Sexuální praktiky Billa Cosbyho? Bez prášků si neškrtne!

Bill Cosby? Evidentně miluje sex, drogy a násilí. A to víc, než je zdrávo. Jeho sváděcí taktiky jsou prosté a důmyslné zároveň. Jak a čím celá léta oblboval svoje oběti? Šel na to přes kariéru!

Oblíbený americký herec Bill Cosby prostě na svolení k sexu nečeká. Má na krku několik obvinění ze znásilnění, což je pro Ameriku, která ho měla za milujícího manželka, mravokárce a důvěryhodného občana, doslova rána pod pás.

Jak své oběti dostrkal tam, kam potřeboval? Co s nimi údajně měl dělat? (Pravomocně odsouzen nebyl a spekuluje se, že ani nebude, protože většina případů je dávno promlčená.)

Začátek jedné éry

O jedné z nejstarších zmínek o choutkách Billa se mluví ve spojitosti s rokem 1967, kdy jistá Carla Ferrignová navštívila Cosbyho a jeho manželku u nich doma. Hráli kulečník a naskytla se situace, kdy Carla zůstala s Billem o samotě. Ten po ní vyjel, ale ona se ubránila. Utekla, což se o těch dalších říct nedá.

Voda, víno a prášky

Rok 1969. Sám velký Cosby po natáčení sitcomu The Bill Cosby Show pozval do svého bungalovu devatenáctiletou herečku Joan Tarshishovou. Dal jí napít. A to vlastně bylo všechno.

Omámená Joan nebyla schopná protestu a vybavuje si pouze střípky celého příběhu, kdy ji Cosby znásilňoval. Svůj příběh odtajnila veřejnosti až letos, kdy se kauza hercových obětí začala otevírat.

I kalifornská právnička Tamara Greenová zvedla telefon nesprávné osobě v nesprávný čas. Psal se rok 1970 a ona bojovala s nachlazením. Bill se nabídl, že obstará nějaké léky a postará se o ni. Dal jí prášky a hned potom sundal oblečení. Vymalováno.

Therese Serginesová se s Billem setkala v roce 1976 v v hotelu Hilton v Las Vegas. Pozval ji na afterparty. Pak jí, jak jinak, omámil skrz pilulky. Hergot, ten ale musel mít větší zásoby než mexický magnát!

Další návnada? Televizní role!

Začínající herečka a modelka Janice Dickinsonová se v roce 1982 nechala nachytat na sladká slova o televizní roli. Tehdy jí zavolal Cosby s tím, že si chce promluvit o jejím postupu. Janice měla přijít na večeři, což taky udělala.

Během ní se Billovi svěřila, že ji trápí menstruační křeče. No jasně, dostala pilulku – jako ty předchozí. Bill je prostě miluje, stejně jako víno a ženy. Janice si taky nepamatuje všechno. Jen Cosbyho v županu, jak si na ni lehá. Určitě to nebyl pěkný pohled.

Došlo i na dost silné kafe

O omdlení po jedné skleničce vína mluví i Barbara Bowmanová a Andrea Constandová. Někde mezi nimi se Bill asi přepil vína a přešel na kafe. Jistá Beth Ferrierová tvrdí, že jednou v noci jí Bill podal vylepšené capuccino, po kterém se probrala v autě na parkovišti. Podprsenku měla pochopitelně sundanou, zbytek oblečení se válel všude okolo. Bill se toho prostě nebál.

Co bude dál?

Celkově vzato, obětí má být třináct, ale kdo ví, jak to je. A proč se celý případ začal rozplétat až nyní? Některé ženy sice šly na policii s udáním, ale státní žalobce pro obvinění ze znásilnění neměl pochopení. Nikdy si nikdo nepřipustil, že by Cosby pod maskou populární osobnosti skrýval taková tajemství.

Tak co, ještě Amerika miluje Billa Cosbyho? Jak k tomu podotýká sám obviněný: „Bez komentáře.“A mimochodem, Cosby v roce 2013 natočil komedii Far from Finished. Znamená to snad, že „zdaleka není hotový“? Jak výmluvné!

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chuck Norris. Fenomén, co poblázbil svět. Jak to vzniklo?

Víme první: Miloš Z. je z planety Chrchel!