Přátelé dokážou někdy pořádně zavařit. Co se přihodilo našim čtenářům?

Mít kámoše je super. Bez nich bychom si těžko dokázali představit veselejší chvíle a bláznivé nápady. Moct se taky občas svěřit s něčím, co člověka žere, je další parádní relax. No jo, jenže někdy kámoši nedokážou udržet jazyk za zuby, a pak je trapas na světě. Takto přátelé „pomohli“ našim čtenářům.

přátelé

Prkno v posteli aneb super přátelé

„Našel jsem si novou přítelkyni a byl jsem v sedmém nebi. Hezčí holku jsem v životě neměl. Byla vysoká, štíhlá, a dokonce dělala modeling. Prostě naprosto krásná kočka,“ píše Václav (27), kterému přátelé dost zavařili.

„Kočka to sice byla, ale v posteli to teda neuměla ani náhodou. Nikdy jsem nechápal, jak někdo o holce může říct, že tam leží jako prkno… dokud jsem si to nezažil na vlastní kůži. Byla fakt o ničem, až mi to přišlo k smíchu, jak tam pode mnou leží jako kus dřeva.

Jednou jsem si s kámošema dal trochu víc piv a všechno jsem jim řekl. Moji holku do té doby všichni žrali, protože to byla opravdu kost. Když jsem jim ale říkal, že se ani pořádně nehýbe, smíchy málem spadli pod stůl. Naneštěstí se právě ona se svými kamarádkami k nám ten večer připojily. To už jsme měli popito řádně.

Přišly s ní její kamarádky, všechny kočky, seznámila se s nimi na modelingové soutěži. No a jeden můj kamarád, naprostý vůl, začal dělat narážky, jestli náhodou holky taky nejsou robotická žehlicí prkna.

Nikdo nechápal, ale pak se na mě ONA podívala a bylo jasné, odkud vítr fouká. Trapas jako drak. Ale dneska už spolu nejsme, ukončil jsem to já. Dřevo prostě nezměníš.“

Firemní školení, no jasně

„Byl jsem už půl roku novopečený otec a musím se přiznat, že už mi z toho věčného nevyspání a povinností šla hlava kolem,“ svěřuje se Jáchym (24). „Navíc se kámoši zrovna chystali na každoroční týden na vodě. Věděl jsem, že přítelkyně nebude souhlasit s tím, abych někam jel.

Syn byl strašně náročný a celé noci prořval, přítelkyně byla jako chodicí zombie a byla ráda za každou chvíli, kdy můžu být s malým já. Ale já se rozhodl jet na vodu.

Neuměl jsem ale přiznat, že jedu za zábavou, zatímco ona tam bude trpět s tím naším malým upírem. Tak jsem jí řekl, že mě čeká týdenní školení. Vzala to v pohodě, co jiného jí zbylo.

Zábava byla v plném proudu a počasí nám vyšlo parádně. Jednou za čas jsem se ale logicky musel ozvat domů, abych přítelkyni alespoň na dálku podpořil.

Tak jsem pokaždé odešel od hlučné party a volal jsem v soukromí. Co čert nechtěl – zrovna uprostřed hovoru se ke mně přiřítili dva kámoši a v podnapilém stavu se snažili do telefonu šišlat na malého.

Samozřejmě si toho všimla moje přítelkyně, které hned došlo, kde ve skutečnosti jsem. Ještě dalších několik týdnů jsme měli skutečně tichou domácnost,“ uzavírá Jáchym.

Soukromá rozlučka se svobodou – přátelé k nezaplacení

„Měl jsem před svatbou a domluvil jsem bečku piva a opékání pro kamarády,“ píše Jiří (27). „Domluvil jsem velkou partu lidí, měli jsme k dispozici celý sportovní areál, takže jsme se vyblbli i na volejbale, tenise a fotbálku. Bylo to parádní odpoledne. Věděl jsem, že si na mě nachystají nějaké překvapení, ale že až takové, to jsem netušil.

Přesně v jedenáct večer, když už jsem začal blekotat a měl pořádně naváto, začala na připraveném pódiu hrát podmanivá hudba a kámoši mě přivázali k židli a vynesli na pódium.

Tam přišla striptérka a předváděla svou show. Omotávala se kolem mě jako liána a já si užíval toho, že jsem si mohl polaskat její silikony. Protože jsem měl zavázané ruce, cpala mi je přímo do obličeje. Byl to skvělý zážitek!

Po konci akce jsem všechny poprosil, aby to zůstalo mezi námi, a aby se o striptérce moje nastávající nedozvěděla. „Pozdě!“ řekli mi. Video ještě ten večer poslali mojí snoubence. Hadi jedni!“

Někdy se prostě nevyplatí kamarádům důvěřovat. A co vaši přátelé?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Příběhy z táboráků: Co vše se může přihodit během jednoho večera?

Příběhy čtenářů: Takhle dokážou ztrapnit děti. Znáte to taky?