Šprtka Bernadette je řádná raketa: Takto vypadá jen ve spodním prádle

I když se na první pohled může zdát, že nepřitažlivá šprtka Bernadette Marien Rostenkowski nemá co nabídnout, opak je pravdou. Mimo seriál Teorie velkého třesku je Melissa Rauch pořádná dračice a nestydí se ukázat trochu více kůže než jako Bernadette, kterou tolik let ztvárňovala. Posuďte sami.

Bernadette

Seriál Teorie velkého třesku z produkce Warner Bros., kde se partička vědců snaží žít své nudné životy, se stal historicky jedním z nejsledovanějších sitcomů za poslední desetiletí. Ihned si podmanil fanoušky po celém světě a když vidíme Melissu ve vyzývavém prádle, ani se nedivíme.

Tenhle seroš vám proto asi nemusíme představovat, ale kdyby náhodou, tak ve zkratce. Spolubydlící Sheldon a Leonard a jejich kolegové a dobří přátelé Raj a Howard jsou geeci – někdo by řekl až nerdi. Všichni jsou inteligentní věděčtí pracovníci a milovníci (převážně sci-fi) filmů, her a komiksů a jejich pokusy o sblížení se, nebo alespoň o komunikaci se ženami, bývají žalostně neúspěšné, ale především vtipné. Do toho se přimíchá krásná nová sousedka Penny (Kaley Cuoco). A pak je tu šprtka Bernadette, kterou ztvárnila herečka Melissa Rauch.

Šprtka Bernadette

Na pohled nijak zvlášť žhavá blondýna s hlasem sahajícím do nepříjemně vysokých frekvencí, která rozhodně není žádné tupé zvířátko. Naopak je ještě chytřejší než Howard, ale nechce ho ztrapňovat, tudíž si hraje trochu na hloupoučké stvoření. Je vychovaná jako katolička a to poslední, co byste o ní řekli, že je sexy kost.

Bernadette
O Bernadette byste neřekli, že je sexy. (foto: seriál TVT)

Sexy Bernadette

Melissa ale rozhodně není žádná upjatá nerdka, alespoň ne v případě, kdy odhodí blůzky a svlékne se do spodního prádla. Možná, že chytrý holky nakonec můžou být i proklatě sexy. Posuďte sami ve videu z focení pro pánský časopis Maxim.

Varování: Teď už se na Bernadette nikdy nebudete dívat stejně.

Melissa Rauch pro Maxim.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

10 věcí, které ještě nevíte o Penny z Teorie velkého třesku

Sheldon z Teorie velkého třesku. Slušňák s mega platem. Komu vadí, že je gay?