Chlapi v podprsenkách? To ať si Japonci nechají!

Trenky nebo slipy? V Japonsku už to neřeší. Nosí krajkový kalhotky a podprsenky. Nepopíráme, že na Japončících bylo vždycky něco divnýho, ale co má tohle znamenat? Do toho nejdeme ani na Silvestra!

Japonci nosí podprsenky

Doby, kdy Johnny Depp šokoval svoje fanynky nalakovanými nehty, jsou dávno, dávno pryč.  Navíc, nám to vždycky přišlo mimo mísu. Myslíme si, že stačí, když má chlap pracky špinavý od motorovýho oleje. Ale to ne, světu to bylo málo. Potřeboval něco většího, o čem by se mluvilo. A tak se hned na začátku tohoto roku zrodila další pecka, která vám rozpohybuje bránici.

Hormonální apokalypsa?

Už v únoru se do prodeje japonskýho obchodního domu Rakuten dostala jiná kolekce. Květinových podprsenek a krajkových kalhotek určených výhradně mužům – a taky jim přizpůsobená. Většími rozměry počínaje. Navíc bez kostic a vycpávek, aby se zabránilo nežádoucímu pocitu nepřirozenosti.

Pro velký zájem se kolekce pojmenovaná Wish Room rozšířila i o hedvábný košilky na spinkání! Hele, je to divný, ale vypadá to, že Japonci chlastaj víc než my. Nebo jedou v zatraceně silných bílých prášcích. Důvod, proč tohle prodávají?

Ani pes to nežral. A nikdy nebude

Prádlo je údajně navrženo tak, aby si i chlapi mohli užít luxus, na který jsou zvyklý jen ženský. A dál? Trochu málo, ne? Pokud se vám to zdá podezřelý, tak se nedivíme. Je to úchylný a dost nevhodný.  

Však taky kolekce logicky spustila lavinu diskuze o užitečnosti krajkových spoďárů, ale světe, div se, někteří je fakt považují za objev roku. Vedou rozhovory o smyslnosti, jemnosti a pocitu výjimečnosti. Blé!

Vraťte nám koule!

Ale ne, my svůj názor ani pak nepřehodnotíme. Osobně si nedokážeme představit, že si domů dotáhneme holku a ona uvidí kraječky a hedvábí na děsně malejch kozách, který posilovnu neviděly roky.

Tenhle nesmysl přikládáme pouze a jen marketingu, ale taky se ptáme: Co bude dál? To se kdejaký Evropan nechá utáhnout za šulina a půjde ve šlépějích Japonců, kteří se realizují v tom, čemu se u nás říká transvestitismus?

Do Japonska jen na sushi!

Mimochodem, je to deviace, u které je vzrušení dosahováno převlékáním se do šatů opačného pohlaví a eventuálně i vystupováním. Sexuolog Petr Weiss sice říká, že pocit příslušnosti k vlastnímu pohlaví nebývá narušen a tihle postižení se cítí být nadále mužem, ale tomu my nevěříme. Je to chůze po pěkně tenkém ledě.

Za nás teda NE, do nového roku půjdeme v trenkách! Beztak, investice do spojleru se nám zdá užitečnější, ale proti gustu… Ať si v týhle době každej nosí, co chce, když mu to dělá dobře na ptáka i na duši…

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Cože? Do kaváren a obchodů bez outdoor oblečení!?

6 věcí, které musíte v šatníku mít!