Lechtivé příhody z dob střední školy. Stalo se vám to také?

I když se za své pravěké období mnozí stydíme, občas se hodí nahlédnout do archivu ve své hlavě a zavzpomínat na chvíle někde dávno na střední škole, kdy jsme se objevovali a hledali. A mnozí z nás zažili i své první lásky.

lechtivé příhody

Provokace po internetu na střední

Josef (21) zažil střední vcelku nedávno. Proto má lechtivé příhody živě ve své paměti. Svěřil se nám, že i během posledního ročníku si psal se svou spolužačkou z vedlejší třídy, se kterou chodil. Nemohli se sebe navzájem nabažit, a tak si psali i během výuky.

„Na tu hodinu ekonomie nikdy nezapomenu. Psala mi o tom, co všechno by se mnou v tajných koutcích školy ráda zažila. Měl jsem z toho hlavu odvařenou – a vzrušení bylo samozřejmě vidět i jinak. Jenže zrovna v tu chvíli mne profesor vyvolal k tabuli.

I když mne moje vzrušení brzy přešlo, stihla si toho všimnout celá třída včetně profesora, který si samozřejmě neodpustil poznámku o tom, že se té ekonomie evidentně nemohu nabažit.

Alespoň jsme pak s mou holkou postupně zrealizovali vše, o čem jsme si psali, to byla taková malá útěcha mé lechtivé příhody,“ dodává Josef.

Romantika pro královnu

„Když jsem byl na učilišti, neměl jsem nic víc, než pár knih a oblečení,“ píše Roman (61). „Věděl jsem ale, že ke mně přijde moje tehdejší láska, Irenka. Moc jsem toužil jí celý pokoj vyzdobit, aby se u mě cítila jako královna. Bylo skvělé, že konečně naši na víkend odjeli – a my měli celý byt jen pro sebe.

No co, bydleli jsme nedaleko hřbitova, tak jsem zašel posbírat pár svíček a v pokoji vytvořil romantiku. Samozřejmě se dodnes stydím za to, že jsem nebožtíkům nedopřál dost světla.

V pozdější době jsem tam svíčky postupně vracel. Irence jsem samozřejmě neprozradil, odkud byly. To by se ke mně už tolik nevinula,“ dodává Roman.

Tak jsme to zkusili

„Na střední škole jsem měl dvě kamarádky, co spolu chodily,“ uvádí Tony (41). „Nikdo nevěděl, jestli to jen hrají, nebo se mají opravdu rády. Prostě se vodily za ruce a dávaly si pusy. Mimo jiné to byly i moje dobré kamarádky. Často jsme trávili čas spolu s celou partou v zahradní chatě u nás v zahrádkách.

Když jsme tam zapíjeli maturitu, nálada byla dost uvolněná. Nakonec jsme v chatě zůstali jen ty dvě holky a já. A z hecu jsme se domluvili, že to spolu zkusíme. Mysleli jsme si, že to bude probíhat jako v lechtivém čtení, ale realita byla dost kuriózní. Jak jsme byli opilí, všemu jsme se smáli a z erotiky nakonec moc nezbylo.“

Finta na kluky na střední

„Když jsem byl ve třeťáku, jedna z holek z vedlejší třídy si mě najednou začala všímat,“ píše Bohuš (54). „I když o mě dříve nejevila zájem, už druhý den se přede mnou doslova nakrucovala a snažila se o to, ať ji sbalím. Když už se tak nabízela, rozhodně jsem neřekl ne.

Následně mě dva dny při každé přestávce na tajné chodbě líbala a těšila se, až spolu budeme cestou ze školy sami. Byl jsem v jednom ohni. Při cestě ze školy jsme to vzali parkem a já se připravoval na to, co bude. Krev mi v žílách doslova vařila, byl jsem naprosto vzrušený.

V křoví mi Mirka pomalu svlékla kalhoty, a pak i trenýrky. Místo milostného zážitku ale najednou s mými trenkami zmizela neznámo kam! Nakonec jsem zjistil, že se holky vsadily, kdo udělá lepší past na kluky. Sežral jsem to i s navijákem.“

Jiná liga

„Na konci druháku jsem potkal Markétu. Byla to holka, které už bylo dvacet. Koukal jsem na ni jako blázen a naprosto pochopil, co znamená, když někdo řekne, že je mimo moji ligu. Byla překrásná,“ píše Martin.

Odjakživa jsem ale šašek, a tak jsem si řekl, že to prostě zkusím. Celý víkend, co jsme byli s rodinou na svatební oslavě, jsem ji bavil. Neustále se smála a držela se mě jako klíště. Bylo jí se mnou krásně. Ještě v neděli ráno, před odjezdem, jsme spolu zašli na procházku kolem řeky.

Poblíž zátočiny mě začala líbat. Bylo to jako ve snu. Nakonec jsme se sblížili opravdu dokonale a do společnosti ostatních se vraceli trochu pomačkaní. Po skončení svatby jsem ji už nikdy více neviděl. Bylo to to nejhezčí poprvé, co jsem si mohl přát.“

A co vy? Jaké jsou vaše lechtivé zážitky z dob střední?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Příběhy z táboráků: Co vše se může přihodit během jednoho večera?

Neuvěřitelné příběhy řidičů alkoholiků