Holky jako sexy mlátičky. To je pokoukáníčko!

Svaly i obliny, údery jako od chlapa, spodní prádlo, síťované punčocháče i bičíky. To všechno je ženský wrestling. Že jste ještě nepropadli jeho kouzlu? Proboha, v jakém roce jste zamrzli?

Divácky nejpopulárnější sporty v Česku? Podle ankety portálu Sport Central, které se zúčastnilo téměř čtyři a půl tisíce lidí, je to hokej (44,1 %) a fotbal (25,7 %). A co našinci aktivně dělají? Tím nejvíc zmiňovaným místním sportem je koho a běh. I přesto, že tyhle aktivity jsou na hony vzdálené ranám, kopancům a nakládačkám obecně, mnozí si najdou čas na sledování profesionálních zápasů – i těch „jiných“. Jen se zasněte…

Jak trávit volné večery?

Nafukovací dětský bazének, v něm litry levného oleje a dvě krásné zápasnice ve spodním prádle… Nádhera, která nemá obdoby.

Mimochodem, místo oleje si klidně můžete představit bahno nebo omáčku. Vždyť každoročně se na podzim v anglické Stacksteads konají souboje profesionálních wrestlerů, které se koupou v 1 500 litrech nějaké kejdy. (Jo, i v kostýmech. Minulý ročník ovládl Gandalf z Pána prstenů a Fred Flinstone.)

Ačkoli nikterak nesnižujeme výživnost ani zábavnost této akce, přece jen, polonahý holky nenahradí nikdo. A jak to profi zápasnice mají s krásou? Jestli jste zatížení na typický ženský půvab, přijdete si na svoje, protože hodně z nich živí zároveň i modeling! Vezměte si třeba takovou Torrie Wilson.

Holky jako sexy mlátičky

I přesto, že tahle šťáva s profi ženským wrestlingem už skončila (aktivní éra 1999 – 2008), dál se živí se jako cvičitelka fitness a modelka, k čemuž ji paradoxně posunulo právě mlácení.

Když v roce 1998 vyhrála soutěž Miss Galaxy, všichni ji měli za drsnou kočku. Jenže pak milá zlatá nafotila velmi ženské sexy fotky ve spodním prádle (Playboy a FHM) a všem spadla brada.

Když to máš, tak to taky ukaž. Foto: Playboy

Když to máš, tak to taky ukaž. Foto: Playboy

To u její kolegyně Stacy Keibler to bylo trochu jinak. Ta je povoláním herečka, modelka a profesionální zápasnice už od roku 1998 po současnost (i když vždycky něco ze svých koníčků upřednostní nebo naopak vyřadí).

Jestli je to feminismus, tak palec nahoru!

Stacy měří metr osmdesát a má neskutečně krásný a dlouhý nohy, což ji zařadilo jako raritu v seznamu krásek se železnými pěstmi. Žádná druhá v rámci Světového šampionátu (WCW) a  World Wrestling Entertainmentu (WWE) tak dlouhý nohy nemá. Prostě nejvyšší WWE diva, která nafotila sexy snímky třeba pro Maxim.

Nohy všude, kam se podíváš. Foto: Pinterest

Nohy všude, kam se podíváš. Foto: Pinterest

Taky v dubnu 2008 ji časopis FHM přiřadil 64. příčku v každoročním seznamu stovky nejsvůdnějších žen planety. V témže roce jí připadlo ocenění nejžhavější sportovkyně. No, zajímavě se ona a její kolegyně Torrie Wilson dostaly do podvědomí veřejnosti. Jen tak pro formu, exhibiční zápasy zvlášť téhle dvojce neskutečně sednou. Jen mrkněte na video, jak si to spolu rozdávají! Budete i po něm pochybovat, jestli wrestlerky jsou nebo nejsou sexy? Utřete si skla…

Live mejdan u sousedů

Nadchnul vás souboj dvou krásek na ostří nože (aspoň předstíraný)? Pak se na podzim vydejte do Polska. Světový šampionát v ženském wrestlingu (freestyle) se právě tam koná 7.-9. října 2016. A ještě že tak. I když se poprvé živé vystoupení profesionálního wrestlingu v Česku uskutečnilo již 11. června 2009 v Tesla areně (WWE Raw Live), mnozí mu ještě tak úplně nepřišli na chuť. Teď už se to možná změní. Nebo ne?

Přestože k centrům wrestlingu patří převážně Velká Británie, Německo, Japonsko, Mexiko nebo USA, výčet těch nejhezčích kostí, které pro ránu nejdou daleko, se vám určitě bude líbit. Akorát bacha na zuby.

Tak co, jak se vám mlátičky líbí? A postavíte svoji mladou do nafukovaníco bazénku?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sexy rosničky v televizi – díky komu překousneme i špatné počasí?

Potěšte oko. Sexy trénink pole dance!