Slavní padesátníci, kterým by styl mohli závidět i o generaci mladší

Pojďte se podívat na tři hřebce, kteří už klušou po světě více než padesát let. Stylově a s úsměvem. Tihle chlapi jsou těžce nad věcí a jejich styl by od nich mohli okoukat i podstatně mladší muži.

Slavní padesátníci

Matt LeBlanc má styl v krvi

Třiapadesátiletý rodák z Massachussetts v USA dostal v roce 2012 Zlatý glóbus za nejlepšího herce v komediálním seriálu. Za co si ji vysloužil? Za zvládnutý počin s názvem Epizody, který nabízí možnost nahlédnout do bláznivého světa Hollywoodu. Svou roli si Matt dokonale vychutnal. Letos se objevuje v dalším seriálu – Man with a Plan. A zároveň patří do seznamu „slavní padesátníci“.

Ale stejně se vsadíme, že si ho nejvíce pamatujete z jeho legendární role. Ano, právě je řeč o oblíbené postavě ze seriálu Přátelé, kde si Matt zahrál postavu Joeyho Tribbianiho.

A tento šarmantní herec zraje jako víno. Na slavnostní příležitosti se dokáže dokonale obléci a nutno přiznat, že se pokaždé představí ve skvěle padnoucím oblečení. Věděli jste, že Matt ale nemusel být vůbec hercem?

Již od osmi let se věnoval jízdě na motorce a měl před sebou slibnou kariéru. Exceloval na mnoha soutěžích pro amatéry. Nakonec se ale na žádost mámy začal věnovat stolařině a motorky nechal být. Poté, co se přestěhoval do New Yorku, se začal objevovat v televizních reklamách. Odtud už byl jen krůček k jeho nejslavnější roli Joeyho.

Patří Joey i k vašim oblíbeným představitelům z kultovního seriálu?

padesátníci

I Joey ze seriálu Přátelé patří do našeho seznamu. (zdroj foto: today.com)

Brad Pitt právem v seznamu „slavní a styloví padesátníci“

Pokud zavřete oči a představíte si skvěle vypadajícího padesátníka, rozhodně bude jedním z tipů Brad Pitt. Tento chlapík má prostě styl! Rodák z Oklahomy se na společenských akcích pokaždé objevuje dokonale oblečen a jeho háro mu závidějí i o dvacet let mladší muži.

Loni se Brad objevil v Tenkrát v Hollywoodu a ve snímku Ad Astra, příští rok se na něj můžete těšit ve filmu Babylon.

Jeho bývalé ženy patří mezi největší světové krásky – Jennifer Aniston jistě znáte jako Rachel z již zmiňovaných Přátel. Mnoho lidí stále tajně doufá, že se Brad a Jen k sobě vrátí. Zatím to ale na žádný návrat nevypadá.

Pitta totiž nedávno vyfotili, jak tráví dovolenou s jednou manželkou milionáře. Nicole Poturalski prý žije ve volném svazku se svým zámožným manželem, se kterým má malého syna. Nicole je pak o několik let mladším prototypem Bradovy bývalé manželky Angeliny Jolie.

Styl Brada je vždy osobitý, ale také podřízený roli, na kterou se zrovna připravuje. Spatřit ho tak v průběhu let můžete s krátkými i delšími vlasy, knírkem i plnovousem. I ve svých šestapadesáti letech se řadí mezi nejvíce přitažlivé herce současnosti.

Padesátníci

Rodák z Oklahomy se na společenských akcích pokaždé objevuje dokonale oblečen a jeho háro mu závidějí i o dvacet let mladší muži. (zdroj foto: www.hellomagazine.com)

Gianluca Vacchi odmítá stárnout – to je styl!

Dvaapadesátiletý italský hřebec je vše, jen ne nudný. V současné době se tento bouřlivák sice usadil – a se svou o 27 let mladší partnerkou čeká prvního potomka. Pětadvacetiletá přítelkyně mu co nevidět porodí holčičku. Italský podnikatel, dědic a DJ se v posledních pár letech stal také významným influencerem.

V současné době má necelých 18 miliónů sledujících. A čím se jeho styl vyznačuje? Je praštěný a rozhodne se uskutečnit vše, o čem sní. Objevuje se v dokonale padnoucích oblecích, ale i v celé řadě naprosto neotřelých kombinacích. Na svém příspěvku si klidně během bláznivého tanečku vymění outfit se svou přítelkyní. Tetování neustále přidává a obnovuje.

Rád se fotí s Lamborghini a neustále přidává na svou stránku nové a nové taneční kreace vytvořené na své luxusní jachtě. Během jarní celosvětové karantény se pravidelně hlásil s bláznivými videi ze svého amerického bytu, dnes už jsou ale se svou přítelkyní a psím kamarádem opět zpátky ve svém luxusním italském sídle s privátní posilovnou a bazénem.

Myslíte si, že až se mu narodí potomek, Gianluca se zklidní? My spíše tipujeme, že se bude chlubit ještě bláznivějšími videi a novým tetováním na počest narození dcery. Tento výstřední podnikatel prostě odmítá stárnout!

slavní padesátníci

Dvaapadesátiletý italský hřebec je vše, jen ne nudný. (zdroj foto: 105.net)

Tihle chlapi prostě patří ke světové třídě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Koronavirus a celebrity. Kdo se nakazil napříč herci, zpěváky, sportovci nebo politiky?

Drogová závislost. Které celebrity se odrazily ze dna a úspěšně s ní bojují?