Luxusní bejváky špiček šoubyznysu

Český šoubyznys určitě sype pěkné peníze, abychom se ale podívali na skutečně luxusní sídla hvězd, budeme muset zamířit do zahraničí a to až přes oceán do slavné a bohaté Ameriky. Tam si doopravdy známé celebrity zvládnou vydělat a nastřádat takové jmění, že ty jejich bejváky vážně stojí za to. Koukněte!

Playboy sídlo

Když bychom zmínili jméno Hugh Hefner a nic víc, ledaskomu by asi pod obočím naskočil nechápavý pohled typu „takovej luxusní bejvák a já toho chlapa ani neznám?“ a nejspíš by tam i notnou chvíli zůstal. Přitom ale každý z nás zná nejslavnější pánský časopis Playboy, a tohle je ten pán, který ho založil. Hodilo mu to taky pěkné jmění, a tak si ve svém sídle mimo jiné zřídil i vlastní zoo, exotickou voliéru pro ptáky, nějaký ten vodopádek, ke kterému samozřejmě nesmí scházet ani bazén, tenisový kurt, golfové hřiště nebo vlastní vinný sklípek.

Nic mu asi nechybí

Nic mu asi nechybí

Dům Willa Smithe

Tak tady se už po jméně chytá určitě každý. Svoji tvář propůjčil nejedné postavě z nejednoho slavného filmu, a tak mu po čase určitě slušně nabylo konto. Jeho sídlo, ve kterém žije se svojí ženou Jadou a třemi dětmi, je dokonce tak rozsáhlé, že si vysloužilo i vlastní poštovní směrovací číslo. A čím vším se honosí? Kromě takového standartu jako jsou tenisové kurty, volejbalová a golfová hřiště, a také bazény, má Will Smith ve svém domě vlastní nahrávací studio a meditační místnost, kde dozajista přemýšlí nad tím, co by ještě navrch přidal.

9280

Tam se musí bydlet jedna radost