Top krásky, které vydělávají balík. Jaká je nejvíc sexy?

Kdo má tvář anděla, tělo bohyně a několik trezorů s balíky peněz? Tyhle modelky by doma chtěl skoro každý! Hláskujte: Gisele, Cara či Adriana… Která je vaší favoritkou?

Gisele Bündchen

Jen se tak procházet po mole, sem tam nafotit nějakou kampaň a shrábnout peníze… To by se nám taky líbilo! Ale pozor, samy modelky prý říkají, že je to těžká dřina. No, když porovnáme desetihodinovou směnu s tvárnicemi a maltou, je oproti tomu neustálé zvracení a diety procházka růžovým sadem – která je navíc královsky placená. Utřete slinu, hoši, tohle jsou královny přehlídek i bankovních účtů!

1. Gisele Bündchen

Výdělek: 44 milionů dolarů za rok 2015 (za den vydělá v přepočtu 2,6 milionu korun)

Hráč amerického fotbalu Tom Brady je šťastný muž. Má totiž za manželku brazilskou supermodelku Gisele Bündchen, která patří k nejlépe placeným věšákům na šaty v rámci celého světa. Forbes dokonce uvedl, že se tahle rajcovní 180 centimetrů vysoká Brazilka stala historicky první dolarovou miliardářkou, která svoje jmění získala modelingem. Na to ovšem ihned reagoval finančák.

„Je to smutné, protože lidé, kteří píší tyto věci, nemají údaje o mém bankovním účtu. Ano, vydělávám dost, ale ne tolik, jak se říká. Měla jsem kontrolu z daňového úřadu, protože jsem byla v tomto seznamu,“ nechala se slyšet modelka pro brazilský portál MdeMulher. No nic, i s nějakým tím skandálem by jí všichni brali…

Možná by stálo za to vetřít se do její rodiny. Kudy vede cesta? Její vztah zatím funguje, ale Gisele má naštěstí ještě pět sester, přičemž Patricie je její dvojvaječné dvojče!

Gisele prý stvořil sám Bůh. Foto: Pinterest

Gisele prý stvořil sám Bůh. Foto: Pinterest

2. Cara Delevingne

Výdělek: 9 milionů dolarů za rok 2015

Londýňanka Cara Jocelyn Delevingne je mladší verzí svých dvou starších sester, které se také věnují modelingu. Je známá tím, že nemá jasno ve své sexuální orientaci – a randí s muži i ženami.

Má za sebou již sedm filmových rolí, přičemž ta poslední je hlavní (Papírová města, role Margo, 2015). Cara dokonce i zpívá a hraje na bubny, nicméně to není nic oproti tomu, že si to klidně rozdá s Petrou i Pavlem naráz. Už si to představujete?

Prostě Cara. Ta, co neví, kdo je v posteli lepší. Foto: Pinterest

Prostě Cara. Ta, co neví, kdo je v posteli lepší. Foto: Pinterest

3. Adriana Lima

Výdělek: 9 milionů dolarů za rok 2015

Adriana Lima coby další Brazilka na seznamu. Je jedináček, letos se rozvedla, podle odhadů vlastní jmění v hodnotě pětašedesáti milionů dolarů. Je pověstná drastickými dietami. Před přehlídkami totiž dodržuje určité své rituály: třeba devět dní nejí, jen pije vodu nebo proteinové koktejly. Ale jinak úspěch zaručen. Dvě těhotenství na ní nezanechala žádnou stopu, a tak se andílek Victoria’s Secret může dál promenádovat po mole jen ve spodním prádle. Krása…

Na některý holky se dá zírat hodiny! Foto: Pinterest

Na některý holky se dá zírat hodiny! Foto: Pinterest

4. Doutzen Kroes

Výdělek: 7,5 milionů dolarů za rok 2015

Původně rychlobruslařka, později nizozemská modelka a super modelka Doutzen Kroes má přímo božské míry (86 -62-88). Její tělo prostě patří ke špičce, ale troufáme si říct, že tenhle zadek je doslova až mystickou záležitostí. Akorát to samozřejmě něco stojí. Doutzen několik hodin denně cvičí, stará se o dvě děti a manžela. No a v mezičase si vydělává miliony ročně. Neberte to!

Kéž by bylo dovoleno tam, kde je i vyšpuleno! Foto: Pinterest

Kéž by bylo dovoleno tam, kde je i vyšpuleno! Foto: Pinterest

5. Natalia Vodianova

Výdělek: 7 milionů dolarů za rok 2015

Ve světě modelingu je to samá Popelka. I příběh Vodianové napsal snad sám Andersen. Ruska Natalia pochází z chudé rodiny. Když byla malá, musela pomáhat matce prodávat ovoce. Pak si pořídila vlastní stánek, nechala se objevit modelingovou agenturou, naučila se za tři měsíce anglicky a odstěhovala se do Paříže. No a teď je mámou pěti dětí a vydělává balík. Prostě není co dodat.

Chudá holka, co ke štěstí přišla. Foto: Pinterest

Chudá holka, co ke štěstí přišla. Foto: Pinterest

Na dalších místech se umístily:

  • Australanka Miranda Kerr (a bývalka herce Orlanda Blooma): 5,5 milionů dolarů za rok 2015
  • Portoričanka Joan Smalls: 5,5 milionů dolarů za rok 2015
  • nizozemská modelka Lara Stone: 5 milionů dolarů za rok 2015
  • brazilská modelka Alessandra Ambrosio: 5 milionů dolarů za rok 2015
  • africká modelka Candice Swanepoel: 5 milionů dolarů za rok 2015

Tak co, která vám padla do oka?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejhorší knihy, které psaly celebrity – kdo se na to měl radši vykašlat?

Hrozné filmy, které stejně vydělaly balík