MMA zápasníci a jejich sexy kočky. Kdo je na melouny a kdo na sexy postavičku?

Čeští MMA fighteři, kteří to umí v oktagonu pořádně rozparádit, si navíc doma hýčkají sexy polovičky.

Koho má doma Karlos Vémola, a kdo založil rodinu s Machmudem Muradovem? Podívejte se na nejznámější MMA fightery a jejich sexy partnerky!

MMA Terminátor Karlos Vémola

Asi těžko se najde někdo, kdo by neznal Karlose Vémolu. Slavný „Terminátor“ se narodil v Olomouci v roce 1985 a stále patří mezi zápasnickou špičku. Je to bývalý kulturista a člen Sokola. Je to vůbec první Čech, kterému se podařilo se probojovat do prestižní fighterské organizace UFC – Ultimate Fighting Championship.

Během své zápasnické kariéry se stal držitelem několika titulů v polotěžké a střední váze – a to v českých i anglických zápasnických organizacích. Dlouhá léta žil s bývalou partnerkou v Londýně, kde vychovával i společné děti. Nyní se přesunul do Prahy, kde má s novou partnerkou, playmate Lelou Ceterovou, dítě.

Mezi jeho slavné motto patří: „Lvi žerou první.“

MMA zápasník
Karlos Vémola patří k nejznámnějším MMA fighterům české scény.(zdroj foto: youtube.com)

Lela Ceterová

Před pár lety oslovil Karlos na Instagramu tuto slovenskou modelku. Seznámili se a začal jejich vztah. Nyní mají společnou dceru, která se narodila v prosinci 2019 a žijí v Praze. Lela se proslavila obzvláště svými fotkami, které se objevily v časopise Playboy.

žena
Lela Ceterová je opravdu kočka! (zdroj foto: youtube.com)

Dle jejích slov se jí během dospívání spolužáci posmívali kvůli malému poprsí. Nenechala si to líbit a za svým snem modelky si šla dál. Nechala se několikrát vylepšit – kromě obřích melounů má taky upravený nos a zvětšené rty. Tato rodačka ze Žiliny se tak nyní rozhodně za svou postavu nestydí, a na sociálních sítích se se svými obřími vnadami ráda chlubí. Nyní se pyšní titulem čerstvá maminka, takže se kromě vyzývavých fotek objevují i snímky s miminkem. Tak co, chlapi, chtěli byste mít doma takovouhle sexy maminu?

 

MMA zápasník Machmud Muradov

Letos třicátník, zápasník uzbecko-českého původu, se narodil v roce 1990 v Tádžikistánu do uzbecké rodiny. Původně se zajímal o kickbox a bojový sport sambo, nyní přešel na MMA. Ještě nedávno žil střídavě v Praze, uzbecké Buchaře a v Las Vegas. Nyní se však se svou partnerkou přestěhoval do nového domu poblíž Prahy.

Muradov bojuje v MMA ve střední váze, jedná se o historicky prvního uzbeckého zástupce v americké UFC. Také byl boxerem Floydem Mayweathearem označen za „nejlepšího bojovníka na světě“. Právě v jeho týmu The Money Team se Muradov pohyboval. V současné době je Muradov v Česku jedničkou ve střední váze, a celosvětově se pohybuje mezi stovkou nejlepších fighterů.

V rámci Česka se několikrát stal šampionem ve střední váze. Trénuje v Praze pod vedením Petra „Monstra“ Knížete, v polské Poznani pod vedením Andrzeje Koscielského a v Las Vegas pod vedením Deweye „Black Kobry“ Coopera. 

MMA zápasník
Machmud Muradov slaví úspěchy ne jen na české scéně. (zdroj foto:instagram.com)

Monika Bagárová

Pětadvacetiletá kočka, rodačka z Brna, Monika Bagárová, se proslavila především svou účastí v soutěži Česko Slovenská SuperStar, kde jí během natáčení chvíli pomáhal i Karel Gott. I když patřila k nejmladším účastníkům, získala si publikum svou hudební vyzrálostí a krásným hlasem. V roce 2011 získala titul Skokan roku na předávání hudebních cen Český Slavík Mattoni.

Věnuje se soulu, RnB, dancehall a popu. A je taky pořádná kočka! V současné době ji nejvíce zaměstnává novorozená dcera Rumia, kterou má se zápasníkem MMA Muradovem. Dcera byla pojmenovaná po jeho matce. Bagárová se tak kvůli porodu nemohla zúčastnit finálového večera SuperStar, kde letos zasedla v porotě.

těhotenství
Monika Bagárová a Machmud Muradov letos přivítali dceru Rumiu. (zdroj foto:instagram)

Svět showbusinessu je plný krásných koček, které si s sebou domů odvedli slavní zápasníci MMA. Která z těchto sexy samic se vám líbí více? Krásná zpěvačka s krásnou tváří, sametovým hlasem a postavičkou jako lusk, nebo silikony vylepšená glamour modelka s plnými rty a obřími přednostmi?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Věk partnerky nemusí nic znamenat. Kdo ze slavných má doma starší partnerku?

Nejlépe placení čeští sportovci. Hokejisti, fotbalisti překvápení na konec