Ach, ty děti! 6 vtipných příběhů, které dokazují, že život s nimi rozhodně není nudný

Že mají děti prostořeký jazyk, to víme všichni. Přečtěte si příběhy, kdy se bezprostřednost dětí obrátila v trapas pro jejich rodiče.

děti

Sex v železářství

Děti jsou radost! To bezesporu. Byl jsem v železářství se svými dětmi, kterým jsou čtyři a pět. Spěchal jsem a snažil jsem se vyskládat věci na pokladnu, když se můj čtyřletý z ničeho nic zeptal pokladníka: „Víte, co je to sex? Moji rodiče to dělají pořád! Ale proč to dělají, to fakt nevím.“

Okamžitě jsem zrudl, pokladník byl docela rozhozený a jen se na mě tak nějak divně díval. Ale ten chlap v řadě za mnou, dělník se sádrou na džínách, plakal smíchy. Nakonec řekl: „To se máš, kámo!“

Nákup spodního prádla děti nebaví

Nakupovala jsem s mým tříletým synem, který seděl v nákupním košíku. Do zadního rohu vozíku jsem hodila obzvláště atraktivní spodní prádlo – přesněji tanga – myslela jsem, že si toho nevšimne.

O několik minut později ale samozřejmě Kubík zareagoval, řekl mi, že ty mi určitě nebudou slušet. Řekla jsem mu, že určitě ano a už jsme se o mých kalhotkách nebavili.

Myslel jsem, že je to vyřešené, ale když jsme se přiblížili k muži nakupujícímu poblíž nás, můj syn zvedl tanga s oběma rukama nataženýma zařval: „Hej pane! Myslíte, že budou mamince slušet? “ Ten chlap se na mě usmál, pokrčil rameny a odešel. Nechal jsem tanga na nejbližší polici a rychle spěchala domů. Děti do obchodu rozhodně nebrat!

Jízda do školy

Pravidelně každé ráno vozím svou šestiletou dceru do školy. Ráno bývá ale v Praze provoz opravdu šílený, co si budeme. A škola také nepočká proto, že jsem se někde zasekl po cestě.

Proto jsem musel trochu přišlápnout plyn, když jsem se blížil k semaforu, na kterém měla každou chvíli skočit červená. Pravda, nestihl jsem to úplně – a jak naschvál se za mnou za chvíli rozblikaly policejní majáky. Dcera se ptala, co jsem udělal, tak jsem jí řekl, že jsem projel na červenou.

Zastavili jsme, přišel policajt – a ještě před tím, než stihl říct obligátní: „Dobrý den, pane řidiči,“ spustila svou má dcera: „Dobrý den, ano, táta projel na červenou, ale to on dělá pořád, to je v pohodě, taky nikdy zastaví na stopce, a kdybyste viděli, jak rychle jezdí, to byste se i báli!“

Předpokládám, že policista měl děti ve stejném věku, protože tento můj přestupek skončil domluvou.

Trapas na skluzavce

Rád chodím s dcerou ven, protože vždy skončíme na dětském hřišti u zahrádky mé oblíbené hospůdky, kde jsou další děti. Když jsme tam byli naposledy, bylo léto, ona měla sukýnku a zrovna se učila na nočník. Riskli jsme to a plenku jsem jí nedal, ale každou chvíli s ní odbíhal na trávu.

Věděla, že když se jí chce, řekne si. To ale úplně nevyšlo, když jela ze skluzavky. V ten moment neudržela svou potřebu – přesněji řečeno – velkou potřebu! Takže jsem si musel jít vypůjčit do hospůdky ubrousky, a to hnědé nadělení utírat z celé skluzavky. Od té doby se mi tam moc chodit nechce.

Chudák babička

Jednou u nás byla na návštěvě má matka. Po obědě jsme se rozhodli, že si vyjdeme s naším čtyřletým synkem na procházku, protože bylo venku krásné počasí.

Povídali jsme si o všem možném, až z ničeho nic se můj prostořeký synek otočil na mou matku a povídá: „Babičko, až umřeš, tak tě pohřbíme a vezmeme ti klíče od našeho domu.“ Nemám tušení, kde to vzal, akorát moje matka se od té doby dívá na mou ženu podezíravě.

Super balónky pro děti

Když byly mé děti starší, nechali jsme je jednom chvíli samotné doma s tím, že se nají a přijdou za námi do kanceláře, kterou jsme měli ve vedlejší ulici. To jsme ale netušili, že se samozřejmě budou prohrabovat úplně vším, co doma máme – a to i v naší ložnici.

Co mohli objevit jiného než kondomy. V té době ještě nevěděly, co to je a myslely si, že jsou to balónky, které jsme jim koupili. Tak je s chutí nafoukli, připevnili na ně šňůrky a po celou cestu si s nimi venku pinkali. Supe zábava!

No jo, to jsou prostě děti!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

V hlavní roli guma aneb Zvláštní příběhy o žvýkáčkách

Lechtivé příhody z dob střední školy. Stalo se vám to také?