Posvíceno na mega trubku ShopaholicAdel. Sledujte ji, jestli chcete trávit čas zbytečně

Ať už jste příznivcem sociálních sítí, anebo to všechno dění vnímáte jen okrajově, i tak jste nejspíš slyšeli o ShopaholicAdel – největším bizáru všech dob, u kterého prostě nevíte, jestli se máte smát, nebo zoufalstvím brečet. Vlastním jménem Adéla Pulcová je aktuálně jednou z nejprobíranějších tváří, která moc dobře ví, jak na sebe stáhnout pozornost. Až si jeden říká, jestli něco takového vážně může běhat po světě. Nebo je to jen stvořená fikce, která se jednou dočká velkého odhalení?

ShopaholicAdel

Každý nějak začíná a právě ShopaholicAdel se poprvé objevila v pěvecké soutěži (nebo spíš pěchotě) Superstar, kde svým výkonem mohla snadno konkurovat Aničce Dajdou. A zatímco poté se z hvězdného dění vypařila, o několik let později postla své první video, nad kterým normální lidi zůstali zírat s otevřenou pusou. A zcela oprávněně. Protože vlastně veškerý obsah, který Adéla pustí ven (pseudonym vznikl podle její oblíbenkyně ShopaholicNicol) je perla socmédií. Nutno ale podotknout, že tahle “influencerka” zvednout sledovanost vážně umí.

Seznamte se s hvězdou bizáru

Bude to už nějaký čas, konkrétně rok 2020, kdy se poprvé na YouTube, později na TikToku a také Instagramu, objevila podivná osoba, která si říkala ShopaholicAdel. Její první videa vzbudila pořádný rozruch, což ani tak nebylo jejím vzhledem, ale především zvláštním, primitivním, zpočátku infantilním a poté až afektivním chováním. Nastala tak otázka, jestli se fakt někdo takový pohybuje mezi námi nebo je to jen fake pro získání sledovanosti.

Zdroj: YouTube

V každém případě Adéla své hrubé, sprosté a ne zrovna chytré chování obhajuje bipolární poruchou, na kterou má papír. Právě proto se údajně chová, jak se chová. Má na to přece nárok. Co už ale není tak úplně super, že její cílovka jsou z většiny mlaďáci a přitom hltají tohle!

Zdroj nepochopitelných videí

O tom, že je ShopaholicAdel jiná, nemůže být ani pochyb. Možná je i Marťan. Ostatně stačí se podívat na pár záběrů, kdy při živém vysílání sleduje svůj oblíbený seriál a baští dobroty, příště pro změnu dělá haul, kde ukazuje své nákupy z Lidlu či Pepca. A je otázkou, jestli tohle je opravdu její přirozenost, anebo jen způsob, jak si zvýšit sledovanost.

Pokud totiž budete sledovat Adély vývoj, zjistíte, že až nápadně její obsah videí graduje, stupňuje se její nepochopitelné chování, kde už těžce balancuje za hranou. Stačí se třeba podívat na videa, kdy ještě tehdy „svého“ Davču nechce pouštět na záchod, protože smrdí a posílá ho do protějšího KFC nebo kdy se zjistí, že Adéla vypustila do zimy svého králíčka a mrtvé morče i s výbavou umístila k popelnici. Jako by nestačilo natočit, jak jí o Vánocích bramborový salát z kelímku prostřený na ubrousku. Jako by nestačilo, že si natáčí žádost o ruku se svým Davčou…

Najednou to vše graduje až moc, až se později vyrojily spekulace, že ShopaholicAdel může být jeden obrovský fake, dost možná i spojený s dalším Kazmovým vtípkem (ostatně i do Prostřena pozval chlápka, který vypadal jako psychicky nemocný, ačkoli to byl jen najatý herec a všichni mu jeho hru zbaštili i s navijákem). Navíc jisté pochybnosti udělalo i Adély prohlášení, kde tvrdila, že na jejím charakteru se podílelo více lidí. No kdo ví, co se ještě dozvíme. 

@lusy_yyi #shopaholicadel #kazma #real? #fyp #fyp #foryou #adela ♬ původní zvuk – Lusyyyyyyy

ShopaholicAdel i přes negativní reakce jede dál

Každý člověk, ať už by nějakou poruchu měl nebo neměl, by při takové náloži od hejtrů udělal jediné – zavřel za sebou celý influencerský svět. To ale neplatí v případě Adély. Přestože se z negativních komentářů věčně hroutí, tvrdí, jak to zhoršuje její stav a nezdráhá se ani výhrůžek sledujícím, které častuje přezdívkou “lidičky a zlatíčka”, stále jede dál a pořád jsou to pecky. Mezitím se stačila mockrát pohádat se svými kolegy, rozešla se s Davčou, který teď těží ze sledovanosti, pokouší se o miminko a cítí pohyby, i když žádné nečeká, a chodí s jiným týpkem, který budí rozporuplné dojmy. Také se snaží prodat svou panenku, kterou brala jako živé miminko. No příběh je to pestrý.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Inspirace ze světa videí: Přehlídka youtuberů současné doby

Elita mezi bizary: Lidé s těmi nejdivnějšími úchylkami, jaké si umíte představit