10 věcí, které ještě nevíte o Penny z Teorie velkého třesku

Kaley Christina Cuoco, jedenatřicetiletá americká herečka a modelka, kterou proslavila role sladké Penny v Teorii velkého třesku. S čím se doslova a do písmene nemaže? Tahle směs italských, německých a anglických předků není lehký oříšek! Co jste o ní nevěděli?

Mladá, pěkná, podle všeho taky trochu do větru. Jo a evidentně by si s chudákem nic nezačala. Ale to není všechno. Kaley Cuoco měla a má docela pestrý život. Posuďte sami.

1. V žilách jí koluje tenisová krev

Tahle kočka se kdysi zařadila na 54. místo nejlepších tenistů v jižní Kalifornii. Hrát tenis začala, když jí byly tři roky, a byla nadějnou tváří dětského sportu, ale slibnou kariéru nakonec v šestnácti letech ukončila. Zájmy se holt musely nějak vytřídit. Kaley totiž ještě koketovala s modelingem, se kterému přičichla již ve svých šesti.

Jeď, holka! Zdroj: Sheldonfans.com

2. Je pěkně bohatá

Podle Forbesu vydělává milion dolarů za jednu epizodu Teorie velkého třesku, což je téměř 25 milionů korun. A to je fičák. Naposledy se o téhle částce veřejně mluvilo v souvislosti s nedávnou prezidentskou kampaní v USA.

Larry Flynt, zakladatel pornografického časopisu Hustler považovaný za špičku ve svém oboru, nabídl tuto sumu tomu, kdo poskytne videoklip usvědčující republikánského kandidáta Donalda Trumpa z neuctivého chování k ženám.

3. Má mladší, zpěvem nadanou sestru

Ano, v této rodině se krása násobí dvakrát. Hereččina mladší sestra Briana se pokoušela o umístění v páté sérii americké soutěže The Voice. Tehdy jí samozřejmě její starší, a možná i o krapet hezčí, sestra fandila, což je patrné z tohoto videa.

4. Vzdaluje se přírodě

Kaley se pro časopis Woman’s Health přiznala, že podstoupila plastickou operaci nosu a prsou. Zároveň kápla božskou, že si nechává píchat botox. A kdo to dneska nedělá, že? Podle svých slov by něco takového žena neměla podstupovat pro přítele, nýbrž pouze pro sebe sama. Tak budiž.

5. Není to jen holka od vedle

Objevila se i v televizních hitech, konkrétně seriálech Chirurgové a Čarodějky. Ve druhém jmenovaném (rok 2005) získala roli Billie Jenkins, mladé čarodějky, která se dostane k sestrám Halliwellovým. Už tehdy jí režisér nechal představovat pohlednou blondýnu, která mává se vším a se všemi. Tady je takové malé ohlédnutí…

6. Měla problémy s dýcháním

Skalpel nepamatuje jen v souvislosti s plastikou. Lékaři jí museli operovat z vážnějšího důvodu – měla totiž potíže s dýcháním. Tak to my taky, když jí vidíme v sexy oblečku!

7. Nebojí se tetování

Datum svatby s jejím teď už bývalým manželem, tenistou Joshem, si nechala vytetovat na horní část zad. Když se jejich cesty rozešly, nápis se přetetoval.

Kde že loňské sněhy jsou? Zdroj: Sheldonfans.com

8. Můžete si na ni dupnout

Má hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Šikovná!

Mezi elitou. Zdroj: Sheldonfans.com

9. Vztahy asi bere na lehkou váhu

Láska a vztahy? Pro Kaley koníček i běžný denní chleba. Nejen, že během natáčení Teorie velkého třesku tajně chodila se ženatým kolegou Johnnym Galeckim (hrál Leonarda), ale o pár let později se zasnoubila s Joshem Resnikem.

Veselka se následně odvolala, přičemž přišly další zásnuby, tentokrát s tenistou Ryanem Sweetingem. Ale pohoda, holka už je zase svobodná. Rozvedla se po dvou letech. Co je asi špatně? Teď už vlastně zase nic….

10. Momentálně si připravuje slušnou budoucnost

Sladká Penny se na veřejnosti ukazuje po boku dalšího sportovce. Tentokrát je to Karla Cooka, profesionálního jezdce na koních a shodou okolností i syna miliardáře Scotta Cooka, který je spoluzakladatelem softwarové společnosti Intuit. Jeho jmění se odhaduje v přepočtu na 70 miliard korun. No jo, svět je zase v pořádku.

A jaký názor na seriálovou Penny máte vy?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vzpomínky patnácti celebrit z promocí. Možná ani nechtějí, abyste tyto fotky viděli!

Takto rozdílně vypadaly celebrity, když byly ještě v pubertě