Nahoře bez! Seriály, kde herečky ukazují prsa!

Dávno pryč jsou doby, kdy jste museli čekat u televize do dvou do rána, než na vás vykoukla alespoň nějaká ta nahota. Nyní herečky ukazují své „přednosti“ skoro na požádání. Tady je žebříček seriálů, kde si horňáci určitě přijdou na své a odhalených prsou si užijete do sytosti!

Seriály, kde se ukazují prsa

Filmy vždy bývaly odvážnější než seriály. Televizní tvorba byla odkázána na primetime, hlavní vysílací čas, kam proudilo nejvíce peněz z reklamy. Problém je ten, že nahota je ožehavé téma a seriály nemůžou ukazovat prsa nebo i něco dalšího dětem mladším 18 let. Dlouhou dobu proto byly odvážnější seriály spíše upozaďovány a narazit na ně byl zázrak.

Od 90. let jsme se však dočkali obratu o sto osmdesát stupňů. Čím dál více se totiž rozšiřují kabelovky, které žijí z předplatitelských poplatků. Jsou nezávislejší a můžou si dovolit posunout hranici mnohem dál. Není tedy příliš velkým překvapením, že všechny seriály v našem žebříčku pochází právě z dílny kabelových stanic! Dost už ale řečí, jde se odpočítávat.

  1. Girls (HBO, 2012)

Žebříček začínáme zlehka seriálem Girls, který vysílá stanice HBO od roku 2012. Do doby, než se seriál objevil, byla jeho tvůrkyně a představitelka hlavní role Lena Dunham neznámou ženskou. Jako mávnutím proutku ale získala uznání za své dovednosti. Spolu s uznáním ale přišla také kritika na množství času, který její hrdinka tráví v seriálu nahá, ať už nahá sama, nahá na telefonu, nahá hrající ping-pong nebo nahá žeroucí dort na záchodě… Jedno je jisté, těla supermodelky se zde určitě nedočkáte!

  1. Orange Is the New Black (Netflix, 2013)

Je libo trochu lesbické akce? Pak určitě sáhněte po úspěšné komedii od Netflixu! Určitě pomáhá, když tvůrce seriálu zastává názor, že čím více sexu, tím lépe! Prozatím máme za sebou dvě série, ve kterých nechybí žhavé lesbické scény ve sprchách. Třetí řada začíná v dubnu, uvidíme, co si pro nás Orange připravil tentokrát.

  1. Masters of Sex (Showtime, 2013)

V seriálu o výzkumu lidské sexuality prostě nahota nemůže chybět. Dějově je seriál zasazen do 50. a 60. let minulého století, to mu ale nebrání nahlížet za zavřené dveře manželských životů, milostných aférek a výzkumné laboratoře, kde souloží páry, které se zde potkají poprvé! Bez podprsenky se kromě jiných v seriálu promenáduje i Lizzy Kaplan, představitelka hlavní role Virginie Johnsonové.

  1. Shameless (Showtime, 2011)

Obecně jsou americké předělávky britských hitů předem odsouzeny k zániku, Shameless je ale výjimka potvrzující pravidlo. Výkon herečky Emmy Rossum je všeobecně oceňován, ale neděláme si iluze, že by šlo jen o její herecké nadání. Jistě především u pánského publika pomáhá, že se nestydí odhodit svršky!

  1. Californication (Showtime, 2007)

Některé obrázky řeknou více než tisíc slov a některé nás dokáží naprosto umlčet. Seriál, který se točí okolo závislosti na sexu? To je docela jednoznačné, že musí být součástí jakýchkoliv žebříčků o seriálech s nahotou! Hned v prvních pěti minutách prvního dílu se dočkáme neslušného pohledu na jeptišku, Hank (David Duchovny) si z kostela dělá hodinový motel. I přes různé výtky, které Californication od začátku dostával, se mu podařilo na stanici vydržet sedm sérií, které byly naplněny kozatkami! Pokud se chcete pokochat Hankovými nejlepšími úlovky, koukněte na SerialZone!

  1. Sex and the City (HBO, 1998)

Sex ve městě známe asi všichni, je to jeden z těch starších seriálových kousků, který ale nikdy nezklame, minimálně v pravidelných dávkách sexu, erotických řečiček, ale i ženských vnad. Těch je tu snad stejně tolik jako bot Carrie! Pokud ale patříte k té trošce lidí, která je zatím Sexem (ve městě) nepolíbená, tak pozor! Seriál, ve kterém jsou hlavními hrdinkami čtyři ženy, je především o ženském tlachání, což každý chlap nemusí úplně pobrat…

  1. True Blood (HBO, 2008)

Sex v True Blood se může každou chvíli zvrtnout v krvavou lázeň! Drogovat se upíří krví během sexu je pro mnohé postavy vrcholem jejich jinak nudných dnů. Jde o jeden z nejvíce sexy seriálů od HBO, ať už samotným příběhem, nebo i hlavními představiteli, kteří po vzoru sloganu „It’s not porn, it’s HBO!“ (Není to porno, je to HBO!) odhazovali oblečení, jako by na nich začalo hořet! Na své si zde přišli jak pánové (herečka Anna Paquin v roli Sookie je neskutečně sexy kost!), tak i dámy, jelikož ani kluci upíři se necítili na oblečení 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Rozhodně nedoporučujeme koukat s rodiči, naopak přítelkyně si seriál určitě zamiluje!

  1. Secret Diary of a Call Girl (ITV2, 2007)

Pokud vás rajcuje spolu s tunou sexu ještě navíc britský přízvuk, pak je pro vás ideální volbou deník jedné z nejluxusnějších britských prostitutek. Už profese hrdinky napovídá, že nepůjde o žádnou nevinnou zábavu! Kromě nahoty nejen sexy hlavní hrdinky v podání herečky Billie Piper (někdejší společnice Doctora Who) se zde můžete těšit na sado maso hrátky, švédskou trojku, různé postelové role (např. dospělé mimino) a mnoho dalšího!

  1. Spartacus (Starz, 2010)

Jak se gladiátoři a později vojáci v antickém Římě bavili během studených večerů? No přece klácením mladých otrokyň! Spartacus se dočkal pouze tří sérií, ale ty jsou nasáklé odvážným sexem, ať už hetero, homo nebo grupáče, drsným, mnohdy až násilným souložením, nebo s láskyplným procítěním… i když na nějakou lásku většinou nebyl čas. A když už se někdo zamiloval, tak jeho drahou polovičku brzo zabili, což vedlo k dalšímu zuřivému (Možná smutek zahánějícímu? Pomstychtivému?) sexu. Ale abychom nezapomněli, občas chlapi stihli i zaskočit na souboj do arény nebo na bitevní pole 🙂

  1. Game of Thrones (HBO, 2011)

Kdo jiný by tak mohl být v čele žebříčku o odhalených vnadách? Není pochyb o tom, že velká část oblíbenosti Hry o trůny pramení právě z bohaté nadílky nahoty a násilí. Jak ženy, tak i muži v seriálu tráví výraznou dobu bez jakéhokoliv oblečení; seriál se také nebojí zkoumat úchylné sexuální vztahy a chutě… včetně incestu! Nadšenci dokonce spočítali, že video obsahující pouze nahé scény z prvních dvou sérií má 16 minut! Video od čtvrté řady do současnosti je minimálně dvojnásobné. Jak že se hláskuje P-O-R-N-O? Přece H-B-O!

Které z uvedených seriálů sledujete? Díváte se i z důvodu krásných odhalených žen, nebo je to pro vás jen příjemný bonus? 🙂 Další seriálové žebříčky Top 10 najdete na www.serialzone.cz!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 

TOP 13 filmových zabití v pátek třináctého

6 filmů, které měly skončit jinak