Belmondova nejmladší dcera letos oslavila sladkých 17

Francouzský krasavec Jean-Paul Belmondo má za sebou bohatou kariéru, zářil ve filmech i na divadelních jevištích. A při té příležitosti uhranul srdce mnoha žen. Vyhlášený svůdník i tak před lety veřejnost překvapil, když přiznal, že ve svých sedmdesáti letech zplodil dceru.

Belmondova dcera

Ta se jmenuje Stella Eva Angelina Belmondo a letos o prázdninách jí bylo sedmnáct. Belmondovy geny se v ní rozhodně nezapřou, mladá dívka roste do krásy. Jak nyní vypadá Belmondova dcera?

Krásná po otci i po matce

Předpoklady k tomu, aby se Stella také prosadila v showbusinessu, ovšem Belmondova dcera zdědila také po matce. Ta se ještě pod dívčím jménem Natty Tardivel proslavila jako jedna z „coco-girls“, známého francouzského tanečního souboru, který byl populární zejména v osmdesátých a devadesátých letech minulého století.

Právě při jedné z akcí, na kterých tančila, se Natty poprvé setkala s Belmondem. O pár let později z toho byl nejprve románek, potom svatba a nakonec se narodila Stella.

Ani zatím poslední Belmondovo manželství nevydrželo, s dcerou i bývalou manželkou si však herec zůstal i po rozvodu blízký. Aby se mohl Stelle dostatečně věnovat, nechal ji i s matkou po rozvodu bydlet ve svém domě. Ne že by se slavný herec musel nějak výrazně uskromňovat, obývá totiž luxusní vilu o rozměrech menšího zámku.

Možná trošku rozmazlená

V rozhovorech Belmondo, kterému ženy neuměly říci ne, s úsměvem přiznává, že tentokrát je to on, kdo nedovede své dceři nic odepřít. Stella je podle něho určitě o poznání rozmazlenější než její dvě nevlastní sestry a bratr, které má z prvního manželství.

↓ POKRAČUJTE NA DALŠÍ STRANU >