Největší seznamovací trapasy všech dob. Tohle tedy rozhodně zažít nechcete

Udělat skvělý první dojem je základ budoucího úspěchu ve vztahu. No, ale někdy se to prostě a jednoduše nepovede. Přinášíme ty největší trapasy, co se přihodily během seznamování. Tomuhle se rozhodně budete chtít na míle vyhnout!

seznamovací trapasy

Přirozená krása? To nevedeme. Trapas ze solárka

Seznamovací trapasy se zkrátka dějí. Když se Mirek seznámil s o čtyři roky starší Lenkou, docela ho oslovila. Na internetu probírali kde co, posílali si fotky a zdálo se, že se stejně zapálená do fotbalu, jako on. „Konečně někdo, s kým si budu rozumět,“ těšil se Mirek. Nic nebránilo prvnímu skutečnému seznámení. Mirek ale na smluveném místě Lenku skoro nepoznal! 

Přišla k němu totálně zmalovaná žena, co měla navíc ještě tmavě modré kontaktní čočky. Na první pohled šlo vidět, že přirozenost jí rozhodně nic neříká. Řasy měla až do nebe, drápy by mohla otvírat konzervy. Solárková barva kůže moc nekorespondovala s ještě tmavším odstínem silného make-upu.

Mirek zůstal stát, nikoliv však užaslý její krásou, ale nechápal, jak může něco tak bizarního pobíhat po světě. Aby toho nebylo málo, byla Lenka oblečena do velmi vyzývavého oblečení a na podpatcích evidentně příliš chodit neuměla. Musel si přiznat, že mu to připadá jako rande na slepo se ženou nevalné pověsti.

Aby zachoval lajnu, vzal ji do baru. Tam si na toaletě s kamarádem domluvil, že mu za chvíli zavolá. Telefon začal po chvíli vyzvánět a domluvená scénka o nutném odjezdu k nemocné babičce Mirka vysvobodila. Internet je sakra na nic, co se seznamování týče! Jsou to samé trapasy.

Gentleman? Ani náhodou! Seznamovací trapasy jsou jeho doména

Jeden z nejhorších seznamovacích zážitků proběhl během rande na slepo v jedné nejmenované pražské restauraci, kde si dala dostaveníčko Marina s Marcelem. On se zdál velmi pohledný, inteligentní a příjemný.

Rozhodně se v nabídce restaurace dobře vyznal, a tak objednal zajímavé pokrmy i pití pro sebe i pro dámu. Zatímco v klidu konverzovali, Marcel držel sklenici způsobně za stopku a hovořil velmi distingovaně o červeném vínu i o kráse Marcely. Té se muž začal docela líbit.

Na konec celého seznamovacího večera však dáma zažila naprostý šok. Marcel jí oznámil, že si dají sázku – kdo nejlépe tipne, kolik bude celá útrata za daný večer stát, nebude nic platit. Marinin tip byl dost pod čarou, a proto Marcel usoudil, že to celé dáma zaplatí.

Těžko říct, zda to byl již předem promyšlený hodně nechutný krok. Nicméně Marcelu stálo nevydařené rande téměř tři tisíce. Ještě cestou domů si spílala, jak mohla tak hloupě naletět.

Co takhle pivíčko? Trapasy s alkoholem

Theodor nikdy nezapomene, jak pozval na rande ženu, se kterou se seznámil na motorkářském srazu. Během toho odpoledne, kdy se potkali na motorkách, mu připadala velmi příjemná a milá. Motorkám fandila od malička, podobně jako on. Že by ideální partnerka?

Na rande dorazila krásně oblečená kočka a Theodorovo srdce zajásalo: „Takže je krásná i mimo motorkářský svět, to je paráda!“ Jeho radost však netrvala dlouho. Zašli spolu do jedné restaurace, kterou mu Lucie doporučila.

Tam už ji z dálky zdravili místní štamgastové, se kterými se šla krátce pozdravit. Objednali si jídlo a bavili se o všem možném. Už během čekání na večeři ale Lucie vypila dvě piva. Theodor si říkal, že asi měla žízeň, nebo že má před jídlem zřejmě ráda trochu piva.

Ona však ve stejném tempu pokračovala i nadále. Ke konci jídla už dopíjela páté pivo! Jeho sny o dokonalé ženě se začaly rozplývat, když se její řasenka začala pomalu rozpíjet a ona místo konverzace nasadila opileckou mluvu, které už nešlo příliš rozumět. Bylo jasné, že tady vysedává s ochmelky každý den.

S takovou ženou nechce nikdo nic mít. Theo zaplatil útratu a odporoučel se domů, dámu doprovodil na zastávku a nikdy víc ji (naštěstí) neviděl. Další trapasy by už nedal.

Tak tyhle „peckovní trapasy“ byste opravdu na vlastní kůži prožít nechtěli.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Příběhy čtenářů: Takhle dokážou ztrapnit děti. Znáte to taky?

Příběhy z táboráků: Co vše se může přihodit během jednoho večera?