Příběhy čtenářů: Takhle dokážou ztrapnit děti. Znáte to taky?

Mít děti je super. No vážně. Naši čtenáři se svěřili se situacemi, kdy by se ale nejraději vrátili zpět do doby, kdy ještě žádné potomky neměli. Největší trapasy s dětmi si nyní přečtěte i vy. A klidně se škodolibě zasmějte, že se to nestalo vám. To je ostuda!

příběhy čtenářů

Tatínkův džusík

„Můj dvouletý syn konečně začal mluvit tak, že se mu dalo rozumět, a tak začala ta pravá zábava,“ píše Jonáš, který přidal svou story mezi tyto příběhy čtenářů (36).

Začal jsem ho brát s sebou do našeho malého vesnického obchodu. Pokaždé jsme tam potkali spoustu známých, v sobotu ráno se tam sešla skoro celá vesnice. Syn se na všechny usmíval a já se cítil hrdý, jakého mám krásného klučinu.

Až do chvíle, kdy jsme jeli vozíkem kolem piva. Tam najednou začal na celé kolo křičet: „Tatínkův džusík, kup tatínkův džusík!“ Nahlas křičel a ukazoval na lahve piva. Nebylo, jak utéct. Všichni na mě civěli a smáli se. Ano, přesně takhle jsem doma zastíral, že si občas jedno dám.“

Zveřejnil video na Tik Toku – mega ostuda!

„Tátou jsem se stal vcelku mladý, ve 21 letech. Takže chápu, když teď můj syn má Tik Tok. I mě tahle appka vcelku baví,“ píše Matouš (29). „To jsem ale ještě netušil, čeho bude schopný. Jednou mě nekompromisně natočil, jak po noční nahlas chrápu. Postel rozházená, pusa otevřená, chrapot jako v medvědí noře.

A ten malý zmetek to umístil na Tik Tok! Když jsem viděl, kolik to mělo zhlédnutí, myslel jsem, že ho přetrhnu jako hada. Video se navíc dostalo i k mému šéfovi.

Nakonec jsem to ale přešel a řekl jsem si, že takhle prostě spí všichni, a jestli z toho má někdo zážitek, tak prosím. Synovi jsem ale vysvětlil, že bez svolení už tam videa dávat nebude.“ Taková ostuda už se nemůže opakovat.

Myslel jsem, že mi vyměnili dítě

„Dcera oslavila třetí narozeniny a vše bylo zalité sluncem,“ píše Gustav (41), který také přispěl do vínku a rozšířil tak dnešní příběhy čtenářů. „Konečně jsme se nadobro vymotali z plínek a už se s ní daly provádět různé vylomeniny.

Zrovna v tomhle čase ale začala mít období vzdoru. Ze dne na den se začala vztekat tak, jak to nikdy dříve nedělala. Byl jsem s ní zrovna v ZOO v tropické hale. Pozorovali jsme opice. Pak jsem jí řekl, že se jdeme podívat na další zvířata. Reagovala naprosto nepředvídaně.

Začala brečet a křičet, že nikam nechce. Nedala se nijak ztišit ani uklidnit. Nakonec se svíjela po podlaze a já měl z ostudy kabát. Vypadal jsem jako otec, co své dítě snad bije. Naštěstí z toho už vyrostla, ale na ten den nikdy nezapomenu.“ To byla ostuda!

Příběhy čtenářů: Ostuda? Měl jsem z ní kabát 

„Když byly děti malé, jezdil jsem jednou týdně do města, abych si dodělal vysokou školu. Dnes jsem za to rád, bez studia bych neměl svoji stálou pozici,“ ozval se nám se svým příběhem Roman (55).

Střídali jsme si s manželkou syna u autobusu. Ona jela z práce a převzala si dítě, já nastoupil a jel do školy. Zrovna v době, kdy se syn učil chodit, chtěl všechno dělat sám. A právě na ten den nikdy nezapomenu. Potkal jsem na zastávce známého a dali jsme řeč. Syn si mezitím spokojeně hrál v trávě.

Zrovna když přijížděl autobus se ke mně ale syn dobatolil a něco hnědého mi otřel oběma rukama o světlé kalhoty. Asi všichni víme, že objevil něco, co tam předtím zanechal pes. Musel jsem nastoupit, jinak bych školu zameškal.

Cesta autobusem byla peklo. Lidé se na mě otáčeli a snažili se dostat co nejdále od toho smraďocha. Naštěstí jsem ve městě požádal v obchodě prodavačku, ať mě pustí na záchod, kde jsem si aspoň to nejhorší umyl a osušil.“ Dnes mi tuhle příhodu můj dospělý syn jen těžko věří. Kdyby jen věděl!

Co myslíte, není to parádní, mít své vlastní děti, co vám celý život dělají jen samou radost? Pokud jste rodiči, určitě máte i vy nějaké parádní příběhy ve svém archivu. Vzpomněli jste si i vy na nějakou nepatřičnost, co vám vaše dítě provedlo? Nějaká pěkná ostuda?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Neuvěřitelné příběhy řidičů alkoholiků