Jak si užít večer s přáteli v době karanténní?

Dnešní doba moc nefandí společnému trávení času s přáteli jak v baru, tak ani doma. Máme pro vás tedy tipy, jak si užít večer jak dohromady, tak i virtuálně. Co tedy o víkendu podniknete? Nebo zkusíte všechny možnosti?

jak si užít večer

Buďte zase spolu, i když ne tak úplně – a užijte si příjemný večer. Jenže jak si užít večer s přáteli? V této složité době vám určitě pomůže náš seznam tipů. 

Uspořádejte filmovou noc

Jednou z možností, jak si užít večer, je filmová noc. Pozvěte své přátele, uvelebte se na pohovku se spoustou chutných kousků a sledujte film. Každý si můžete film vybrat – a poté si každý týden vytáhněte z klobouku nějaký film, na který budete koukat.

Virtuální alternativa:

Virtuální filmový večer je také docela snadné udělat. Pokud máte každý účet Netflix, můžete na něm sledovat film. Poté na telefonu, nastavíte videohovor, abyste při sledování měli společnost.

Chcete-li, aby to bylo více vzrušující, můžete jít o krok dále a proměnit to v tematickou noc! Řekněme tedy, že si někdo jako film zvolí Great Gabsy – poté uděláte dress code s touto tématikou a „spojíte“ se navzájem na skleničku.

Naučte se tancovat

Bavte se a tancujte! V závislosti na tom, jaký typ člověka jste, můžete to udělat jako cvičení a výzvu, nebo prostě jen tak ze srandy. Jednoduše přejděte na YouTube, najděte taneční tutoriál, naučte se to se svými kamarády, což vás ještě více spojí.

Virtuální alternativa:

Tohle je také velmi snadno virtuálně proveditelné. Vše, co potřebujete, je notebook pro výuku tance a telefon pro videohovor. Dej tomu šanci…. Vyzívám tě!

Sepište si seznam

Je čas začít PLÁNOVAT! Spojte se se svými kamarády a napište seznam všech věcí, které chcete v příštím roce společně dělat. Napište všechna místa, kam chcete jít, všechny události, které by ostatní mohly zajímat. Až se život zase vrátí zpět do normálu, není důvod, proč byste se na tento seznam netěšili.

Virtuální alternativa:

To je super snadné, protože se jedná o virtuální „noc s přáteli“. Můžete se s ním lépe organizovat hledáním různých věcí a míst na internetu během vašeho facetime hovoru. Přitom o tom můžete diskutovat, spojit různé nápady do hlavního seznamu a určit si data, kdy budete kdy dělat.

Herní noc

Je to jednoduché, a hlavně zábavné. Můžete si zahrát deskové hry, společenské hry, krátké nebo dlouhé, výběr je na vás. Pokud zvolíte i nějaké alkoholové hry, věřte, že zábava se rozproudí velice rychle.

Virtuální alternativa:

Aby to bylo virtuální, můžete vyzkoušet hry, které jsou již k dispozici v aplikacích. Stačí, abyste byli všichni propojeni přes Skype a viděli na sebe. Tak si užijte srandu!

Udělejte si dezertní noc

Dezertní noci jsou moje úplně nejoblíbenější. Jak to funguje? Každý přinese sladkou pochoutku podle svého výběru. Poté každého trochu ochutnáte a obodujte od 1 do 10 svými body, abyste určili svůj oblíbený!

Virtuální alternativa:

Tohle je trochu složité to udělat virtuálně, ale nebojte se, vyladíme to, aby to fungovalo! Prostě upečte nebo jinak připravte svůj oblíbený dezert, posaďte se s ní na pohovku a pořádejte videochat, kde si navzájem ukážete, co jíte. Když už nemůžete být spolu.

Zábavné otázky

Jak se o svých kamarádech dozvědět co nejvíce, a přitom si ještě užít zábavu? Připravte si klobouk, do kterého dopředu nastříháte na papírcích různé otázky, nejlépe na tělo (pokud tedy jsou všichni vaši přátelé těmto otázkám otevřeni). Každé kolo si hoďte kostkou – kdo hodí nejmenší číslo, ten losuje. Jak jednoduché!

Virtuální alternativa:

Zde je opět potřeba se spojit přes Skype nebo jinou aplikaci. Kostku si připraví každý vlastní a z klobouku budete prostě tahat jen vy a otázky budete číst. To budete koukat, co se dozvíte!

Tak si užijte příjemný večer!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Přátelé dokážou někdy pořádně zavařit. Co se přihodilo našim čtenářům?