Sheldon z Teorie velkého třesku. Slušňák s mega platem. Komu vadí, že je gay?

Je gay. Slavný gay. A vydělává balík! Seriálový Sheldon se nezdá po všech směrech. Víte, na kolik si přijde za jednu epizodu? Asi z toho spolknete i počítačovou myš!

Když americký magazín Variety zkoumal platy televizních hvězd, kde kdo se nestačil divit. Že se na platy slavných herců z Hollywoodu nedostanou? Že se cena za epizodu nemůže vyšplhat na astronomickou částku? Ale houby!

Mega populární herec Jim Parsons, který ztvárňuje roli geniálního fyzika Sheldona Coopera v dnes již kultovním seriálu Teorie velkého třesku, si přijde na milión dolarů za den! Společně se svými kolegy z placu, Kaley Cuoco jako Penny a Johnnyho Galeckiho coby Leonarda, vede žebříček nejvíce vydělávajících televizních hvězd současnosti. A to jeden díl netrvá déle než 20 minut! Zřejmě lepší oddíl, no…  Důkaz toho, že sexuální orientace nehraje ve světě šoubyznysu žádnou roli. A jak vlastně vyšlo najevo, že je tenhle oblíbený herec gay?

Se seriálovou Penny jsou velcí přítelé. Tak kdo by se s ní nechtěl kamarádit? Foto: Pinterest

Se seriálovou Penny jsou velcí přítelé. Tak kdo by se s ní nechtěl kamarádit? Foto: Pinterest

Stejný oddíl jako Neil Patrick Harris

Jednoho dne (konkrétně v roce 2012) vzal svého o čtyři roky mladšího přítele a vystudovaného grafického inženýra Todda Spiewaka na společenskou akci a přítomný reportér od The New York Times se ho přímo zeptal na to, zda je gay. V tu chvíli se Jimovi ulevilo a šel s pravdou ven.

Mimochodem, tyhle dvě hrdličky se potkaly před mnoha lety v karaoke baru, nicméně Sheldon (tohle seriálové jméno mu stejně do smrti zůstane) se ke své sexuální orientaci nevyjadřoval. Když to spontánně prasklo, byl rád, a i přesto, že homosexuály nemusí všichni, svého přiznání nelitoval. Neodrazilo se na jeho kariéře. Tady je důkaz.

Žije si jako král, ale vůbec na to nevypadá

Čtyřikrát získal cenu Emmy za nejlepšího herce v hlavní roli v komediálním seriálu a jedenkrát Zlatý glóbus. A taky cenu Asociace televizních kritiků za individuální výkon v komedii. Když přebíral cenu Inspiration Award od hnutí, které podporuje osoby s menšinovým sexuálním zaměřením, prohlásil ve své děkovné řeči, že svůj vztah bere jako akt lásky, ranní kávy, chození do práce, praní oblečení, venčení psů, tedy vlastě má obyčejný život a nudnou lásku. No a nekecá!

Příklad (skoro) všech ctností

Je tak pro radost si s přítelem založili produkční společnost Productions, LLC. Jinak je čistej jako lilie. Žádný skandály s drogama, homosexuálníma kamarádama a podobně – na rozdíl od stvořitele seriálu Teorie velkého třesku Chucka Lorreho, který se z drog a chlastu nemohl dostat dlouhodobě.  Vyšťourat tak něco smrdutýho na oblíbeného Sheldona je děsivý! Kromě toho, že strká svoje péro do tunelu přítele, žije nadmíru ukázkově. Tak aspoň to pozitivní teda….

  • Narodil se jako James Joseph Parsons v Houstonu v Texasu a je nejstarší ze dvou dětí. Jeho matka je učitelkou prvního stupně, otec zemřel při automobilové nehodě v roce 2001 – byl prezident instalatérské firmy.
  • Má mimo jiné rád seriál Chirurgové.
  • 14 let chodil na klavír a sám o sobě říká, že k hudbě pociťuje silný vztah.
  • V autě se mu dělá šoufl, pokud neřídí, proto se výhradně ujímá volantu.
  • Marketingová ředitelka seriálu Kathy Button Bell nedávno prohlásila, že se v novějších dílech seriálů objeví reklama, která bude mladé lidi lákat do oblasti vědy a technologií. To se ale Sheldona nikterak nedotkne. Možná jen, že mu z těch epizodek kápne něco navíc. Tak budiž mu to přáno.

A vy ho můžete?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nahoře bez! Seriály, kde herečky ukazují prsa!

Filmové novinky: Komiksovou nálož s Wolverinem, Sebevražedným oddílem a Batmanem doplňuje Planeta opic a Piráti