Jste dost drsňák na tohle spodní prádlo? Teď se ukáže, jak velký máte… smysl pro humor

Když se řekne vtipné spodní prádlo, většina chlapů si představí boxerky s veselým nebo sarkastickým potiskem. Ukázat, jaká je vaše skutečná míra smyslu pro humor ale můžete i jinak než jen komickým obrázkem na půlkách. Přinášíme přehled těch nejvtipnějších kousků pánského spodního prádla, na které si troufnou jen opravdoví drsňáci. Patříte k nim?

prádlo

Skotská móda trochu jinak

Mnoho moderních mužů (a to nejen těch se skotskými kořeny) našlo oblibu v pánských sukních. Výhod, které má tato část oděvu, je nespočet. Od pocitu svobody a volnosti až po příjemný “profuk”, který každý chlap jistě ocení, a to hlavně během letních veder. Sukně zkrátka v žádném případě neubírá na mužnosti, a to ani v případě, že její upravenou verzi nosíte jako spodní prádlo.

prádlo
Když volnost, tak pořádná! (foto: menwantmore.com)

Sněhulák, který rozpálí

Mankini jsou považované za jeden z nejodvážnějších módních počinů pro pány. Ačkoliv původní model byl navržen jako žertovné plavky, staly se mankini hitem, který už několik let sklízí obrovský úspěch a to nejen u mužů, ale především u jejich partnerek. Pokud tedy máte dost humoru i odvahy, směle si některý z designových kousků pořiďte. Vybírat můžete jak z těch opravdu humorných motivů, tak z těch elegantnějších, které s nadsázkou zaručeně nadchnou každou dámu.

Poklady jako v bavlnce

Zima a mráz mohou chlapy pořádně potrápit a to nejen v případě, že v autě zamrzne směs do ostřikovačů. Aby byl váš nejcennější poklad opravdu v bezpečí a pohodlí i v té nejmrazivější zimě, můžete mu pořídit hřejivý vtipný obleček. A je jen na vás, jestli dáte přednost tradičním motivům, nebo zvolíte exotiku v podobě slona či krajty. 

prádlo
Do chladné zimy ideál! (foto: ptakoviny-cb.cz)

Prádlo pro dokonalé tvary

Že si dámy čas od času pomáhají stahovacím nebo tvarujícím prádlem není žádné velké tajemství. Leckdy tak čeká na muže nepříliš příjemné překvapení, když jeho nová partnerka poprvé odloží podprsenku, která ukrývala více vycpávek než prsou. Proč by si tedy i chlapi nemohli k dokonalým tvarům také trochu pomoci? Právě pro muže toužící po dokonalém zadku bez dřiny v posilovně se skvěle hodí speciálně navržené spodní prádlo.

prádlo
Vylepšete své mužství pomocí vycpaného prádla. (foto: joom.com)

Správný hasič je vždy připraven

Pro profesionální i dobrovolné hasiče by měl být tento kousek spodního prádla skoro povinnou výbavou. Ale ani všichni ostatní vtipálci a nadšenci, kteří si své hadice skutečně váží, by neměli nad pořízením tohoto kousku váhat. Však taky, která žena by nechtěla mít doma odvážného hrdinu v červené uniformě?

hasič
Každý hasič má pořádnou hadici. (foto: eSexyMale.com)

Stylové prádlo jako pro tarzana

Jste tělem i duší divoch a vaše drahá polovička právě tuhle vlastnost nejvíce miluje? Nebo chcete své nové známosti hned od začátku vztahu naznačit, co od vás může očekávat? Ať tak či onak, prádlo se zvířecími vzory vždy bude patřit k tomu nejsmyslnějšímu. A to nejen v dámských kolekcích.

Gentleman za každé situace

Není pochyb o tom, že kromě zlých hochů mají u žen největší úspěch také gentlemani. Jestli tedy nepatříte k rebelům a zakládáte si na své dobré reputaci, určitě najdete vhodný obleček i pro své intimní partie. Vtipné spodní prádlo totiž nemusí být za každou cenu nevkusné.

gentleman
Jako agent 007. (foto: ebay.com)

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak partnerce vybrat spodní prádlo? Jen trochu zapřemýšlejte a bude to dobrý!

TOP 5: Sexy aktivní tenistky. Která je ta vaše?