Jak partnerce vybrat spodní prádlo? Jen trochu zapřemýšlejte a bude to dobrý!

Spodní prádlo potěší každou ženu, zvlášť, pokud ho dostane od muže. Pro vaši partnerku to je totiž znamení, že se vám bude líbit, když už jste ho sami vybrali. Potíž však nastává se správným výběrem tohoto kusu oblečení. Přečtěte si pár rad, které vám zaručí, že s nákupem budete úspěšní a vaše drahá polovička se v něm bude cítit dobře.

spodní prádlo

 

Nevybírejte spodní prádlo jen podle svého vkusu

Správný výběr spodního prádla nemůžete v obchodě odbýt jen tím, že se vám jednoduše líbí, a tak předpokládáte, že vaše volba je správná. Při koupi tohoto kusu oblečení musíte vzít v potaz mnoho aspektů:

  • Velikost horního i spodního dílu – toto je velmi důležité, aby se v něm i samotná žena cítila dobře a chtěla váš dárek nosit.
  • Kvalitu použitého materiálu – mnohé ženy bývají například alergické na syntetické látky. Pokud si nejste jisti, nenápadně se dámy na její alergie zeptejte, nebo zrovna kupte 100% bavlnu.
  • Střih podprsenky i kalhotek – některé dámy milují tanga, jiné dávají přednost klasickým kalhotkám. Velmi oblíbené jsou brazilky.
  • Vkus ženy –určitě víte, že každá má prostě úplně jiný.
  • Barevné provedení – na barvě též velmi záleží.

Jděte na to od lesa!

Nejjednodušším způsobem, jak zjistit, co vaše partnerka ráda nosí, je podívat se do její skříně. Kousky, ať už co se barvy týče nebo střihu, co vévodí jejímu šatníku, vám prozradí, co se jí nejvíc líbí. Na podprsence pak objevíte velikost, kterou si dobře zapamatujte, protože pro váš nákup je zcela nezbytná. Raději si ji rovnou někam zapište, protože až přijdete do obchodu, zjistíte, že ani trička nebo kalhoty se nevyrábí v tolika různých velikostech.

Do obchodu běžte se zapůjčeným prádlem partnerky

S výběrem kalhotek je to prakticky totožné, jako s podprsenkami. I zde je dobré znát před koupí přesnou velikost. Bohužel výrobci se ve svých velikostech často liší. Proto rozhodně neuděláte chybu, pokud si tajně od své ženy půjčíte její kalhotky, abyste je mohl případně v obchodě porovnat s novým spodním prádlem. Výběr opravdu volte pečlivě, protože mnozí prodejci nepovolují po zakoupení produktu následnou výměnu z hygienických důvodů.

spodní prádlo

Když dobře vyberete, partnerka vám prádlo ráda představí na sobě. (foto: 123RF)

Kvalita je více než důležitá

U mnohých výrobků se rozhodně při jejich koupi nevyplatí šetřit – a co se spodního prádla týče, zde platí toto pravidlo snad dvojnásob nebo trojnásob. Pokud chcete, aby dámě spodní prádlo padlo jako ulité, zapomeňte na to, že odbudete nákup někde na tržnici, kde jsou k dostání ty nejlevnější kousky. Raději vsaďte na kvalitu z ověřeného luxusního obchodu. I žena raději otevře krabičku se zlatým nápisem než obyčejný igelitový sáček.

Co všechno své partnerce můžete dopřát?

Spodní prádlo má mnoho druhů. Existuje celá řada. Abyste v obchodě nebyli zaskočeni, podívejte se na základní přehled podprsenek a kalhotek.

Mezi nejběžněji nošené kalhotky patří:

  • Klasické – jsou méně vykrojené a zakrývají velkou část zadku.
  • Brazilky – něco mezi klasikou a tangy. Zezadu jsou mírně vykrojené, a tak zakrývají maximálně polovinu zadku.
  • Tanga – toto jsou vzadu velmi vykrojené kalhotky. Často bývají stejně široké zepředu i zezadu.

Ženy nejčastěji nosí tento typ podprsenek:

  • Push-up – jsou to mírně vycpané podprsenky, co dokážou krásně pozvednout ženské poprsí, jsou vhodné hlavně pro ženy s menším poprsím.
  • Bardot/Balconette – decentně zvýrazňují především horní linii prsou a některé mohou být doplněny o push-up efekt.
  • Nevyztužená – vhodná pro ženy s bujným poprsím.

Ženy rády dostávají spodní prádlo, proto se jí ho nebojte koupit. Jen u toho trochu přemýšlejte, abyste nekoupili jen kus hadru, který bude ležet zapomenutý ve skříni. A vy tak ztratíte chuť jí v budoucnu něco podobného znovu koupit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Trapas aneb když ženy nezvládnou sexy prádlo

8 zajímavých faktů o spodním prádle. Neuvěříte, co všechno dokáže!