Šílení youtubeři. Čím vším se lze prodrat k vytouženému úspěchu?

Kdo nezná YouTube, jako by nebyl. Na největším serveru pro sdílení videí lze najít spoustu zajímavých, ale také dosti šílený obsah.

Youtubeři

Jon Drinks Water

YouTube kanál Jon Drinks Water krásně ukazuje, že se dnes lze proslavit prakticky vším. Je totiž pouze a jen o pití vody! Že to moc zajímavě nezní? Omyl! Aktuálně je zde téměř 9 000 videí a kanál, který existuje od roku 2011, má takřka 40 000 odběratelů. Mimochodem autor tohoto „převratného“ konceptu má na YouTube i další kanály jako např. Jon Eats Carrot. Videa pojídání mrkve, která klidně trvala i přes půl hodiny, ovšem tak populární nebyla. Autor tedy jejich natáčení před rokem ukončil, a to „pouze“ po 400. dílu

Benjamin Bennett

Benjamin Bennett je youtuber, který předváděl „umělecké“ představení nazvané Sitting and Smiling. Od poloviny roku 2014 tak natáčel videa, která trvala kolem čtyři hodin, během nichž Benjamin pouze sedí, dívá se do kamery a usmívá se, pro což se hodí typicky české označení „creepy“. Zhruba před rokem dílem č. 300 ovšem tuto sérii ukončil a nyní má novou, stejně dlouhou a „zajímavou“, která se nazývá Walking and Talking. Ještě šílenější ovšem je, že tento YouTube kanál má čtvrt milionu oběratelů!

MrBeast

MrBeast je podle mnohých ten nejbláznivější youtuber, který nemá žádnou konkurenci. Tento člověk přijímá dosti šílené výzvy a následně se je snaží realizovat. Jedná se přitom o jistého Jimmyho Donaldsona, jenž zahájil kariéru youtubera v roce 2012, a to ve věku pouhých 13 let. Dnes má ovšem přes 30 milionů odběratelů! Svými videi se totiž snaží upoutat pozornost. Můžete se tedy podívat, jak se pokusil rozbít sklo za pomoci stovky megafonů, anebo jak strávil 24 hodin ve slizu.

AdamDiddy

„Zdravím všechny! Jmenuji se Adam a hraji postavu zvanou AdamDiddy, která velmi ráda splachuje různé věci do záchodu. Sice ho někdy ucpou, ale to je úplně v pořádku.“. Takto se na YouTube kanálu AdamDiddy představuje jeho autor. V podstatě jedinou činností je tedy splachování, a to především rozličných jídel. Pokud jste tedy někdy chtěli prozkoumat všechna zákoutí toalet, přihlaste se k odběru novinek. Před vámi to již ostatně učinilo 39,5 tisíc lidí, takže rozhodně nebudete mezi prvními.

https://www.youtube.com/watch?v=5IvrxO4Xeyo

Kerry Johnson

Na YouTube se objevují také různé subkultury. Některé jsou celkem zajímavé, další ovšem patří mezi dosti bizarní. Do druhé skupiny lze nepochybně zařadit subkulturu nazývanou Living Dolls, tedy Živé panenky. Jedná se o muže, kteří nosí ženské silikonové masky. Rozhodně přitom nepůsobí příliš krásně, ale budí spíše hororový dojem. To ostatně dokazuje kanál Kerry Johnson, který má aktuálně 12 a půl tisíce odběratelů. Inu, i takové aktivity mohou zajímat velké množství lidí.

Fart Master

Youtuber který se nazýval Fart Master, jasně dokazuje, že se lze na největším internetovém serveru pro sdílení videí angažovat ve všech ohledech. Slavní totiž můžete být i díky takové věci, jako jsou větry. „Pán prdů“ nahrával na YouTube několikasekundová videa, kde si ulevoval na nejrůznějších místech. V době své největší slávy měl přitom 10 000 odběratelů, ale minulost je v tomto případě na místě. Autor totiž zřejmě začal používat léky na zažívání a tento kanál už není aktuálně aktivní.

Autor: Petr81

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejnenáviděnější videa na YouTube. Které počiny mají nejvíce palců dole? Neztratili se ani Češi!

Nejstarší youtubeři na světě. Jak vůbec zapnou počítač?