Nejsledovanější videa za celou existenci TikToku aneb Zach-Ach je Bůh!

Nevinně zábavné, zábavně provokující, provokativně nebezpečné a nebezpečně stupidní. Na TikToku najdete mračno videí. Které ale patří k těm opravdu nejsledovanějším?

TikTok

Sledovatelnost videa na TikToku evidentně závisí na mnoha faktorech, ale poměrně slušnou úspěšnost můžete dosáhnout jen tím, že jste slavní. A Billie Eilish slavná je. Což taky „vysvětluje“, proč má její šot okolo 348 milionů zhlédnutí, a současně je jedním z „nejvíce lajkovaných“. Přes 40 milionů lidí dalo palec tomu, jak zpěvačka „převezla“ v přímém přenosu Time Warp filtr. Juchů.

@billieeilish #TimeWarpScan ♬ original sound – BILLIE EILISH

To Khaby ze Senegalu tomu dává větší grády. Jeho specializací jsou TikToky, které ironizují zdánlivě geniální vychytávky a life-hacky. Třeba jako zrcátko pro pasažéry auta, aby mohli bezpečně vystoupit do ulice. Cajk. Rozhlédnout se je prostě o něco menší vychytávka, ale neméně efektivní. Khaby za to má cca 350 milionů zhlédnutí (a dohromady něco okolo 134 milionů followerů).

Jak přesně vypadá video, za jehož natočení si jednou půjde jeho autorka sednout do důchoďáku – s tím, že na postel u okna může rovnou zapomenout, protože skončí v suterénu? Inu, koukněte na super roztomilou ňu-ňu zpěvnou nahrávku týraného mimíska. Dae Warner z účtu Daexo na něm utáhla 398 milionů zhlédnutí a 35 milionů lajků.

@daexo #foryou #baby ♬ original sound – Neep Fam

Zpěv. Co může být snazšího? Snad jen zpěv na playback. A ještě snazšího? Zpěv na playback, který vám nejde. Nebudeme to rozmazávat, 421 milionů lidí se muselo podívat na to, jak si Jammie Sorrel Horse porcuje zpěvačku Nelly Furtado v pohodlí své koupelny před zrcadlem.

@jamie32bsh

♬ Say It Right – Sped Up Remix – Nelly Furtado & Speed Radio

Ach. Tedy přesněji – Zach. Ano, Zach King a jeho obrazové montáže. Nepustíte si je jednou, ale spíš několikrát, abyste je pochopili. Nepochopíte je, a proto mu dáte lajk. A to se s ním v tomhle žebříčku nesetkáme jen jednou. Vtípek se schnoucí barvou je „slabší“ a tak má jen 659 milionů zhlédnutí.

@zachking

⚠️ Caution wet paint. Who watched until the end??

♬ original sound – Zach King

Hezká tvářička prodává, ale opravdu potřebujeme další verze M to the B od Millie B, vylepšené o mrkací panu? Ach. Tohle boomer nepochopí. Prostě trendy věc. 683 milionů zhlédnutí, a absolutní rekord v počtu lajků – 61 milionů a 2,2 milionů komentářů. Ještě nikdy jste efektivněji nemrhali svým časem než tady.

Další v pořadí? Zach King a jeho poloplná – poloprázdná sklenice, s nečekaným rozuzlením na konci. I když, nečekaným. Od mistra obrazové montáže se vlastně nic moc jiného čekat nedalo, že? Video atakuje 966 zhlédnutí, 13 milionů palečků nahoru. A je krátké, takže nenudí.

@zachking Do you see the glass as half full or half empty?? #perspective #magic ♬ Glass Half Full Zach King – Zach King

Co tu máme dál? Ano! Další Zach King, a jeho Hra na schovávanou. Promakanější obrazová montáž, chytře provedená iluze, zapojení vícero osob. A to se líbí. První miliardu zhlédnutí necháváme za sebou, video jich má přes 1,1.

@zachking This is the best hiding spot ever #hideandseek #magic ♬ original sound – Zach King

Když se blíží Vánoce, je to pokaždý stejný. Studený vzduch už zase smrdí jehličím a sladkými pastmi na diabetiky. Na další si zase dlouho počkáme, ale… stejně nepřekvapí, že vytrvale roste i sledovanost počinu Jamese Charles (na skloňování tady musíme opravdu opatrně), co v roce 2019 dalo vzniknout exkluzivní sváteční výzdobě. A začíná tou CéeSkem, takže se chytáme. Dobrý. 1,7 miliard zhlédnutí.

Co by to bylo za žebříček nejúspěšnějších tiktokových videí, kdyby v něm nebyla aspoň půlka od Zacha Kinga. Řekněte sami, už se vám po něm stýskalo, že? Mně taky ne, ale stejně je tu. S utlimátně nejsledovanějším videem na TikToku všech dob, 2,2 miliard zhlédnutí. Harryho Pottera má holt každý rád.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

TOP 5 filmů od Quentina Tarantina: Od Pulp Fiction až po Tenkrát v Hollywoodu

Podivné a kuriózní soutěže, které jsou pořád lepší, než byla olympiáda