Trapas aneb když ženy nezvládnou sexy prádlo

Taky se vždycky těšíte, až se vaše žena přemění v sexy kost a obleče si na sebe něco luxusního?

trapas

Možná své partnerce pravidelně kupujete kousky, ve kterých si ji pak skutečně vychutnáte. Ale co si budem, občas je to trapas.

Improvizovaný trapas v sexy rytmu

„Moje partnerka se mě snažila překvapit, a tak se tajně podle internetu naučila sexy tanec na židli,“ píše nám Igor (28). „Když v ložnici nachystala svíčky a řekla mi, ať tam dám židli a zapnu hudbu, začal jsem se skutečně těšit. Pak do pokoje při pořádně dráždivé hitovce The Jack od AC/DC nakráčela má partnerka v sexy prádle. Slušelo jí to obrovsky. Na zadku měla ještě sexy krátkou koženou sukýnku, a rozjela svoji šou. Seděl jsem jako přibitý a vychutnával si ten pohled.

Pak ale přišel zlatý hřeb, kdy si v sexy póze rychle sedla obkročmo na židli. A sukně to nevydržela. Praskla a já tak uviděl krásná tanga. Mně se její vystoupení moc líbilo, ale ona se strašně styděla, že to nezvládla. Ten večer nic nebylo. Ale hned druhý den jsem ji ukecal, ať mi tu krásu předvede znovu, tentokrát bez zbytečné sukně. To už byla paráda!“

Špatná velikost, se stává…

„Moje přítelkyně mě chtěla k výročí překvapit a koupila si sexy spodní prádlo,“ píše nám Roman (37). „Asi se viděla v roli žhavé modelky a přála si, aby se mi tuze líbila a byla dráždivá. Proto si objednala sexy kostým v křiklavě červené barvě, který byl velmi úsporný. Na to si ještě dala křiklavě rudou rtěnku a nakráčela do ložnice.

Málem jsem vybuchl smíchy. Sice byl outfit super, ale spíše pro nějakou vychrtlinu. Mojí drahé boubelce vůbec neseděl – a kde co z něj překypovalo. Vypadala jako nepovedený dort s příšernou rtěnkou. I tak jsem byl rád, že se snažila. Vzal jsem ale výběr do svých rukou a pořídil jí černý krajkový set pro boubelky, ve kterém byla k nakousnutí. To červené „cosi“ už naštěstí nikdy nevytáhla. Naštěstí – protože to byl fakt trapas.“ 

trapas

„Moje přítelkyně mě chtěla k výročí překvapit a koupila si sexy spodní prádlo,“ píše nám Roman (37). (zdroj foto: workhardplayharder.blog)

Ať žije mateřství!

„Nemohl jsem se dočkat, až syn večer usne. Koupil jsem ženě sexy prádlo a hodlali jsme jej vyzkoušet,“ popisuje Leo (32). „Žena si to nakráčela po uspání malého do koupelny, kde se přeměňovala v bohyni. Trvalo to sice celou věčnost a málem jsem usnul, ale nakonec přišla do ložnice nádherná žena v tom nejkrásnějším černém korzetu, podvazkovém pásu a samodržicích punčochách.

Byla vážně k nakousnutí a hned jsem ji začal dráždit. Vtom se ale z pokojíčku ozval pláč a nezbylo, než aby žena odešla dítě uspat. Syn se dožadoval rozsvícení světla, protože se bál tmy. Když maminku uviděl, naprosto nechápal, co se to děje, a dokonce se jí lekl a řekl, že je jako čarodějnice. Pak jsem usnul, ale za nějaký čas mě probudila žena a mohli jsme pokračovat.“ Takže i tento trapas jsme zvládli.

Už se také těšíte, až si vaše partnerka obleče něco krásného na sebe?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Největší seznamovací trapasy všech dob. Tohle tedy rozhodně zažít nechcete

Holky jako sexy mlátičky. To je pokoukáníčko!