Super tipy na zážitky s kamarády: Kam za chlapskou zábavou?

Prosedět se svými kumpány víkend u televize a sledovat oblíbené sportovní zápasy může být čas od času vítaná forma odpočinku. Pokud ale toužíte po něčem méně tradičním a naopak plánujete pro svou partu něco vzrušujícího a nezapomenutelného, můžete se nechat inspirovat našimi super tipy na výlety s kamarády.

zážitky s kamarády

Sportovní dobrodružství

Víkend s oblíbeným týmem

Co patří mezi lepší zážitky s kamarády, než vyjet si za svým oblíbeným týmem s partou kamarádů a nasávat společně vzrušení uprostřed kotle plného fanoušků? Je jedno, jestli fandíte fotbalu, hokeji, basketu nebo třeba týmu akvabel, atmosféra zápasu nebo jiného sportovního klání je skvělým způsobem, jak strávit super den s kámoši. 

Výlet na dvou kolech 

Strávit několik hodin v autě nemusí být nic moc, pokud jste ale parta se slabostí pro dvoukolové stroje, může to být skvělá příležitost, jak strávit hezkých pár dní. Nezáleží na tom, jestli jste milovníky silných strojů, nebo se lépe cítíte v sedle horského kola. Stačí zabalit karimatku, náhradní ponožky a vyrazit na výlet, díky kterému si užijete krásy české krajiny jinak, než jen při každodenním spěchu do práce. 

Paintball

Každý chlap má v sobě malého dobrodruha, vojáčka a bojovníka. Dát průchod svým vůdcovským schopnostem a umění strategie můžete při vedení svého týmu například v paintballové bitvě. Je to příležitost, jak se se svými kamarády dosytosti vyřádit při “likvidaci” druhého týmu. Odměna v podobě pizzy a vychlazeného pivka na účet poražených pak bude sladkou odměnou pro všechny. 

Relax, pohoda a zážitky

Ulovte si zážitek z divočiny

Mezi nejlepší způsoby, jak strávit pár dní spolu se svou partou kámošů, určitě patří pobyt v “divočině”. Jak na to? Stačí, když si pronajmete hezkou chatu u jezera a dopřejete si několik dní relaxace u rybaření.

Jestli jste ale spíše pro akčnější druh zábavy, bude pro vás asi lepší vyrazit na delší túru po horách, kterou můžete zakončit dobrodružným spaním pod širákem. Věřte, že pro některé vaše “rozmazlenější” kamarády bude pár dní bez teplé vody, splachovacího záchodu a vyhřáté postele zážitkem na celý život. 

Dobrodružství se superhrdiny 

Každý kluk měl v dětství nějakého svého hrdinu. Pro ty, kteří zůstali svým superhrdinům věrní i v dospělosti, je návštěva největšího srazu fanoušků fantasy, sci-fi a superhrdinů splněným snem. V letošním roce najdete COMIC CON v kalendáři akcí hned několika zemí. Praha přivítá fanoušky na svém třídenním festivalu už v říjnu. V listopadu se za svými hrdiny můžete vypravit například do Vídně. 

Zážitkový den

Pokud patří vaše parta k milovníkům vychlazeného zlatavého moku, můžete svým kamarádům naplánovat skvělý zážitek v podobě degustace piva. Vyrazit za oroseným pokladem můžete jak do nejrůznějších pivovarů a pivních lázní, tak například do Prahy, kde na vlnách Vltavy najdete jedinou Pivoloď svého druhu.

Chlapská jízda plná adrenalinu

Skály a řeky 

Zážitky s kamarády mohou být plné adrenalinu. Adrenalin může mít mnoho podob a jednou z nich je určitě zábava a zážitky spojené s lezením po skalách nebo sjížděním řek. Kromě toho, že poznáte krásu a divokost přírody, prožijete spolu se svou partou nezapomenutelné dobrodružství, o kterém si jistě budete ještě dlouho vyprávět. 

Vůně benzínu

Nezapomenutelný víkend strávený se svou partou kamarádů můžete také prožít na závodní dráze. Pro milovníky motorů a vůně benzínu jsou jako stvořené zážitkové dárkové poukazy zaměřené právě na silná auta a závodní okruhy, které vám umožní vyzkoušet si rally, jízdu ve formuli nebo závody v motokárách. 

Krásy hlubin 

Jestliže vás láká něco exotičtějšího a trošku dál, než za prvním kopcem, nabízí se možnost naplánovat se svou partou delší výlet do vzdálenějších krajů. Letní dovolenou nemusíte nutně strávit na rozpálené pláži pod slunečníkem a s piňakoládou v ruce. Jednou z dobrodružnějších možností, jak si užít volno s celou partou, je šnorchlování či potápění do hlubin oceánu, který nabízí mnoho krás, jenž stojí za to objevit. 

Vzdálená místa plná zážitků 

Že zážitky s kamarády už nemají v Česku ty pravé grády? V případě, že máte dostatek času, financí a kamarádů, kteří se nebojí vyrazit za dobrodružstvím dál, než za roh nejbližší hospody, je nutné toho náležitě využít. Za skvělou show, hazardem a nikdy nekončícími večírky se můžete vypravit do proslulého Las Vegas, které kromě rulety, kostek a striptérek nabízí i nezapomenutelné vyhlídkové lety či možnost návštěvy Grand Canyonu.

Do světa luxusu, hudebních klubů a proslulých pláží plných krásných surfařek vás zavede cesta do prosluněného Miami. V případě, že jste na fotbal stejně jako na zábavu, vyplatí se vám zamluvit let do Barcelony. Barcelona je totiž proslulá nejen jako kolébka fotbalu, ale také svými luxusními hudebními kluby, kde zábava nikdy nekončí.

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak se odreagovat po rozchodu: Hlavně se nevrhejte do dalšího vztahu

Jsem jediný z party single. Co teď?