Žena spala s hadem v posteli. Dokud se nedozvěděla šokující pravdu!

Někdo do postele nepustí ani chlupatého mazlíka. Tahle žena však milovala své exotické zvíře natolik, že s ním každý den ulehala společně na jedno lože. Nevěděla však, že její had má strašné tajemství. Odhalil ho až veterinář, se kterým se rozhodla konzultovat jeho nechuť k jídlu.

s hadem

Žena si udělala neobvyklého mazlíčka. Had se stal jejím věrným společníkem. Vzala ho s sebou kamkoli mohla. Nezajímala se o komentáře své rodiny a přátel – věřila, že její python je jedinečný a že s ní má úžasné spojení. Dokonce s hadem spala v jedné posteli. Po nějaké době se však začala o svého šupinatého mazlíčka bát, protože začal ztrácet chuť k jídlu. Když došla s hadem k veterináři, odhalila děsivou pravdu.

Exotická zvířata, zejména plazi a hmyz, často způsobují hrůzu. Při správném zacházení se stávají naprosto běžnou součástí domova. Ne každý však může poskytnout takovou péči o tak náročného domácího mazlíčka. Tato žena byla přesvědčena, že dělá všechno, co je v jejích silách, aby se had s ní cítil dobře.

Ale nebyla připravena na to, co jí veterinář řekl. Zpočátku specialista klidně naslouchal jedinečnému poutu, které pojilo jeho klienta s domácím mazlíčkem. Skutečnost, že lidé jsou připoutáni ke zvířatům, se kterými tráví čas, platí také pro atypické druhy. Když se však dozvěděl, že žena spí s hadem v posteli a ten začal odmítat potravu, uvědomil si, že tento vztah je silně znepokojující.

Had se připravoval na svátek svého života

Veterinář varoval ženu, že takové hadí chování – zejména ve spojení s jeho zvykem ji proplétat a „objímat“ ji ve spánku – lze vysvětlit pouze jedním způsobem. Bohužel pro ni nadmíru zneklidňující.

had
Had se kolem své paničky láskyplně omotával. (foto: depositphotos)

Had se totiž připravoval na hostinu všech dob. Plánoval pohltit svoji dobrotivou majitelku a čekal jen na ten pravý okamžik, který však nikdy nepřišel, protože – jak je tomu obvykle u hadů držených doma – byl zbaven jedových žláz a nemohl tak znehybnit svou potenciální oběť.

Šokovaná žena nechtěla uvěřit, že její milované zvíře k ní mohlo mít stejně kruté úmysly, jako k potravě, ale následovala radu veterináře a od nynějška domácího mazlíčka ukládá každou noc v teráriu. Kde se mu chuť k jídlu zjevně vrátila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Titanoboa: Skutečný titán mezi hady. Důkladná masa kostí a zubů

Had jako domácí mazlíček: co byste měli vědět?