Slavné smažky, které berou. Kdo je nejveselejší?

Sem tam nějaký prášek na hlavu, na kocovinu, na lepší náladu… Jak snadný je pak spadnout do něčeho hlubšího! Svoje o tom ví známé osobnosti, které ve většině případů léky, chlastem a drogami tlumí svoji opuštěnost, slávu a ztrátu soukromí. Kdo bere? Tyhle ksichty vědí, jak zapařit!

Statistiky vypovídají o tom, že na světě je přibližně 24.7 miliónů lidí závislých na pervitinu. A kdyby jenom na něm! Výčet všech momentálně užívaných drog je dlouhý jako lístek z hypermarketu. A pozor, ke stavům rauše mají blízko všichni – včetně slavných tváří. Třeba tihle žijí v jiné dimenzi…

Malej satánek Macaulay Culkin. Ten má ale život!

„Kevinéééééééé.“ Kdo by tohohle spratka z kultovního snímku Sám doma neznal? Hošánek si díky druhému dílu vydělal čtyři miliony dolarů, takže ho tenkrát vůbec, ale vůbec nic netížilo. A tak je to vlastně dodnes.

Již dřív vydělané peníze mu umožňují žít bez mantinelů a pravidel. Culkin tak dělá jen to, co ho baví, například hraje jako DJ v jednom z newyorských klubů a má vlastní kapelu The Pizza Underground.

Nedávno se nechal slyšet, že na procházky chodí mezi druhou a třetí hodinou ráno, protože na ulicích nikdo není. No, nikdo… Nějaký dealer se vždycky najde. Macaulay již má po slušné drogové kariéře, ale momentálně je prý „pouze“ závislý na lécích. Tak dobrá, a teď tu o Popelce…

Začalo to už dávno. Foto: Pinterest

Začalo to už dávno. Foto: Pinterest

Jamie Lee Curtis: ta, které bylo špatně

Jak vypadá kostlivec Jamie Lee Curtis? Známá herečka napsala pro blog Huffington Post, že celá léta trpělivě čekala na lékařský předpis na opiáty. Přiznala, že svoji závislost tajila, a spadla do toho kvůli emocionální a fyzické bolesti. Podle jejích slov krizový stav trval více než 17 let, nicméně teď údajně patří k těm šťastným. Fakt vydrží být čistá? Tak to asi ukáže jen čas.

Mimochodem, tahle hollywoodská herečka říká, že většina lidí, kteří se stávají závislými, stejně jako ona, začínají s léky na předpis. Tak bacha, hranice je fakt tenká.

Kdysi byla sexsymbol. Foto: Pinterest

Kdysi byla sexsymbol. Foto: Pinterest

Sladká Kirsten Dunst s hlavou v oblacích

Další z hereček, tentokrát Spider-manova láska Kirsten Dunst, zná dobrej matroš jako svoje boty. V roce 2008 jí byla diagnostikována deprese, jejímž původem mělo být „směšné očekávání lidí na aktéry“. Herečka si to vzala po svém a začala jet v chlastu a drogách, ze kterých se následně léčila.

Akorát zatím nikdo pořádně neví, jestli odborná péče byla úspěšná. Kirsten často zachytí paparazzi, jak v ranních hodinách opouští vyhlášené kluby – a rozhodně nevypadá na to, že by byla „fresh“, ba naopak. Chlastem to jen začíná a kecy pro Daily Mail, že herectví je těžkej byznys, končí.

Máš to u sebe? Foto: Pinterest

Máš to u sebe? Foto: Pinterest

Iron Man naruby v podání Roberta Downeyho Juniora

Heroin, nabité zbraně, obecné ohrožení a tak dále. Robert je pověstný snad už vším, na co si vzpomenete. Jeho závislost na drogách byla nejvyšší v roce 1990 a 2000, což vygradovalo ve vydělávání osm centů za hodinu drhnutím pánví na pizzu (v kuchyni losangeleské věznice). A to je docela paradox, protože podle Forbesu role Irona Mana Downeymu přinesla stratosférickou částku. Jo a ani z Avengers: Age of Ultron nevyšel jako chudej příbuznej. Ale ta vůle!

Návykové látky ho provází po celý život, přičemž první zkušenost prý přišla už v jeho šesti letech, kdy mu fotřík zkušeně nabídnul konopí. Teď je to trochu jako na houpačce. Robert samozřejmě říká, že nebere, ale to se mu nikdo nesmí divit. Kdo by taky zaměstnal smažku, že jo? Vždycky je přece lepší tvrdit, že to nejhorší má člověk za sebou, hypotéka se neptá!

Jednou jsi dole a jednou nahoře. Foto: Pinterest

Jednou jsi dole a jednou nahoře. Foto: Pinterest

Vzestupy a pády Samuela L. Jacksona

Samuel L. Jackson začal svou kariéru již v roce 1972 a pro svůj výkon v Pulp Fiction si vysloužil obdiv. Jenže ouha, každá mince má dvě strany. Jeho otec umřel na alkoholismus a Samík si pro změnu naskočil do drog. Sám říká, že to s ním před lety manželka a ani dcera neměly jednoduchý. Druhá jmenovaná ho našla na podlaze v kuchyni při vaření kokainu. Tam se to prý celé zlomilo.

Samuel podle posledních zpráv na jeviště a před kameru nevyleze s ničím v žíle, ale otázkou zůstává, jak nakládá se svým volným časem? Jestli si to v hlavě vážně nesrovnal, může dopadnout jako jemu podobní.

V kuchyni se vyzná! Foto: Pinterest

V kuchyni se vyzná! Foto: Pinterest

Kdo už to má za sebou?

Judy Garland: hrála v legendárním snímku Čaroděj ze země Oz, bojovala s drogovou závislostí po většinu svého života a zemřela na předávkování barbituráty ve věku čtyřiceti sedmi let.

Anna Nicole Smith: v roce 2007 byla nalezena mrtvá v hotelovém pokoji s  dávkou léků ve svém systému.

Brittany Murphy: zemřela v roce 2009. Jako sekundární příčina smrti byla určena vícenásobná intoxikace léky.

Marilyn Monroe: předávkování barbituráty v praxi, údajný pokus o sebevraždu v reakci na osobní problémy.

Heath Ledger: zemřel v roce 2008 na toxickou kombinaci šesti léků na předpis.

Whitney Houston a Amy Winehouse: dvě zpěvačky, které neunesly slávu ani svoje vztahy.

Tak hlavně opatrně s tou dobrou náladou!

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Když se herci opijí – někdy skvělý výkon, jindy problém!

Herečtí padouši – které hvězdy páchaly zlo i mimo filmové plátno?