9 věcí, které jste nevěděli o Simoně Krainové. Speciální video a fotky jako bonus

Česká topmodelka, moderátorka, příležitostná herečka a především maminka dvou synů Bruna a Maxe, Simona Krainová. Čerstvá 44cátnice je i v tomhle věku stále vyhledávanou tváří pro české, slovenské módní a lifestylové tituly a je velmi aktivní na sociálních sítích, kde má v součtu téměř půl milionu fanoušků a sledovatelů. Co ještě jste o ní nevěděli? Jako bonus unikátní video mapující celý její život.

1. Nezabývá se tím, co si o ní okolí myslí. Důležité je pro ni, co si myslí ona o svém okolí! Takhle to mají podle Simony predátoři. A s tím se také ztotožňuje.  Rozhodně nechce splynou s davem!

2. Chlapa jen tak nezmění. Bohužel! Má už totiž Karla (vágnera ml.). Sama v médiích prohlásila, že partner, který jí skousne, který vedle ní dokáže existovat, nepřipadá si ve stínu, není zakomplexovaný, se hledá dost obtížně. A už ani moc nedoufala, že se někdo takový namane. Karel jí jednoduše řekl: Buď, co chceš. A tak to taky je. Soudě ze společných fotek páru je jen tak něco nerozdělí. Škoda pro náš chlapy. Simona je evidentně šťastná.

3. Vlivná sexy kráska. V roce 2001 ji Magazín Stuff uvedl mezi 50ti nejvíc sexy ženami světaČasopis Forbes jí zase zařadil na 46. místo nejvlivnějších Čechů na sociální síti.

4. Že si Simona zahrála v několika českých filmech, to určitě víte. Ale věděli ste také, že ji pokaždé kvůli jejímu výraznému ostravskému akcentu nadabovala herečka Ljuba Krbová?

5. Urputná domácí hospodyňka rozhodně není. Uklízení, pečení, žehlení…tyhle práce jednoduše nesnáší, a jak prozradila před časem v médiích, dělat ani nemusí, protože má na to lidi. „Mám sto tisíc jiných nápadů, jak relaxovat, a fakt jsou víc sexy než žehlení,“ přiznala v rozhovoru pro magazín Rodina Dnes. Naštěstí umí vydělat dost peněz a ty vyřeší všechny tyhle pro normální smrtelníky běžné starosti.

6. Simona živí mnoho různých profesí. Kromě modelky a herečky okusila mnohokrát práci moderátorky. A že se jí dařilo, dokazuje fakt, že si ji pro moderování svých pořadů vybraly i mezinárodní televize Fashion TV a American entertainmentU nás moderovala vlastní televizní talk show „Někdo to rád horké“. (Šikovná MILFKA.)

7. S křivkami a studem problém nemá. Rok od porodu syna Maxe poprvé ukázala sexy tělo v celé kráse a stala jednou ze šesti krásek jubilejního 10. ročníku kalendáře Stock. Pro média ovšem přiznala, že nějaký ten trénink to přeci jen chtělo. Snažila se omezovat v jídle. Ale největší posilovnou byl pro ní synátor, za kterým musela neustále běhat, když začínal chodit. (Dobrá posilka.)

8. Ke svým narozeninám darovala Simona fanouškům speciální video, které zachycuje průběh jejího života od dětství přes těhotenství  až po současnost. Video ke shlédnutí zde: https://cs-cz.facebook.com/Simona-Krainov%C3%A1-official-237714282957607/

9. Za kabelky už prý neutrácí. Teď vydává peníze raději za cestování. Je ráda, že může s dětmi poznávat svět. „Dříve jsme s Karlem moc neřešili, kam a na jak dlouho poletíme, vždy to bylo spontánní rozhodnutí, někdy i ze dne na den. S dětmi to ale takhle nefunguje, už musíme více plánovat a vše lépe organizovat, proto jsme rádi, když můžeme vyrazit na cesty s pomocí cestovní kanceláře. Je fajn, když se můžete na někoho spolehnout a téměř nic neřešit, přitom víte, že bude o celou rodinu na cestách dobře postaráno. Letos jsme zvolili Fischera, u kterého si můžeme sami vybrat termíny dovolené a to i čas, kdy chceme třeba letět,“ prozradila Simona.

A ještě pár fotek z pláže a z mládí…poznali byste ji jako malou holku? No my těžko!

Autor: Ed

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Leoš Mareš se zbláznil. Už zas vyvádí divy!

Jaromír Jágr. I letos dokazuje svoji jedinečnost