Gianluca Vacchi aneb prachy, hezké holky a hromada nápadů na blbnutí

Celý svět ho žere, ale u nás o něm zatím nikde moc neslyšíte. Potkáte jej na Instáči – a rozhodně se nudit nebudete. Inspiruje vás ohledně hader, posilování a tance.

 Někdo by řekl, že je to dědek. My tvrdíme, že věk je jen číslo. Prostě Gianluca Vacchi. Má vedle sebe sexy samice, vlastní hromadu peněz, a praštěné nápady!

Výstřední milionář

Ital Gianluca Vacchi je jedním z vlastníků v italské společnosti Industria Macchine Automatiche S.p.A. Tato obří společnost, kterou zdědil po svých předcích, se zabývá výrobou strojů potřebných k výrobě léčiv, kosmetiky, potravin, tabáku, čaje a kávy. Je tedy těžce ve vatě. A nutno podotknout, že si toho náležitě užívá. Nosí oblečení předních značek, postuje videa z jachet a luxusních vil, cestuje po světě.

Tetování po celém těle

Gianluca se velmi rád chlubí svým vypracovaným tělem. Denně dře v soukromém fitku, kde si dává pořádně do těla. Těžko byste podle jeho pohybů tipovali, že je mu padesát dva roků. Kliky zvládá jako nic, tahá činky, běhá na páse, a ještě k tomu si na sebe nasadí oblek, ve kterém se více potí, a speciální fitness náhubek.

Byla by škoda, aby své úsilí schoval, tak je vystavuje – a to pořádně. V jeho fotkách i videích se často objevují snímky, kdy je jen do půl těla, a vynikne tak nejen jeho svalnaté tělo, ale i hromada tetování. Rád navštěvuje svého známého tatéra, který mu pokaždé nějakou další kérku přidá – a on video z tetování opět sdílí na Instagramu. Nechal si třeba vytetovat název písničky, kterou natočil. Na hrudi má obří slunce. A nápisy po celém těle. Celkově má přes 30 tetování.

vacchi
Gianluca Vacchi vypadá opravdu skvěle. (zdroj foto: doctorsofchaos.com)

Gianluca Vacchi a ženské

Gianlucca je známý tím, že loví zásadně v rybníčku, kde se pohybují dvacítky, max třicítky. Modelky, nejlépe ze španělsky mluvících zemí. V minulosti byl ženatý, má i dceru. V současné době se po jeho boku vlní pětadvacetiletá modelka z Venezuely, Sharon Fonseca. Pár nedávno oznámil, že čekají dítě.

Na jeho bláznivých videích, kde často tancuje, si ale můžete dobře všimnout, že tam Sharon je málokdy sama. Milionář má rád přítomnost mnoha lidí, a tak často pořádá luxusní nebo soukromé párty ve své vile u Bologne nebo v Miami, kde vlastní byt. A tak v záběru nebývá jenom Sharon, ale i její kamarádky. Pokaždé v plavkách, tancují a baví se. Gianluca Vacchi vymýšlí legrační choreografie, na které se paří.

Hlava plná bláznivých nápadů

Gianluca Vacchi je na internetu známý tím, že všechny své bláznivé nápady ihned provede. A nechá někoho, aby jej u toho natočil, ať má internet co žrát. Uvidíte ho, jak jede v dokonale padnoucím obleku na kole, a hopsne s ním do svého soukromého bazénku v jeho spa.

Během karantény pobýval se svou přítelkyní a psem Gorditem v bytě v Miami. A vymyslel nápad, jak psa trochu vyběhat. Na elektrické koloběžce se proháněl bytem a volal na psa: „Pojď, Gordito!“ Těžko říct, kdo si to užíval více, jestli pes, nebo jeho pán.

Nedávno zveřejnil video, ve kterém jeho přítelkyně tancuje v červených obřích boa šatech, a on se vedle ní nakrucuje v růžovém obleku. Střih – a oblečky si vyměnili.

Natočil se na letišti, jak jde s kufříkem v obleku. „Vrátil jsem se z Milána. Je perfektní čas a místo pro plavání.“ Obleče si na sebe šnorchl a ploutve a „plave“ nahoru po eskalátorech. Nad ním se vznáší obří nafukovací žralok a jede hudba z čelistí. Další bláznivnost, co si prostě jen tak natočil a dal na net.

vachii
Gianluca Vacchi se svou exotickou kráskou.

Gianluca Vacchi a luxus

Tento nezvedený synek bohaté rodiny se místo dření v kanceláři rozhodl, že pořádně peníze protočí. Občas si střihne roli DJ, třeba v některých klubech na Ibize, nebo na známém festivalu Tomorrowland. Nejčastěji se ale objevuje na palubě své jachty, jak tancuje s kráskami v plavkách. Nebo se vyfotí, jak nasedá do svého Rolls Royce. Nejčastěji se fotí v plavkách nebo bláznivých pyžamech, která mu šijí nejprestižnější světové značky. Své hadry pokaždé dotáhne k dokonalosti, inu, pravý Ital. Má skutečně styl.

Na internet dal samozřejmě i video z Miami, ve kterém svou přítelkyni obdaroval obřím auťákem s červenou mašlí. Rozhodně se s ním jeho buchty špatně nemají. I když na něj před časem praskly dluhy jedné z jeho společností, prý je zdárně stahuje, a daří se mu skvěle. To je Gianluca Vacchi.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Luxusní bejváky špiček šoubyznysu

LOUIS XIII.: Nápoj, který jeho tvůrce nikdy neokusí. Jak to? Co jste nevěděli o nejluxusnějším koňaku všech dob?