Elita mezi bizary: Lidé s těmi nejdivnějšími úchylkami, jaké si umíte představit

Podivné sběratelské úlovky, čichání benzínu, pojídání neobvyklých věcí nebo stimulace vzrušení netradičními způsoby. Jaké jsou ty nejšílenější úchylky na světě?

úchylkami

Jak je všeobecně známo, každý člověk je naprostý unikát. A také se říká, že každý z nás má nějakou tu slabost, libůstku nebo abnormalitku. Lidé trpí nejrůznějšími úchylkami. Někdo shromažďuje keramické sovičky, někdo je zapálený sběratel fantasy suvenýrů, jiného uspokojuje třeba vůně benzínu. A tak se možná sami sebe občas ptáte, jestli nejste tak trochu divní, protože se vám opravdu hodně líbí třeba jednorožci. No, nebudeme vám lhát.

Jestli máte obývák jako růžovou svatyni připomínající cukrovou vatu s disko koulí místo lustru, flitrovým stropem a duhovými plakáty, tak divní opravdu jste. Ale v porovnání s jinými bizáry, to ještě docela ujde. Pojďte se s námi podívat na ty nejpodivnější úchylky, které kdy uchvátily lidskou mysl.

Když si zkrátka nemůžete pomoct

Úchylka je slabost pro určitý typ předmětů nebo činností, přičemž nemusí mít nutně sexuální podtext. Po světě chodí mnoho lidí s úchylkami, které neprovozují pro stimulaci vzrušení, ale zkrátka proto, že si nemohou pomoct. Jaké úchylky jsou ty nejšílenější?

Láska kvete v každém věku i v každém materiálu

Dnes již třicetiletý Mark z Kalifornie žil vždy tak trochu osamělým životem. Není tedy divu, že hledal útěchu v neživých předmětech. Jeho srdce si bezvýhradně získaly nafukovací bazénové hračky. Sám hrdě přiznává, že se svými barevnými kamarády udržuje nesexuální, avšak hluboce romantické vztahy. Nikoho tedy jistě nepřekvapí, že jeho životní partnerkou a manželkou není nikdo jiný, než nafukovací dračice jménem Leila.

Seznamte se s Markem, který má rád ucházející holky.

Cukrová vata pro otrlé

Závislost může mít opravdu mnoho podob. O tom vás dozajista přesvědčí extravagantní záliba čtyřicetileté Lisy, která za největší delikatesu považuje kočičí srst. Pojídání kočičích chlupů se věnuje již několik let a přiznává, že ji tato činnost velmi uklidňuje. Proti gustu žádný dišputát, ale my bychom vám raději doporučili zkusit například antistresové omalovánky. 

Díky, ale my si dáme raději čokoládu!

Seznamte se s Cassie

Pokud vám předchozí aktérka nepoškádlila dávivý reflex, jsme si jistí, že další úchylka nenechá váš žaludek v klidu. A pokud náhodou ano, tak vyhledejte odborníka, který zanalyzuje vaši psychickou kondici. Zhluboka se nadechněte a seznamte se s Cassie, kterou v mladém věku postihla bolestivá životní zkouška.

V 26 letech se musela vyrovnávat se ztrátou svého manžela, jenž zemřel na astmatický záchvat. V rámci sebeuzdravovacího procesu nosila Cassie urnu s popelem svého milovaného všude s sebou. I po jeho smrti tak spolu nakupovali, chodili do kina nebo vařili. Jednoho dne se však posedlost mít životní lásku neustále u sebe zvrhla ještě o něco více. Cassie se nešťastnou náhodou dostal popel na prsty a namísto toho, aby si ruku umyla, ji olízla. Od té doby je závislá na postupném pojídání popela svého zesnulého manžela.

Je to už kanibalismus, nebo ještě ne?

Láska na první pohled

Abychom si trochu spravili chuť, převyprávíme vám další milostný příběh s dobrým koncem. Čtyřicetiletý servisní technik Nathaniel potkal svou životní lásku před pěti lety v autobazaru. A protože nejste právě uprostřed story z růžové knihovny, jistě už tušíte, že ani tento vztah nebude jeden z těch tradičních.

Jeho vyvoleným není totiž nikdo jiný, než zářivě červené auto jménem Chase. Jak Nathaniel sám hrdě přiznal, byla to láska na první pohled. „Hned jak jsem ho viděl, cítil jsem naprosté souznění. Nevím proč tomu tak je, ale jsme zkrátka stvořeni jeden pro druhého. Bezmezně ho miluji. Dokonce se nám líbí i stejná hudba.” dodává. Obsese se u Nathaniela poprvé projevila již v dospívání, když se zabýval stavěním modelů aut. Ten pravý romantický vztah se vším všudy však našel až s Chasem.

Jediné nárazníky, které Nathaniela vzruší, jsou ty na jeho auťáku.

Vzrušení za zvláštních okolností

Od podivných závislostí a netradičních partnerských vztahů se pomalu dostáváme k zábavnějším a dozajista i smutnějším šílenějším úchylkám. Sexuální úchylky je téma, které by klidně vydalo na několik knih. My vám přinášíme přehled těch méně známých, ale rozhodně ne méně šílených. Netrpíte náhodou některou z nich?

Nic není rajcovnější, než čerstvý vzduch

Někdo chodí do parku či lesa za čerstvým vzduchem, spirituálně ladění lidé tam chodí objímat stromy a čerpat z nich pozitivní energii. A pak jsou tu dendrofilici. Než vám to prozradíme, už jste si udělali obrázek, že lidé trpí roztodivnými úchylkami.

Takže dendrofilici nehledají v přírodě klid a ani si tam nerozšiřují své botanické obzory. Dendrofilik hledá u stromů a keřů jediné. Dokonalou skulinku, která by ho sexuálně uspokojila. Je zkrátka opravdový a doslovný milovník stromů. A to tak velký, že ho rajcuje, když si to u nich nebo přímo s nimi rozdává.

Když ji miluješ, na velikosti nezáleží

To ovšem neplatí pro formikofiliky. Pro ty je velikost zásadní. Stále zůstáváme jednou nohou v přírodě, protože formikofilie patří do kategorie zoofilních úchylek.

Lidé trpící touto úchylkou vyhledávají pro svou sexuální stimulaci malé živočichy, jako jsou třeba šneci, mravenci a jiný hmyz. Když nasbírají na zahradě dostatek přitažlivých kamarádů, přikládají si je na intimní partie a tím dosahují orgasmu.

Pohádka o perlové panně

Pokud si na tomhle ujíždíte, už jste teda docela dost úchyl. Pro normální čtenáře, dakryfilie by mohla připomínat pohádkový příběh o perlové panně, která byla uvězněná v obraze a nucená plakat, protože místo slz ronila pravé perly. Dakryfilik po vás sice nebude vyžadovat perly, ale právě samotný pláč. Trpí-li vaše druhá polovička dakryfilií, nevzrušíte ji žádnou sexuální hračkou, ale jedině přesvědčivým usedavým pláčem. 

Sexy jízda

Většina alespoň zdánlivě normálních lidí je už při představě hodinové jízdy v autobuse nebo tramvaji, kde je hlava na hlavě, dokonale otrávená a znechucená. To ovšem neplatí pro jedince trpící frotérismem. Frotérista nemiluje froté župany. Je to milovník přecpaných dopravních prostředků hromadné dopravy. Takový člověk je blahem bez sebe, pokud se může tisknout, mačkat a čichat k cizím lidem v bezprostřední blízkosti. A nutno podotknout, že mu to přináší dokonce mnohem větší uspokojení než samotný sex. No fuj.

Zavři oči a polkni

Za jistých okolností by tato věta mohla být velmi vzrušující i pro většinu lidí s běžnými sexuálními choutkami. Ne však pro naši kompilaci jedinců s nejbizarnějšími úchylkami na světě!

Už jste někdy narazili na vorarefilika? Toho nejvíce sexuálně vzrušuje pohled na to, jak někdo někoho pojídá a polyká. Pokud máte tedy partnera, který si libuje v dokumentárních pořadech o plazech, má doma místo obývací stěny vitrínu plnou terárií a trvá na vaší asistenci při krmení živýma myšima, je možné, že je to jen fanatický terarista, ale s větší pravděpodobností se jedná o vorarefilika. Jestli jste tedy z jeho úst někdy zaslechli větu, že jste k sežrání, vezměte nohy na ramena!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Peklo na Instagramu: prodej kostí, propagace terorismu a děti na zakázku. Co se skrývá pod nánosem globálního balastu

Nejčastější sexuální fantazie. Které to jsou? Násilí, svazování, šmírování, BDSM… Jaké představy jsou normální a co už je přes čáru?