Učitelka v USA svedla patnáctiletého studenta, čeká ji soud

Když dojde na sexuální skandály ve školství, obvykle si představíme stárnoucího kantora, který chytil druhou, nebo dokonce třetí mízu. Ve městě Steubenville v Ohiu však mají zcela jinou zkušenost. Sexuálním predátorem je totiž podle všech indicií mladá učitelka na střední škole. Ta je podezřelá z toho, že svedla jednoho ze svých studentů a měla s ním sex v autě.

učitelka

Mladá učitelka na katolické škole

Pokud byste Corissu McCalisterovou potkali někde na střední škole, asi byste ji pokládali za studentku. McCalisterová je sice velmi vysoká, ale je poměrně nesmělá a působí dojmem puberťačky.

Alespoň to se o ní mezi jejími kolegy povídalo. Až do doby, kdy na ní letos na konci března praskl sexuální skandál, v jehož důsledku byla zadržena policií.

Pikantní na celé kauze je, že teprve jedenadvacetiletá McCalisterová učí na katolické škole. Ty mají obvykle ve Spojených státech nekompromisní postoj k sexuální výchově – až na vzácné výjimky ji vytrvale ignorují.

Navzdory skutečnosti, že katolické školy se na sexualitu obecně dívají skrz prsty, se ovšem jeden ze studentů McCalisterové nechal svou učitelkou svést a ochutnal tak zakázané ovoce.

Sex v autě a možné vězení

Pohlavní styk mezi učitelkou a jejím studentem se odehrál v jejím autě. Americká klasika, dalo by se říct. O milostných hrátkách se ovšem dozvěděla matka nezletilého studenta, která vše nahlásila vedení školy. Představitelé školy pochopitelně nemohli reagovat jinak, než se celou záležitost předali k prošetření policii.

McCalisterová je v této chvíli na neplacené dovolené a čeká, jak se celá záležitost vyvrbí. Její vyhlídky přitom nejsou nikterak růžové, za sex s nezletilou svěřenou osobou jí hrozí i odnětí svobody.

Kromě toho je už teď jisté, že její kariéra ve školství skončila dříve, než vůbec pořádně začala. S takovouto historií už jí žádná škola nezaměstná.

FOTO: mirror.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Únos vysokoškolského studenta: dvojice si odsedí 50 let

Věk partnerky nemusí nic znamenat. Kdo ze slavných má doma starší partnerku?