Victoria a David Beckham. Jaký je příběh jejich lásky?

Victoria a David Beckham jsou jedním z nejvyhledávanějších párů v Hollywoodu kvůli jejich krásnému milostnému příběhu a nádherným dětem. Během celého vztahu Davida a Victorie prožili vzestupy a pády, díky nimž se stali silným párem. 

victoria a David beckham

Victoria a David Beckham

Victoria a David Beckham nebo zkráceně Beckhamovi všechny pochybovače postupně umlčeli tím, že se prezentovali jako vzorní, i když neobvyklí rodiče. David často brával Brooklyn na zápasy Manchesteru United. Victoria, která se věnuje modelingu, začala dělat sólové nahrávky, ukázala, že mateřství lze kombinovat s úspěšnou kariérou.

Na podzim roku 2001 vydala své první sólové album a vlastní autobiografii Learning to Fly. Jen málo lidí by předpovídalo, jak dlouho vydrží jejich společný status celebrity.

Victoria dala své telefonní číslo Davidovi

Mocný pár se setkal v salonku hráčů Manchesteru United během charitativního fotbalového zápasu. Victoria napsala své kontaktní číslo tomuto světoznámému fotbalistovi na jeho letenku.

Svatební fotky kontraktovali na 1,4 milionů dolarů

David a Victoria se vzali v roce 1999 na honosné svatbě na zámku Luttrellstown. Bývalá Posh Spice měla na sobě šaty Vera Wang, které ženich doladil bílým oblekem. Novomanželský pár se později na recepci převlekl do fialového oblečení. Jejich fotografie byly později prodány OK! Časopis za více než 1,4 milionu dolarů.

Význam jména jejich syna – Brooklyn

Brooklyn, nejstarší dítě páru, se narodil před svatbou a účastnil se ceremonie jako nosič prstenů. Victoria odhalila význam za jeho jménem:

„Jméno Brooke se mi vždycky líbilo, a pak jsme najednou mysleli na Brooklyn. Vždy by se mi roro místo líbilo – je velmi multikulturní. “

V roce 2003 se přestěhovali do Španělska

V roce 2003 David, který byl tehdy ikonou Manchesteru United, podepsal smlouvu s Realem Madrid za 25 milionů £ a musel se s rodinou přestěhovat do Španělska.

Beckhamovi se po čtyřech letech pobytu ve Španělsku přestěhovali zpět do Ameriky poté, co David podepsal smlouvu s LA Galaxy na 128 milionů liber. Domov v hodnotě 14 milionů liber na ně čekal v Bel Air, kde žili téměř deset let.

Kolekce Beckhams

Tato kolekce odstartovala vvůní Beckham Signature v roce 2008, po níž následovala první řada Victoria na New York Fashion Week o několik měsíců později. Ačkoli se našlo několik lidí, kteří nevěřili ve schopnost bývalé zpěvačky vstoupit do módního průmyslu, její přehlídka se stala úspěchem.

foto: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Michael Douglas a Catherine-Zeta Jones. Jak šel čas s jejich vztahem?

Barack a Michelle Obamovi: jaký je příběh jejich lásky?