtěli něčeho dosáhnout. Takže jestli jste po jednom tréninku málem vyplivnul duši, počítejte s tím, že zbroj bude třeba nasadit i další den. A to po dobu alespoň dvou týdnů. Právě toto časové období se udává jako kritické. Když vydrží dva týdny, rozhodně nešetřete pochvalnými poznámkami. Pak už bude cvičit sama.

Operace „jídlo“

Tady to bude trochu bolet. Omezit se na jídle není nic příjemného. Ale je to jedna z možností, jak upravit váhu rychleji. Nemusíte hladovět, to rozhodně ne. Jen zmenšete dávky pro vaši nádhernou „výkrmnici,“ a motivujte ji třeba tím, jak už se těšíte, až ji uvidíte v plavkách. Celou dobu zachovejte přátelský postoj a schovaný jedovatý jazyk. Nemístné poznámky by mohly všechno zničit. Nepředhazujte partnerce jiné dámy. Vede to akorát k bloku osobnosti – váha zůstává stejná, a ještě se zvyšuje, následně nastupují deprese. To nechcete – a partnerka také.

Samozřejmě je více než vhodné pohledat nějaké nové potraviny. Možná jste zapomněli, jak dobře chutnají luštěniny. A co třeba místo sladkého čaje vyzkoušet přírodní sladidlo: čaj z badyánu a lékořice? Že nevíte, co je cizrna, pohanka nebo třeba slzovka? Objevujte svět, stojí to za to! Jestli jste unavení čtením receptů, napište do YouTube nebo Spotify magická slova „zdravý oběd“ a projděte si společně, čím byste se příště rádi nacpali. Operace „jídlo“ bude určitě úspěšná!

Alfa a omega úspěchu

Ženská mysl je obzvláště citlivá na vaše chování. Pokud tedy nasadíte nadšený výraz, a alespoň v začátcích ji podpoříte, odměna bude sladká. Partnerku shazování kilogramů začne bavit, a dokonce to bude dělat z lásky k vám. Paráda! Opět budete mít tu holku, se kterou jste před časem začal randit.

Sám moc dobře víte, jak příjemné je, když vás někdo pochválí. Proto chválou nešetřete. Stačí, když jí poděkujete za to, že se snaží. Nebo ji pohladíte po vlasech, když začne cvičit ke kardiu ještě jógu. Whatever. Prostě si jí všímejte a dejte jí najevo svou účast. Za chvíli máte doma spokojenou samici, co se cítí dobře ve svém těle. Wooooow! To chci!

Pomozte vaší drahé polovičce překonat počáteční pochybnosti a podpořte ji v pohybových aktivitách i ve zdravější stravě. Vyplatí se to!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Cvičení v posilovně pro začátečníky i ostřílené páky. Vyvarujte se klasických chyb. Jen tak se můžete pořád posouvat kupředu

Cvičení pro páry. Proč do toho šlápnout i s partnerkou?